Accountancy Fiducia BV in Amersfoort

Accountantskantoren

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 116 beoordelingen

116 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Accountancy Fiducia BV

Foto en Video (11)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Fiducia Accountancy B.V.: het accountantskantoor dat zich richt op de startende en kleine ondernemer. Met de bijbehorende gunstige tarieven, maar dan wel met de ervaring van één van de Big Four!

Fiducia Accountancy B.V. voert administraties, verzorgt de samenstelling van jaarrekeningen, doet belastingaangiftes (ook inkomstenbelasting voor particulieren!) en voert interimopdrachten uit.

De nadruk bij de dienstverlening van Fiducia Accountancy B.V. ligt op kwaliteit en relatie.

Fiducia Accountancy is gevestigd in Amersfoort, vlakbij de snelwegen A1 en A28. U kunt bij ons op afspraak terecht tussen 8.30 en 17.30.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • MKB,
 • Particulieren,
 • Starters,
 • Stichtingen en verenigingen,
 • ZZP

Accountancy diensten

 • Audit / externe controle,
 • Bedrijfsadvies,
 • Begroting opstellen,
 • Controle en beoordeling jaarrekening,
 • Due Diligence (boekenonderzoek),
 • Externe controle,
 • Familiebedrijven en DGA-bedrijven begeleiden,
 • Feitenonderzoek,
 • Financiële verslaggeving,
 • Interne controle

Fiscale diensten

 • Aangifte inkomstenbelasting

Sector

 • Bouw,
 • ICT,
 • Stichtingen

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang
 • Parkeren Eigen parkeerplaatsen ter beschikking
 • Afstand tot vliegveld > 20km
 • Afstand tot openbaar vervoer Meer dan 5 minuten lopen
 • Bereikbaarheid Vanaf NS Amersfoort centraal lijn 3, halte Lancering

Betalingsmogelijkheden

 • Bank / giro

 • Contant

 • Vooruit betalen

 • Gespreid betalen

Overige betaalwijzen

 • Overige betaalmethoden (Op rekening)

Aangesloten bij / Certificering

 • Vakvereniging Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)
 • Branche organisatie Extendum B.V.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 116 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Uitstekend!Accountant Erwin kijkt niet alleen naar de cijfers, maar ook naar de wereld en persoon áchter de cijfers. Dat is top!

  4.5 / 10/ 5

  snel en behulpzaamJullie zijn snel bereikbaar , reageren vlot op vragen / mails .

  leveren snel de info .

  Wat voor mij soms onduidelijk is is bij wie ik een bepaalde vraag moet neerleggen .

  ik heb contact met Kees, Erwin en Annelieke.

  Voor mijn idee communiceren jullie onderling goed, maar het nadeel is dat ik vaak de vraag aan meerdere personen mail , ik weet niet of dat voor jullie weer onhandig is ,voor mij voelt dat soms een beetje onzeker .

  geholpen door : meerdere personen dus !

  5 / 10/ 5

  Top ondersteuning en serviceElk kwartaal wordt ik goed geholpen.

  De jaarlijkse afronding van mijn administratie ervaarde ik als erg prettig.
  Eventuele werden goed uiteengezet beantwoord.

  4.5 / 10/ 5

  Gezien, gehoord en geholpenEen prettige organisatie waar je goed geholpen wordt. Laagdrempelig, betrouwbaar en kennis van zaken. Eerlijke prijs voor een goed product.

  5 / 10/ 5

  Deskundig, betrouwbaar, klantgerichtAls ondernemer zoek je een accountant die je op professionele wijze ondersteunt. Fiducia biedt mij dat. Vriendelijk en oprecht. Samen op zoek naar de beste manier mijn financiën goed te beheren.

  5 / 10/ 5

  Top bureau, betrouwbaar, accuraat en geeft gedegen adviesFiducia ontzorgt en ik kan mij concentreren op mijn onderneming.

  5 / 10/ 5

  Uiterst behulpzaam, snel en correctInmiddels ruim 3 jaar klant bij Fiducia. Betrouwbaar, vriendelijk en altijd zeer snel in hun reacties.

  5 / 10/ 5

  menselijke maatAccountancy die verder gaat dan de kille cijfertjes. Je word hier als mens behandeld en niet als de lopende geldautomaat. Kwalitatief juiste adviezen waarbij de ethische normen zeker niet vergeten worden.

  5 / 10/ 5

  Vakkundig en erg betrokkenMijn ervaring is altijd erg plezant als ik op een afspraak ben bij Fiducia Accountancy. Het pand geeft een ontspannen sfeer af en de werknemers zijn erg vriendelijk en betrokken. Ik zou iedereen dit accountant kantoor aanbevelen! Je kunt altijd met je vragen terecht en er is altijd ruimte voor een informeel gesprek.

