Accountancy Fiducia BV in Amersfoort

Accountantskantoren

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 95 beoordelingen

95 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Accountancy Fiducia BV

Foto en Video (11)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Fiducia Accountancy B.V.: het accountantskantoor dat zich richt op de startende en kleine ondernemer. Met de bijbehorende gunstige tarieven, maar dan wel met de ervaring van één van de Big Four!

Fiducia Accountancy B.V. voert administraties, verzorgt de samenstelling van jaarrekeningen, doet belastingaangiftes (ook inkomstenbelasting voor particulieren!) en voert interimopdrachten uit.

De nadruk bij de dienstverlening van Fiducia Accountancy B.V. ligt op kwaliteit en relatie.

Fiducia Accountancy is gevestigd in Amersfoort, vlakbij de snelwegen A1 en A28. U kunt bij ons op afspraak terecht tussen 8.30 en 17.30.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • MKB,
 • Particulieren,
 • Starters,
 • Stichtingen en verenigingen,
 • ZZP

Accountancy diensten

 • Audit / externe controle,
 • Bedrijfsadvies,
 • Begroting opstellen,
 • Controle en beoordeling jaarrekening,
 • Due Diligence (boekenonderzoek),
 • Externe controle,
 • Familiebedrijven en DGA-bedrijven begeleiden,
 • Feitenonderzoek,
 • Financiële verslaggeving,
 • Interne controle

Fiscale diensten

 • Aangifte inkomstenbelasting

Sector

 • Bouw,
 • ICT,
 • Stichtingen

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang
 • Parkeren Eigen parkeerplaatsen ter beschikking
 • Afstand tot vliegveld > 20km
 • Afstand tot openbaar vervoer Meer dan 5 minuten lopen
 • Bereikbaarheid Vanaf NS Amersfoort centraal lijn 3, halte Lancering

Betalingsmogelijkheden

 • Bank / giro

 • Contant

 • Vooruit betalen

 • Gespreid betalen

Overige betaalwijzen

 • Overige betaalmethoden (Op rekening)

Aangesloten bij / Certificering

 • Vakvereniging Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)
 • Branche organisatie Extendum B.V.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 95 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Prettige mensen en persoonlijk contact.Kan Fiducia aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  Vertrouwd en deskundigWij zijn al jarenlang naar volle tevredenheid klant van Erwin. Snel en deskundig gaat hij elk kwartaal weer door onze administratie, die met zijn hulp nog overzichtelijker werd. Hij is altijd bereikbaar als je een vraag hebt. Het is niet dat hij de financiën eventjes doet -- nee, hij ként je bedrijf en is betrokken. Dat maakt de samenwerking zeer prettig en vertrouwd.

  5 / 10/ 5

  Heel positief over kennis en vaardigheden FiduciaAls financiële kennis en vaardigheden niet in grote mate in je eigen gereedschapskist zitten is de ondersteuning van Fiducia zeer waardevol. Pro actief meedenken en adviseren over financiële en boekhoudkundige zaken geeft een gevoel van vertrouwen.

  4 / 10/ 5

  fijne organisatie, goed bereikbaar.Ze denken mee, zijn goed bereikbaar, goed op de hoogte en betrokken. De kosten zijn transparant, eerlijk en duidelijk.

  5 / 10/ 5

  Duidelijke uitleg, snel en flexibel!Erwin is een fijne accountant, neemt de tijd om zaken uit te leggen en werkt efficiënt zodat de aangifte snel verwerkt wordt.

  4.5 / 10/ 5

  Zeer professioneel, met aandacht voor de mens achter de onderneming Erwin is een fijne accountant. Hij geeft eerlijk, helder en gedegen advies! Jaarlijkse traditie van IB bevalt zo heel goed!

  5 / 10/ 5

  ServicegerichtIk word altijd vriendelijk geholpen en ervaar voldoende vakinhoudelijke ondersteuning.

  5 / 10/ 5

  Betrouwbaar en persoonlijk Vanwege eigen zaak bij Erwin terecht gekomen. Goede begeleiding oprichting BV. Strakke jaarrekeningen, veel fiscale creativiteit. Inmiddels al enkele jaren in loondienst maar zit er nog steeds. Erwin denkt goed mee, zit bovenop veranderingen in regelgeving en verdient zijn kosten voor de aangifte dik terug. Heb hem aangeraden bij mijn broer die direct onder de indruk was van de aanpak. Fijne sfeer op kantoor, prettig contact.

  4 / 10/ 5

  Prima afspraak met Erwin gehad!Ondanks zoom meeting ipv face-to-face afspraak prima verlopen. Konden goed mee kijken via de schermen. En al onze vragen stellen. Het ging ook heel vlot.

  5 / 10/ 5

  Deskundig, betrokken en laagdrempelig Ik ken Erwin en zijn team als een zeer deskundige partij met wie je graag wilt samenwerken. Ze zijn zeer betrokken en staan altijd klaar met raad en daad. Juist de korte lijnen, deskundigheid en het menselijke aspect kenmerkt Fiducia Accountancy. Juist hierdoor beschouw ik ze niet als leverancier maar als samenwerkingspartner en hoop dit nog jaren te mogen doen.

  5 / 10/ 5

  Ze maken het gemakkelijker, en leukerHet blijft ingewikkeld, zeker als je zoals ik als ZZP'er niet in de wieg bent gelegd voor belastingzaken. En dan loop je tegen dingen aan. Daarvoor kun je, hoe onbenullig of ingewikkeld ook, gewoon terecht bij Fiducia. Je krijgt snel een duidelijk, helder en begrijpelijk Nederlands antwoord terug waarmee je verder kunt. Heerlijk!

  4 / 10/ 5

  Vakbekwame, betrouwbare partnerDeskundige, vakbekwame partner. Begeleid jaarwerk zeer kundig. Geeft tips ter verbetering en denkt mee.

  5 / 10/ 5

  Accuraat en zorgvuldigIeder jaar verzorgt Erwin zowel mijn zakelijke als persoonlijke aangifte. Waar nodig voorzien van uitleg of advies. Steeds naar mijn volle tevredenheid.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGewoon prima! Erwin denkt goed mee en geeft gedegen advies.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBetrokkenheid, snelle reactie op vragen, deskundig advies.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk kan er niets aan toevoegen. Ik ben uitzonderlijk tevreden met jullie!!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGedegen en correct advies. Prettig in de omgang. Zelf opletten blijft ook altijd van belang.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima dienstverlening. Wel af en toe een beetje lang wachten op de aangiftes.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZijn al ruim 10 jaar klant dus behoeft verder geen toelichting, erg vertrouwd

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVriendelijk en professioneel

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenSorry dat ik deze zo laat terugstuur! Gemist in maart, excuus. Maar, ik ben werkelijk heel erg tevreden over alle bevraagde onderdelen. Ik ervaar jullie dienstverlening als bijzonder betrokken en professioneel. Altijd toegankelijk en behulpzaam. Hartelijke groet, Agnes Vaczi

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFiducia blinkt uit in goede en prettige communicatie, snel reageren op vragen, deskundigheid, betrokkenheid (je bent geen nummer), kortom we hebben er nooit 1 minuut spijt van gehad, dat wij voor Fiducia hebben gekozen. Het is helemaal waar. Je hebt het voordeel van een klein kantoor maar wel met de kwaliteit van de Big Four. Wij hebben goed contact niet alleen met Erwin, maar ook met de medewerkers. Klachten hebben wij niet. Eigenlijk zouden wij een 10 kunnen geven, maar er moet iets te streven overblijven.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer deskundige, professionele en prettige dienstverlening!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOok door Christa altijd prima geholpen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFiducia is een no-nonsense kantoor dat toegankelijk is, korte communicatielijnen heeft en helder en deskundig adviseert. Kwesties worden snel opgepakt en afgehandeld. Het bureau voelt zich ook voor kleinere ondernemingen verantwoordelijk en houdt daar met de prijsstelling rekening mee.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima behandeling, zakelijk en professioneel. Één verbeterpunt: de invulling van administratiegegevens vanuit Amifix in kolommenbalans etc tijdens het gesprek kost mij vrij veel wachttijd. Zou beter zijn als dit vooraf kan worden gedaan, zodat we alleen de onduidelijkheden of fouten hoeven te bespreken.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMaar geldt ook voor de anderen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk ben altijd heel prettig ontvangen en goed geholpen bij Fiducia

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe deskundigheid sluit geheel aan bij mijn wensen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld-

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk werd adequaat geholpen bij het invullen van de belasting. Bij het verlenen van hulp over de lijfrenteuitkering op 26 april viel me op dat op de factuur staat dat er nadrukkelijk geen advies verleend is bij het gezamenlijk invullen. Ik heb dat wel zo ervaren. Fijn juist en ben bij het maken van keuzes juist gevaren op de kompas en de knowhow van Erwin Gierman. Dat gaf mij een opgelucht en opgeruimd gevoel. Daarom verbaast het me dat dit niet als advies wordt omschreven. Keuzes die ik heb gemaakt bij het invullen zijn gebaseerd op de uitspraken die hij deed op mijn vragen hieromtrent.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk ben al meer dan tien jaar cliënt en heb de ervaring dat ik hartelijk word ontvangen en mijn zaken snel en zeer deskundig worden geregeld.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDeskundig advies,altijd op korte termijn een afspraak kunnen krijgen en je als klant gewaardeerd voelen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldbijzonder deskundig en betrokken accountant bureau.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringMijn Amifix (2017) bleek niet helemaal in orde. Daardoor was de factuur behoorlijk hoog. Het zou beter zijn om eerst de assistente van Fiducia naar Amifix te laten kijken om de kosten voor de klant( lees Med4all) beheersbaar te houden.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVriendelijk en deskundig, meedenkend.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldzeer deskundig en betrokken.slechts 1 opmerking:
  niet tussentijds wisselen van contactpersoon

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBetrokken en deskundig!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenKundig, vriendelijk, accuraat

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAl meerdere jaren mijn belasting aangifte gedaan bij/via Fiducia (Erwin) en altijd perfect afgehandeld met voor mij positief resultaat!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenBelangrijk ook dat voor het gesprek "de tijd" werd genomen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHeel vriendelijk en professioneel, fijn geholpen!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldaltijd bereikbaar
  altijd snelle reactie op vragen
  altijd professioneel en kundig