5 Star Sleutelservice in Almere

Slotenmaker

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

10 Reviews

5 Star Sleutelservice

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor slotenmaker in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Hele goede service van deze man, we hadden tijdens ons vakantie onze sleutels verloren. En deze beste man heeft ons binnen 30min naar binnen geholpen. En dat midden in de nacht nog wel. met een tijdelijke cilinder. Volgende dag meteen m'n eigen cilinder laten maken en erop gezet. Ik hoop hem nooit meer nodig te hebben maar als ik er éénm nodig heb bel ik hem op.

  4 / 10/ 5

  Sloten van twee deuren moesten worden vervangen. Cedric heeft nieuwe cilinders geplaatst en meteen de voordeur van een beter slot voorzien (ivm inbraakpreventie). Goed advies gekregen, hij is snel en zorgvuldig in zijn werk en heeft een prettige manier van communiceren. Aanrader!

  5 / 10/ 5

  Deze slotenmaker heeft heel goed werk geleverd Heeft zich keurig aan de afspraak gehouden echt top Kan deze man sterk aan bevelen voor als u met een kapot slot zit gewoon even bellen en hij komt De prijs was gewoon redelijk niks overdreven duur monteur rekende eerder minder dan meer Nogmaals bedankt Fam. Bakker Doetinchem

  4 / 10/ 5

  Mijn deur ging niet meer open omdat het slot kapot was. De monteur heeft de deur met minimale schade geopend en een nieuw slot geplaatst. Nu kan ik mijn deur weer gewoon gebruiken. Een vakman deze monteur zonder teveel poespas, prijs viel mee. Nogmaals dank 5 Star sleutelservice!

  3 / 10/ 5

  De slotenmaker zou tussen 16 en 17 uur komen. Belde op een gegeven moment dat het later zou worden (na 18 uur, maar zeker voor 19 uur). Hij kwam uiteindelijk om 20:30 uur. Deed z'n werk binnen een half uur (afgebroken sleutel). vond het best prijzig (120 euro). Verder was het een aardige man en de sleutel is eruit, dus de klus is geklaard.

  5 / 10/ 5

  Afspraak is afspraak: 1 - Vanmorgen gebeld. 3 kwartier later, zoals afgesproken, stond hij op de stoep. 2 - Een heldere prijsovereenkomst voorafgaand aan de klus, gelijk aan telefonisch overeengekomen. Dit was gelijk aan de eindnota, welke netjes op papier wordt overhandigd. Uiterst snel en vakkundig in zijn diagnose & reparatie. Binnen een half uur was de klus geklaard. Naar volle 100% tevredenheid. En dan was de slotenexpert ook nog eens een heel prettig, beleefd & sympathiek persoon. Gewoon een aanrader. Ik ga 'm zeker weer bellen voor een eventuele volgende klus.

  4 / 10/ 5

  Prima service, vriendelijke en beleefde monteur die net dat stapje extra doet zonder dat dit extra kost. Ben enorm snel en goed geholpen en geen exorbitant tarief.

  5 / 10/ 5

  afgelopen zaterdag waren we buitengesloten omdat de sleutel aan de binnenzijde in het slot zat. De monteur heeft de deur voor ons geopend en een nieuwe cilinder geplaatst. Die paste niet helemaal en daarom vandaag kosteloos vervangen voor de juiste cilinder. Dit bedrijf doet qua service z'n naam eer aan. Kan 'm iedereen aanbevelen!

  4 / 10/ 5

  8 Mei is een monteur bij me gekomen ivm een tuindeur die niet goed sloot. Ik had er al meerdere keren naar laten kijken maar niemand had 't opgelost. Binnen een half uur heeft deze monteur het probleem vastgesteld en opgelost en me ook nog eens korting gegeven. Topbedrijf en ik raad 'm iedereen aan! L. Koopman.

  4 / 10/ 5

  Goed geholpen met prima service. Monteur belde me later nog terug om te vragen of alles goed verlopen was. Top!