Active Health Assurance in Rotterdam

Adviesbureaus - verzekeringen

Active Health Assurance

Foto en Video (1)

Beschrijving

Active Health Assurance is een gespecialiseerde adviesorganisatie gericht op verzekeringsoplossingen voor de zakelijke markt. Wij zoomen in op het risicomanagement van een bedrijf in het kader van de WIA wetgeving. Wij bieden maatwerk en zijn specialist op het gebied van de verzuimverzekering en het eigenrisco-dragerschap. Samen met onze partners zoals gecertificeerde arbodiensten en diverse verzekeraars zijn wij in staat uw organisatie een zo goed mogelijk advies te geven over welke verzekeringsoplossing aansluit op de risicostrategie van uw organisatie. Dit met de nodige praktische als financiële voordelen tot gevolg. Wij analyseren uw verzuimhistorie en uw organisatie die leidt tot een oplossing die past bij het door u gevoerde risicomanagement.

Wij hanteren de leuze: Verzekeren is een keuze, schadelast reductie is lucratiever

Wij werken hecht samen met gecertificeerde arbodienstverleners en daarnaast hebben wij een strategische samenwerking met diverse verzekeraars en volmachten die naast de juiste voorwaarden ook de laagste premies kunnen kan bieden. Juist deze strategische alliantie biedt ons de mogelijkheid om onze klanten naast een arbodienstverlening op maat ook een verzekeringsoplossing te bieden die past bij uw risicomanagement. Via korte lijnen en ingangen brengen wij u als onze partner in contact met diverse partijen en oplossingen.

Onze dienstverlening kan bestaan uit advies, bemiddeling en nazorg. Onder nazorg en service verstaan wij het jaarlijks beheer van het ondergebrachte pakket die via onze advisering en bemiddeling tot stand is gekomen.

Denkt u hierbij aan:
• Controle van automatische aanpassingen door de verzekeraar evenals controle betreffende premie en eigen risico,
• Terugblik op het afgelopen jaar, is dat volgens plan verlopen en heeft u daar vragen over,
• Actualiseren van de bij ons bekende gegevens,
• Wijzigingen die van invloed kunnen zijn op de verzekering.

Kortom wij bieden vanuit onze expertise voor de specifieke financiële zakelijke risicos de juiste oplossing.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven

Service

  • Verzekeraar,
  • Ziekteverzuimverzekering

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst