Aannemersbedrijf De Brouwer in Ellecom

Aannemer

4.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Aannemersbedrijf De Brouwer

Andere resultaten voor aannemer in de buurt

Overige informatie

Diensten

 • Nieuwbouw,
 • Onderhoud,
 • Renovatie,
 • Restauratie

Specialisatie

 • Dakkapel,
 • Timmerwerk

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Top. Een vent waar je zaken mee kan doen. De anonieme schrijver hierboven is erg laf. Eenzijdig en proberen iemand kapot te schrijven. Ga ervoor

  1 / 10/ 5

  Bovenstaande recensie klopt. Ook slechte ervaring met dit eenmansbedrijf. Bedenk je goed voordat je in zee gaat met dit bedrijf.

  1 / 10/ 5

  Waardeloos bedrijf... slechte vakmensen (merendeel onkundige ZZP-ers in dienst) Met zijn "mooie" woorden en voorkomen lijkt hij enigzins betrouwbaar, maar het tegendeel is waar. Afspraken worden verdraaid en niet nagekomen en zodra de klus binnen is dan zie je hem de hele dag niet en laat de ZZP-ers maar aan knoeien. Deze mensen kunnen door hun onkunde zelf aan weinig klussen komen dus dat regelt de Brouwer dan voor ze. Immers een beetje vakman hoeft niet te adverteren of iets dergelijks, die gaat van klus naar klus en heeft altijd werk! Zint eer u begint! aan dit 1 mans aannemers "bedrijf", Wij hebben er zwaar schade door geleden en zijn na zijn plotselinge vertrek nog steeds zaken aan het herstellen en volledig weer opnieuw aan het maken .... Helaas kunnen wij deze schade niet juridisch verhalen om dat veel in vertrouwen is gegaan. Na deze deceptie, is ons vertrouwen in de medemens zwaar beschadigd! Dus nogmaals KIJK UIT met deze man en vooral voor zijn vaste ZZP-ers die voor veel geld de boel verprutsen!