Administratiekantoor Kerssies BV in Vriezenveen

Verzekering

Administratiekantoor Kerssies BV

Beschrijving

Administratiekantoor Kerssies B.V. verleent al sinds 1990 administratieve diensten aan zowel ondernemers als particulieren. Aanvankelijk werd er gewerkt vanuit een kantoor aan huis, maar sinds november 2002 zijn wij de trotse eigenaar van het voormalig notariskantoor aan de Jonkerlaan in Vriezenveen.

Diensten voor ondernemers.
Administratiekantoor Kerssies B.V. is een kantoor dat werkzaam is binnen het gehele MKB. Van stratenmaker tot sportschool, van productiebedrijf tot autohandel. Voor al deze klanten verrichten wij voornamelijk (financieel) administratieve werkzaamheden.

Diensten voor particulieren.
Dankzij onze ervaring met belastingaangiften en onze gedegen kennis van de laatste regels, kunnen wij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting efficiënt en grondig behandelen. Daarnaast verzorgen wij ook de aanvraag huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag, en de voorlopige teruggave inkomstenbelasting.

Medio 2006 hebben ook Assurantie- en Adviesbureau Kerssies B.V. en K&K Makelaardij B.V. zich in ons pand gevestigd.

Kerssies Makelaardij.
Kerssies & Kerssies: eerlijk, vakkundig en betrouwbaar. Dat zijn drie trefwoorden die perfect aansluiten bij onze werkwijze. Een huis kopen of een huis verkopen is niet zomaar iets. K&K Makelaardij geeft u een gedegen begeleiding. Onze makelaars weten waarover zij praten. Ze kennen de markt en zorgen vanuit een achtergrond van gedegen vakkennis voor een optimaal resultaat. Of we u nu helpen bij de verkoop of de aankoop van een woning.

Waarom u voor ons moet kiezen lichten wij u graag toe in een, natuurlijk geheel vrijblijvend, gesprek.

Op onze website vindt u ons actuele woningaanbod in met name de gemeente Twenterand, maar ook in Almelo en omstreken. U kunt bij ons onder andere terecht voor verkoop, taxaties, beheer, deeldiensten, zoekopdrachten en aankoopbegeleiding. Indien u contact met ons wilt opnemen kunt u dat doen via e-mail of, als u liever persoonlijk contact heeft, per telefoon.
Assurantie- & Adviesbureau Kerssies B.V.
Assurantie- & Adviesbureau Kerssies B.V. te Vriezenveen is een jong, dynamisch en gemoedelijk bedrijf met als kernactiviteit het adviseren en bemiddelen in hypotheken en verzekeringen. Jarenlange ervaring en kennis, opgedaan in het verzekeringswezen, staan garant voor een gedegen advies.

Overige informatie

Toegankelijkheid

  • Begane grond

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Minder dan 5 minuten lopen

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst

plaats als eerste een review