AA Verhuizers in Nieuw-Vennep

Verhuizers

  Noorderdreef 64, 2153LL, Nieuw-Vennep

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

AA Verhuizers

Beschrijving

AA Verhuizers introduceert Self-Storage in de Haarlemmermeer

Gaat u verhuizen of samenwonen en wilt u uw tijdelijke inboedel opslaan? Of heeft u een bedrijfsinventaris waar u geen raad mee weet?

AA Verhuizers biedt u hiervoor nu Self-Storage in de Haarlemmermeer. Hiermee kunt u profiteren van extra opslagruimte in de grootte die u zelf wenst. Bovendien wordt uw opslag 24 uur per dag bewaakt en zijn alle units schoon, vochtvrij en zeer goed geconditioneerd.

Onze opslagunits bieden u alle ruimte voor uw eigen opslag. Of het nou gaat om uw winterbanden en tuinmeubilair of om het zakelijk stallen van uw overtollige voorraad en drukwerk. Wij bieden u alle ruimte.

Overige informatie

Service

 • Alleen op afspraak,
 • Reserveren verplicht

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  2 / 10/ 5

  De eerste offerte had een korting. Toen wij erachter kwamen dat we minder spullen mee zouden nemen hebben we gevraagd om een hercalculatie. We kregen een nieuwe offerte en onze vroegboekkorting werd van tafel geveegd bleek achteraf. Tijdens gesprek was de afspraak dat de eerste maand opslag in het bedrag zat en dat daarna per maand het opslag bedrag €130 zou zijn. Verkoper houdt nu vast dat dit niet zo is. Hierdoor hebben we meer betaald vanwege de opslag en de korting die van tafel is geveegd. We hadden geen tweede offerte gehad en had verwacht dat alles gewoon netjes was verwerkt. Had graag een positiever review gegeven, maar het zakelijke deel is erg tegen gevallen. Op basis van mijn huidige ervaring zou ik AA niet aanraden bij anderen. Overigens: de werkploeg heeft echt fantastisch werk geleverd. Netjes op tijd en vriendelijk.

  5 / 10/ 5

  Wij zijn 12 november verhuisd van Hoofddorp naar Nootdorp, zeer tevreden, heel aardige en voorzichtige mannen, alles heel overgekomen en super snel gegaan. Hartelijk dank daarvoor.

  5 / 10/ 5

  Prima bedrijf, zeer vriendelijk en vakkundig voor een goede prijs. Ze zijn zeer zorgvuldig en voorzichtig met onze spullen geweest. Met AA verhuizers zijn we zonder stress in 1 dag verhuisd.