Accuautoshop.nl in Rijen

Auto elektronica

4.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Accuautoshop.nl

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Erg tevreden, mooie zaak, veel keuze en super netjes geholpen. Later probleempje met de auto, werd meteen opgelost, echte aanrader dus ! Ik kom graag terug.

  1 / 10/ 5

  Waardeloze klantenservice. Ze geven de klanten zelf de schuld van door hun veroorzaakte schade. Koop liever bij een andere shop

  1 / 10/ 5

  Ze nemen klachten niet in behandeling

  1 / 10/ 5

  Bedrijf stuurt kapotte onderdelen op en geeft daarvan de klant de schuld. Doe geen zaken met dit bedrijf. De auto die wij ontvingen gad STATISCHE SCHOKKEN AF. Tevens paste het stuur niet en zaten er door hun toedoen gaten in de stoelbekleding. Ze proberen dit op ons af te schuiven, maar wij hadden het netjes verpakt. Onze advocaat zit er nu op.

  1 / 10/ 5

  HIER NOOIT EEN AUTO KOPEN. Ze sturen kapotte auto’s op en geven jou de schuld. Daarbij geven de auto STATISCHE SCHOKKEN AF! Loop geen risico en koop ergens anders je auto. Geen zaken doen met deze amateurs.

  5 / 10/ 5

  Ben zeer tevreden, netjes geholpen en geadviseerd in de winkel. Mooie auto en rijden er al maanden met veel plezier mee. Hadden nog vragen, maar ook op e-mail snel en duidelijk antword, kortom: TOP !

  1 / 10/ 5

  slecht geholpen ivm klacht