Activ8 Personal Training in Noord-Scharwoude

Sportscholen en sportleraren

9.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 17 beoordelingen

17 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Activ8 Personal Training

Foto en Video (14)

Bekijk alles

Beschrijving

Bij Activ8 weten we hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben. Het zorgt ervoor dat je minder kans hebt op gezondheidsproblemen, beter in je vel zit, meer zelfvertrouwen krijgt, mentaal sterker wordt en bewuster wordt van je eigen lichaam. Daarom willen wij zoveel mogelijk mensen fitter en actiever maken.

Dit doen we in onze Activ8 Health Club. Onze studio wordt gebruikt voor 1-op-1 begeleiding en Small-Group training. Iedereen komt op afspraak. Zodat u niet in een drukke fitness hoeft te sporten en uw tijd optimaal benut wordt! Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten heel belangrijk. Zo begeleiden wij u tijdens en rondom de trainingen naar een gezonde en actieve leefstijl.

Het belangrijkste is dat u niet alleen een uurtje komt sporten, maar dat we samen gaan kijken waar we aanpassingen kunnen doen voor een gezondere en actievere leefstijl. Om dit langdurig vol te houden willen wij u met plezier laten sporten. Want waarom zou je elke keer saai op een crosstrainer staan? Wij maken trainingen leuk, uitdagend en zorgen voor veel variatie. Zodra u bij ons binnen stapt kunt u direct zien dat wij anders zijn als een reguliere sportschool.

Onze diensten zijn Personal Training, Small Group Training, Duo Training, Afslank Battle, Sportmassage.

Jesse Kaan is eigenaar van Activ8 Personal Training. Zijn doel is om mensen te helpen met het behalen van hun persoonlijke doelstellingen. Deze doelstellingen variëren van afvallen, spieropbouw tot fitter worden of gewoon met plezier sporten! Daarnaast vindt hij persoonlijk contact en een goede band tussen klant en trainer van essentieel belang voor een optimaal traject.

​Bij Activ8 geen saaie fitness, maar uitdagende, leuke en verantwoorde trainingen!

Overige informatie

Doelgroep

 • Particulieren

Diensten

 • Advies,
 • Fittest,
 • Groepslessen,
 • Health Club,
 • Massage,
 • Personal trainer,
 • Voedingsadvies

Faciliteiten

 • Kleedkamers,
 • Kluisjes

Verkoop producten

 • Sportdrank,
 • Sportkleding,
 • Sportvoeding

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang

Betalingsmogelijkheden

 • Incasso

 • Pin

 • Contant

 • Contactloos betalen

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie LIJFSTIJL coaches
 • Gecertificeerd door NASM, ALO, Sportmassage

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 17 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Vakkundig, motiverend en leuk.Ik heb louter positieve ervaringen met Jesse

  5 / 10/ 5

  Perfect, eerlijk en motiverendperfect, eerlijk en motiverend

  5 / 10/ 5

  Motiverend Netjes, vriendelijk, ge-ordend, succes ervaring,

  5 / 10/ 5

  Betrokken, professioneel en ongedwongen.Binnen een half jaar 15kg kwijt en voel mij véél fitter dan gehoopt. De trainingen zijn gevarieerd en zeer effectief met meer dan voldoende persoonlijke begeleiding.

  5 / 10/ 5

  Persoonlijke aandacht om je doel te halenAfslank battle bij Activ8 gevolgd en door de persoonlijke aandacht, de diversiteit aan oefeningen en de kleine groepjes heb ik mijn doel zonder probleem bereikt.

  Bij Activ8 kan je jezelf zijn, op je eigen niveau trainen met de deskundige leiding van een enthousiaste trainer

  5 / 10/ 5

  Super leuk en motiverend!Eind januari gestart met de afslank battle. Kleine groep, persoonlijke begeleiding, geen poespas maar lekker zweten en resultaat boeken. Het is goed vol te houden. Raad het iedereen, die wat kilo's kwijt wil, zeker aan. Jesse bedankt!!

  5 / 10/ 5

  Goede begeleiding en de vriendelijkheidDoe voor de derde keer mee en ben nog steeds heel tevreden.
  De trainer is heel vriendelijk en geeft goede instructie en begeleiding.

