ABC-Beveiliging in Leiderdorp

Slotenmaker

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

Inbraken zijn tegenwoordig aan de orde van de dag, een symptoom van een samenleving die in sommige opzichten alsmaar harder wordt. Met als gevolg, dat we ons met z'n allen steeds onveiliger gaan voelen.

Jammer genoeg is het risico dat er bij u thuis wordt ingebroken nooit helemaal uit te sluiten. U kunt de kans dat het gebeurt echter wel een stuk kleiner maken. ABC Beveiliging is erkend bij het Politie Keurmerk Veilig Wonen, dit bewijst dat wij voldoende kennis hebben om uw risico op inbraak zo klein mogelijk te maken. Kijk eens rond op onze nieuwe site, en als u meer informatie nodig hebt kunt u dit online aanvragen.

LET OP!: Bij besteding van 1000,- Euro (excl. BTW) of meer, ontvangt u een meubelkluis cadeau.

Als ze willen komen ze er toch wel in... Dit is een veel gehoorde opmerking. En het is waar, een aantal inbrekers lukt het altijd om binnen te komen, maar met een aantal aanpassingen maakt u het ze al veel lastiger om binnen te komen. Denk bijvoorbeeld aan: Goede sloten, Buitenverlichting, een elektronisch alarmsysteem, deurstrips, panieksloten, paniekbalken, bijzetsloten, cilindersloten, oplegsloten, deursloten, veiligheidssloten, brandwerende deuren, utiliteitsdeuren, cilinderslot, veiligheidsslot, sloten vervangen.

Bij veel verzekeraars, moeten er wel zichtbare sporen van braak zijn. Anders wordt er niet uitgekeerd. Steeds vaker dekken verzekeraars schades, als gevolg van inbraak, slechts als er deugdelijke preventiemaatregelen zijn getroffen. Deugdelijk houdt onder andere het volgende in:

Goede kwaliteit materialen
Doelmatig gebruik
Professioneel geïnstalleerd.

ABC Beveiliging hanteert passende argumenten om de juiste kluis te adviseren. Er bestaan grofweg drie soorten:
Brandkasten: beveiliging van conventionele administratie (beschreven of bedrukt papier) Veilige temperatuurgrens: 165-175 C.
Datasafes: beveiliging van magnetische informatiedragers voor de computer (tapes, diskpacks en floppy - disks). Veilige temperatuurgrens: 65-75 C; bij floppydisks zelfs 45-55 C. De relatieve vochtigheid dient onder de 85% te blijven.
Kluizen: beveiliging van geld en andere voor een inbreker interessante, waardevolle zaken. Weerstandsniveau (indicatie waardeberging) afhankelijk van de waarde van te beveiligen zaken.

Natuurlijk kan ABC beveiliging u helpen met de keuze tussen de verschillende soorten en maten kasten en kluizen.

Overige informatie

Diensten

  • Advies,
  • Inbraakpreventie,
  • Reparatie,
  • Sloten vervangen

Producten

  • Kluizen,
  • Sleutels,
  • Sloten

Soorten sloten

  • Deurslot

Service

  • Geen voorrijkosten

Aangesloten bij / Certificering

  • Gecertificeerd door Politie Keurmerk Veilig Wonen

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst