A-Key's in Den Haag

Slotenmaker

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

8 Reviews

A-Key's

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor slotenmaker in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Zeer goede service en niet duur

  5 / 10/ 5

  Prima werk en prijs! Dank je Aad!

  5 / 10/ 5

  Uitstekende service en veel extra's! De monteur heeft met heel veel geduld advies verstrekt en de situatie bekeken, waarna er meerdere opties werden gepresenteerd. Uiteindelijk hebben we voor het goedkoopste gekozen en de beste man heeft zonder morren echt zijn best gedaan om alles te monteren. Naderhand is hij nog teruggekomen omdat hij per ongeluk een schroevendraaier van mijn man had meegenomen. Heel netjes van hem. We hebben saampies nog een berekening gemaakt en zijn tot de conclusie gekomen dat de prijs echt heel erg meeviel. Dat is het voordeel van lokale bedrijfjes!

  5 / 10/ 5

  uitstekend service ,snel en professioneel te werk .ik stond met een gebroken sleutel in het slot met de kinderen voor de deur.redelijk prijs ,een aanrader in tijd van nood.

  1 / 10/ 5

  Slechte service en niet vakkundig na 2 uur wachttijd en dan ook nog een rekening van 400 euro!! Geen aanrader ik zal deze oplichters nooit meer bellen!

  5 / 10/ 5

  Echt uitstekende service. Ze waren heel snel ter plaatse en de kosten vielen mee. Bovendien was het laat, en koud vies weer. Een aanrader wat ons betreft! A-keys. Overigens mobiel werkt beter: 0652333817

  5 / 10/ 5

  Ik ben het eens met de andere reviews, we hebben meerdere malen gebruik gemaakt van deze service en ze overtreffen alle andere slotenmakers in hun professionaliteit. De kluizendienst is bijzonder handig voor hotels. Sleutelwoorden: snel en altijd bereikbaar. Hans Grottendiek, Manager Bel-Air Den Haag

  5 / 10/ 5

  Uitstekende service, snel en goed. Echte vakmensen en de brommers is een goed idee, gezien de staat van de wegen in Den Haag. Wij verhuren veel woningen en deze lui hebben ons tot nog toe altijd uit de brand geholpen.