  4 / 10/ 5

  De afslankbattle was echt leuk en vooral motiverend om te doen!Goede begeleiding, leuke presentaties waar je wat van opsteekt en je merkt dat je echt wat gedaan hebt na afloop.

  5 / 10/ 5

  Super professioneelAfslank battle gedaan, erg tevreden met de begeleiding.
  En de steeds afwisselende sport lessen!!!!!
  Heel tevreden!

  5 / 10/ 5

  Goede begeleiding en fijne trainingen!Jesse's trainingen zijn goed, begeleiding is individueel en hij past oefeningen aan waar nodig. Na een jaar nog steeds altijd uitdagend!

  Reactie van het bedrijfVebeter punt is meegenomen! Het eerste recept staat klaar!

  5 / 10/ 5

  Helpt bij plezier in sporten met spel en humor!Er wordt overal aan gewerkt, het is effectief en het helpt. Het is zeker aan te raden. Je kunt je lekker uitleven en helpt je bij verschillende doelen. Geen standaard sporten, uitdaging en buffellen!

  5 / 10/ 5

  Een goede sportschool met de beste ervaring in personal trainingMijn ervaring met Active 8 personal training is dat je de juiste begeleiding krijgt in sport en voeding die speciaal op jou is aan gepast. Jesse weet waar hij over praat en kan het goed en duidelijk over brengen waardoor hij jou juist net dat tandje meer kan laten doen dan normaal, dus als je wilt afvallen, gespierder, gezonder wilt worden kan je altijd bij Active 8 terecht

  5 / 10/ 5

  Voortgang, vriendelijk en effectiefIk train al enige tijd met veel plezier bij Active8. Soms met een duidelijk doel dat dan ook gehaald wordt en soms om fit te blijven. Maar elke training is effectief. Ik zie nog steeds vooruitgang.
  De lokatie is ruim opgezet met veel afwisselend materiaal en een ontspannen omgeving. Dat houdt een training leuk.

  Of je nu in 3 maanden een doel wilt behalen of gewoon begeleidt wilt (kracht) sporten, ik kan Active8 van harte aanbevelen!

  5 / 10/ 5

  Prima sportschool, die in 1 jaar tijd een begrip is geworden.Een prachtige sportzaal, relaxte sfeer en een prima trainer die je op een prettige manier weet te stimuleren om jezelf fitter te maken en je daardoor beter te voelen.

  4 / 10/ 5

  Een trainer/ coach met veel passie voor zijn vakMooie sportschool met goede apparatuur. Trainer met veel interesse en passie. Veel variatie in de lessen en maandelijkse/ wekelijkse challenges. En niet moeilijk doen/ direct oplossingen als je een keer niet kunt komen trainen.

  5 / 10/ 5

  Goede begeleiding met praktische oefeningen. Resultaat verzekerd !Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit van Activ8.

  Ik volg de Challenge, de Battle en de sportmassage. Het resultaat is er gelijk vanaf het begin: kilo's- en vetverlies !! De sportschool heeft alles in huis wat nodig is. Naast het sporten en bewegen zijn de presentaties die gegeven worden zeer nuttig om je "life style" te veranderen.

  Èn er heerst een gezellige sfeer. Dit heb ik bij geen andere sportschool zo ervaren !

  5 / 10/ 5

  TopHet is super om bij Jesse te trainen. Goede begeleiding , fijne sfeer. Werken samen aan je doelen , motiveerd je en ook erg gezellig

  5 / 10/ 5

  Belangstellend, inspirerend, informatief....dat is de kracht van de trainer!Voor mij was het een hele stap om te gaan sporten bij een personal trainer. Ik ben onder de indruk hoe Jesse mij al heel snel wist te stimuleren, hoe hij mij deed inzien dat ik gezond en verantwoord kan bewegen, dat voeding ertoe doet en dat afvallen en bewegen de manier is om je beter te voelen. Onzekerheden, mijlpalen, successen en soms een dipje ...alles is bespreekbaar. Na een jaar heb ik op vele manieren zoveel over mijzelf en mijn lichaam geleerd! Bewegen hoort er inmiddels bij, anders en bewuster eten is een vast patroon geworden en het plezier in het sporten bij Jesse en thuis in mijn alledag voelt als een kado!,