  4 / 10/ 5

  Ik heb al vele jaren goede ervaringen met Fiducia Accountancy. De bejegening is prettig en vriendelijk, de zaken worden op een deskundige en nauwgezette manier afgehandeld.

  5 / 10/ 5

  Up to date en to the point serviceErwin Gierman is een top accountant voor zowel DGA als Piet Particulier. En ik kan het weten, was/ben in beide rollen klant. Altijd scherp, volledig op de hoogte van de laatste regelgeving en altijd voorzien van goede adviezen en tips. Mijn broer is via mij bij Fiducia ingelijfd en is me nog steeds dankbaar voor de tip. En sinds kort is mijn zoon ook klant! Familiebedrijf avant la lettre. Ik beveel Fiducia/Erwin Gierman van harte aan!

  4.5 / 10/ 5

  Al jaren een goede controleur en adviseur.Wij hebben al jarenlang een prima accountant aan Fiducia. Ook de keuze van de medewerkers laat niets te wensen over.

  Erwin Gierman - mocht hij belasting regels van een hem onbekend land nodig hebben - bijt zich vast in de materie, zoekt 't uit en herstelt e.e.a. bij de Belasting dienst in Nederland! Prima!

  Ook adviezen in de sociale wetgeving zijn hem niet vreemd.

  5 / 10/ 5

  Snel, accuraat en prettige samenwerkingBovenstaande zegt genoeg, het is altijd fijn om samen te werken met de mensen van Fiducia.

  3.5 / 10/ 5

  Vriendelijk en doelgerichtAccuraat

  4 / 10/ 5

  Fijne organisatie, persoonlijke en deskundige hulp.Fijne organisatie staan altijd direct voor je klaar.
  De benadering is heel persoonlijk en gemoedelijk.
  En de ervaring is dat de werkzaamheden
  zeer deskundig en op maat voor jou worden uitgevoerd.

  5 / 10/ 5

  Heel erg tevreden.Ik heb nog niet zolang contact met Fiducia Accountancy maar tot nog toe heb ik alleen maar positieve ervaringen.

  5 / 10/ 5

  deskundigklantgericht
  oplossingsgericht
  toegankelijk
  vriendelijk en zakelijk tegelijk
  accuraat

  5 / 10/ 5

  Efficiënte, zorgvuldige en vriendelijke afhandeling van de aangifte. Erwin handelt de aangifte deskundig en vriendelijk af.

  2.5 / 10/ 5

  Van goed contact naar weinig betrokkenheidIn het begin was de betrokkenheid en service zeer goed. Het bedrijf is gegroeid en is het voor een kleine zzp'er als ik erg onpersoonlijk geworden.

  5 / 10/ 5

  Duidelijke communicatie en kennis van zakenWij zijn enkele jaren klant bij Fiducia, zijn doen de volledige administratie voor onze BV's. Bij vragen krijgen wij snel en duidelijk antwoord en afspraken worden nagekomen.

  4.5 / 10/ 5

  fijne en deskundige samenwerkingNaast deskundigheid, betrouwbaarheid en snelheid van reageren is ook de persoonlijke benadering een groot voordeel.

  4 / 10/ 5

  fijne organisatie, goed bereikbaar.Ze denken mee, zijn goed bereikbaar, goed op de hoogte en betrokken. De kosten zijn transparant, eerlijk en duidelijk.

  5 / 10/ 5

  Duidelijke uitleg, snel en flexibel!Erwin is een fijne accountant, neemt de tijd om zaken uit te leggen en werkt efficiënt zodat de aangifte snel verwerkt wordt.

  4.5 / 10/ 5

  Zeer professioneel, met aandacht voor de mens achter de onderneming Erwin is een fijne accountant. Hij geeft eerlijk, helder en gedegen advies! Jaarlijkse traditie van IB bevalt zo heel goed!

  5 / 10/ 5

  ServicegerichtIk word altijd vriendelijk geholpen en ervaar voldoende vakinhoudelijke ondersteuning.

  5 / 10/ 5

  Betrouwbaar en persoonlijk Vanwege eigen zaak bij Erwin terecht gekomen. Goede begeleiding oprichting BV. Strakke jaarrekeningen, veel fiscale creativiteit. Inmiddels al enkele jaren in loondienst maar zit er nog steeds. Erwin denkt goed mee, zit bovenop veranderingen in regelgeving en verdient zijn kosten voor de aangifte dik terug. Heb hem aangeraden bij mijn broer die direct onder de indruk was van de aanpak. Fijne sfeer op kantoor, prettig contact.

