40 Bandenservice in Den Haag

Autobanden

  Sinaasappelstraat 169, 2564EP, Den Haag

9.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 11 beoordelingen

11 Reviews

40 Bandenservice

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 11 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Dit is geloof ik de allerbeste bandenbedrijf waar wij ooit geweest zijn! Geen snelle slordige afhandeling, maar perfect tot op de puntjes. Je merkt pas het verschil met andere zaken, nadat je hier bent geweest. Doet veel en veel meer dan andere bandenzaken. Waar anderen de moeite en tijd niet voor mij nemen, voert hij het tot op de kleinste details uit! GA ZO DOOR!!!!!!!

  5 / 10/ 5

  Vorige maand geweest. Service top en klantvriendelijk staat centraal. De eigenaar heeft ons goed geholpen. Hij weet precies wat hij doet en doet het ook goed!!

  5 / 10/ 5

  Ik ben op een zondag geholpen aan een nieuwe accu. We konden toch nog met de kinderen weg. Ook geen extra kosten gerekend. Dat er nog zo een bedrijf bestaat. We komen zeker terug om er banden aan te schaffen. Hartelijk dank voor de moeite en de tijd!

  5 / 10/ 5

  Zeer goede zaak. Een eigenaar die zelf zijn handen vuil maakt. Eén aanspreekpunt, één verantwoordelijke, één iemand die alles zelf doet en er ook echt verstand van heeft. Banden rijden tot op heden perfect en ze waren ook nog goedkoper dan elders!

  4 / 10/ 5

  Op aanraden van de buren zijn wij naar deze bandenservice gereden. Hij had jammer genoeg onze bandenmaat niet op voorraad, maar kon ze al de volgende dag in huis hebben. Wij zijn dan ook de volgende dag ernaartoe gereden. Wij hadden last van geluid en trillingen. Na montage van nieuwe banden, welke zijn advies waren, waren alle problemen verholpen. Naar ons inziens gaat hij secuur te werk en geeft goed advies. Wij zijn uiterst content en komen zeker terug als het weer zo ver is.

  5 / 10/ 5

  Jarenlang ben ik klant geweest van Kwikfit, totdat ik deze zaak ontdekte. Ik baal ervan dat ik jarenlang de service, kwaliteit, prijs en eerlijkheid ben misgelopen in vergelijking tot deze kleine bandenboer. Ik heb tientallen euro's bespaard en alles is in één keer goed gedaan.

  5 / 10/ 5

  Na jaren voelde ik mij eindelijk weer als een klant en geen nummer.

  5 / 10/ 5

  Professionele autobandenservice, geeft goed advies, geen klink klare onzin zoals bij vele autobanden zaken. Wordt direct geholpen met een lekkere kop koffie. Een echte aanrader voor uw autobanden, bovendien is het nergens goedkoper dan bij deze bandenservice 40, ook de A-merken (u bent toch geen dief van uw eigen portemonnee). Spontaan, geduldig, vriendelijk, hartelijk en harde werker is de eigenaar.

  5 / 10/ 5

  vanmiddag varta accu aangeschaft. ik heb bijna de helft betaald wat autobedrijven elders vragen. kom binnenkort ook terug om de banden te laten vervangen. prijzen zijn gunstig

  5 / 10/ 5

  De autobedrijf waar ik normaal mijn onderhoud laat doen, vertelde dat de voorbanden aan vervanging toe waren. Ik ben vervolgens naar Bandenservice 40 gereden voor een prijsopgave. Ik heb namelijk via een kennis gehoord dat deze zaak erg goedkoop is. Deze vertelde mij dat de banden nog in redelijke staat zijn en dat ik er nog enkele maanden mee kon doorrijden. Dit is nou eerlijk advies! Ik weet ook al wat de banden gaan kosten wanneer ze vervangen moeten worden. Betrouwbare zaak en erg goedkoop.

  5 / 10/ 5

  Topzaak! Neemt de tijd voor je en gaat deskundig te werk. Beantwoord graag vragen. Geen wachtrijen, direct aan de beurt. Heel goedkoop! Ik kan het ieder aanraden.