A&C klusjes concurrent in Rotterdam

Klusbedrijf

  Walravenstraat 30/A, 3074NV, Rotterdam

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

A&C klusjes concurrent

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor klusbedrijf in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Verzekerings werk laten uitvoeren door dit bedrijf. Water lekkage. Netjes en schoon gewerkt. Heeft zelfs wat extra s gedaan zonder dat ik er voor hoefde te betalen. Werkt met kwaliteit en dit is goed te zien chapeau!!!

  5 / 10/ 5

  netjes werk afgeleverd, snel en duidelijke afspraken vooraf gemaakt. wij zijn zeer tevreden met deze mannen. ze geven de juiste adviezen, onze buren zijn ook verkocht en nu hebben we met 10 buren ons huis door deze vakmannen laten doen. Heel ons straat is vernieuwd en wij zijn super blij met het resultaat, ook de garantie op het sigma verf gehad. wij zijn super blij met de service die ze aanbieden. familie de jong

  1 / 10/ 5

  Houd zich niet aan de afspraak. Hij zou bij ons een schutting komen plaatsen, heb alles besteld en laten bezorgen. Vervolgens reageerd hij nergens meer op.

  5 / 10/ 5

  Goed Betaalbaar bedrijf, snelle service een echte vakman, uitstekende na zorg, heeft door zijn vakmanschap ons hele straat mogen door de VVE beheer

  1 / 10/ 5

  Jammer dat dit bedrijf zich niet aan de afgesproken afspraken houdt. 3 dagen lang vrijgehouden omdat ik door hem was ingehuurd als zzp-er. Vervolgens niets meer laten weten. Kansloos bedrijf let op voor je zaken doet met dit soort lugubere figuren.

  5 / 10/ 5

  Top service, snel, netjes en goede kwaliteit