  5 / 10/ 5

  Heel positief over kennis en vaardigheden FiduciaAls financiële kennis en vaardigheden niet in grote mate in je eigen gereedschapskist zitten is de ondersteuning van Fiducia zeer waardevol. Pro actief meedenken en adviseren over financiële en boekhoudkundige zaken geeft een gevoel van vertrouwen.

  4 / 10/ 5

  Prima afspraak met Erwin gehad!Ondanks zoom meeting ipv face-to-face afspraak prima verlopen. Konden goed mee kijken via de schermen. En al onze vragen stellen. Het ging ook heel vlot.

  5 / 10/ 5

  Vertrouwd en deskundigWij zijn al jarenlang naar volle tevredenheid klant van Erwin. Snel en deskundig gaat hij elk kwartaal weer door onze administratie, die met zijn hulp nog overzichtelijker werd. Hij is altijd bereikbaar als je een vraag hebt. Het is niet dat hij de financiën eventjes doet -- nee, hij ként je bedrijf en is betrokken. Dat maakt de samenwerking zeer prettig en vertrouwd.

  5 / 10/ 5

  Deskundig, betrokken en laagdrempelig Ik ken Erwin en zijn team als een zeer deskundige partij met wie je graag wilt samenwerken. Ze zijn zeer betrokken en staan altijd klaar met raad en daad. Juist de korte lijnen, deskundigheid en het menselijke aspect kenmerkt Fiducia Accountancy. Juist hierdoor beschouw ik ze niet als leverancier maar als samenwerkingspartner en hoop dit nog jaren te mogen doen.

  5 / 10/ 5

  Ze maken het gemakkelijker, en leukerHet blijft ingewikkeld, zeker als je zoals ik als ZZP'er niet in de wieg bent gelegd voor belastingzaken. En dan loop je tegen dingen aan. Daarvoor kun je, hoe onbenullig of ingewikkeld ook, gewoon terecht bij Fiducia. Je krijgt snel een duidelijk, helder en begrijpelijk Nederlands antwoord terug waarmee je verder kunt. Heerlijk!

  4 / 10/ 5

  Vakbekwame, betrouwbare partnerDeskundige, vakbekwame partner. Begeleid jaarwerk zeer kundig. Geeft tips ter verbetering en denkt mee.

  5 / 10/ 5

  Prettige mensen en persoonlijk contact.Kan Fiducia aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  Accuraat en zorgvuldigIeder jaar verzorgt Erwin zowel mijn zakelijke als persoonlijke aangifte. Waar nodig voorzien van uitleg of advies. Steeds naar mijn volle tevredenheid.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGewoon prima! Erwin denkt goed mee en geeft gedegen advies.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBetrokkenheid, snelle reactie op vragen, deskundig advies.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk kan er niets aan toevoegen. Ik ben uitzonderlijk tevreden met jullie!!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGedegen en correct advies. Prettig in de omgang. Zelf opletten blijft ook altijd van belang.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima dienstverlening. Wel af en toe een beetje lang wachten op de aangiftes.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZijn al ruim 10 jaar klant dus behoeft verder geen toelichting, erg vertrouwd

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVriendelijk en professioneel

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenSorry dat ik deze zo laat terugstuur! Gemist in maart, excuus. Maar, ik ben werkelijk heel erg tevreden over alle bevraagde onderdelen. Ik ervaar jullie dienstverlening als bijzonder betrokken en professioneel. Altijd toegankelijk en behulpzaam. Hartelijke groet, Agnes Vaczi

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFiducia blinkt uit in goede en prettige communicatie, snel reageren op vragen, deskundigheid, betrokkenheid (je bent geen nummer), kortom we hebben er nooit 1 minuut spijt van gehad, dat wij voor Fiducia hebben gekozen. Het is helemaal waar. Je hebt het voordeel van een klein kantoor maar wel met de kwaliteit van de Big Four. Wij hebben goed contact niet alleen met Erwin, maar ook met de medewerkers. Klachten hebben wij niet. Eigenlijk zouden wij een 10 kunnen geven, maar er moet iets te streven overblijven.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer deskundige, professionele en prettige dienstverlening!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOok door Christa altijd prima geholpen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFiducia is een no-nonsense kantoor dat toegankelijk is, korte communicatielijnen heeft en helder en deskundig adviseert. Kwesties worden snel opgepakt en afgehandeld. Het bureau voelt zich ook voor kleinere ondernemingen verantwoordelijk en houdt daar met de prijsstelling rekening mee.