Adviescentrum Lammers Adviseur Regiobank in Wijk bij Duurstede

Banken

    Klooster Leuterstraat 12, 3961AZ, Wijk bij Duurstede

Adviescentrum Lammers Adviseur Regiobank

Beschrijving

Adviescentrum Lammers is een onafhankelijk advieskantoor, streeft naar het aanbieden van een compleet pakket aan financiële diensten en is tevens zelfstandig adviseur van de RegioBank.

RegioBank adviseur Adviescentrum Lammers in Bunnik en Wijk bij Duurstede is een onafhankelijke organisatie, die niet gebonden is aan een bank of verzekeringsmaatschappij. Door ons worden de diverse producten vergeleken op voorwaarden en prijsstelling. In overleg met u wordt een keuze bepaald. Adviescentrum Lammers streeft naar het aanbieden van een compleet pakket aan financiële diensten. Alle deskundigheid onder één dak verenigt. Dat is gemakkelijk!

De RegioBank is een bank met alle bankdiensten, die verkrijgbaar zijn bij kantoren van onafhankelijke financiële adviseurs. Professionele kantoren, die een complete financiële dienstverlening willen aanbieden. De RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken door haar producten met een interessante prijs/kwaliteitverhouding aan te bieden via tussenpersonen, die lokaal in de gemeenschap staan. Producten en diensten, die gewoon goed zijn, maar zonder franje. Verspreid over Nederland biedt RegioBank haar financiële diensten aan via een groeiend aantal adviseurs. Daardoor zijn wij als adviseur in staat het professionele assortiment aan te bieden van een grote bank én de persoonlijke dienstverlening van een kleine bank.
RegioBank uw idee van bankieren!

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Type bank

  • Regiobank,
  • Spaarbank

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst