Agelink Uitvaartverzorging in Doetinchem

Uitvaartverzorging

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 93 beoordelingen

93 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Agelink Uitvaartverzorging

Foto en Video (1)

Beschrijving

De drijfkracht van Agelink komt voort uit liefde voor het leven. Agelink wil van grote betekenis zijn, juist op de momenten die het leven kunnen veranderen. Agelink Uitvaartzorg is specialist in het regelen en verzorgen van uitvaarten volgens de meest uiteenlopende, persoonlijke wensen. We leveren maatwerk op basis van wensen en behoeften van de klant. Hoogwaardige dienstverlening voorzien van het landelijk Keurmerk Uitvaartzorg. Om in aanmerking te komen voor dit keurmerk word Agelink Uitvaartzorg ieder jaar getoetst door een onafhankelijk extern bureau. De deskundigen toetsen de bedrijfsvoering en de procedures, zoals de kostenbegroting, de organisatie van de werkzaamheden, de professionalisering van de medewerkers, de wijze van klachtenafhandeling en het houden van kwaliteitsenquêtes.

Zoekwoorden: uitvaart wehl; uitvaart gaanderen; uitvaart terborg; uitvaart etten; uitvaart silolde; uitvaart gendringen; uitvaart keijenborg; uitvaart ulft; uitvaart varsseveld; uitvaartverzorging wehl; uitvaartverzorging gaanderen; uitvaartverzorging terborg; uitvaartverzorging etten; uitvaartverzorging silolde; uitvaartverzorging gendringen; uitvaartverzorging keijenborg; uitvaartverzorging ulft; uitvaartverzorging varsseveld; drukwerk bloemen wehl; drukwerk bloemen gaanderen; drukwerk bloemen terborg; drukwerk bloemen etten; drukwerk bloemen silolde; drukwerk bloemen gendringen; drukwerk bloemen keijenborg; drukwerk bloemen ulft; drukwerk bloemen varsseveld; rouwauto kisten wehl; rouwauto kisten gaanderen; rouwauto kisten terborg; rouwauto kisten etten; rouwauto kisten silolde; rouwauto kisten gendringen; rouwauto kisten keijenborg; rouwauto kisten ulft; rouwauto kisten varsseveld;

Overige informatie

Faciliteit / aanbieder

 • Begrafenisondernemer,
 • Crematorium,
 • Kerk,
 • Uitvaartcentrum,
 • Uitvaartverzorging

Diensten

 • Advies,
 • Begrafenis,
 • Condoleance,
 • Crematie,
 • Nazorg,
 • Opbaren,
 • Rouwauto,
 • Rouwvervoer,
 • Uitvaartmuziek,
 • Uitvaartverzekering,
 • Voorbespreking

Producten

 • Grafmonument,
 • Kist,
 • Urn

Service

 • Agelink is gecertificeerd door het Keurmerk Uitvaartzorg.

Toegankelijkheid

 • Begane grond,
 • Rolstoeltoilet,
 • Toegankelijk voor rolstoelen

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren Eigen terrein
 • Afstand tot openbaar vervoer Minder dan 5 minuten lopen

Aangesloten bij / Certificering

 • Gecertificeerd door Agelink is gecertificeerd door het Keurmerk Uitvaartzorg.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 93 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  betrokken, betrouwbaar en professioneelEen prettige benadering zonder overdreven drama, maar met betrokkenheid en respect. Er werd goed geluisterd naar onze wensen.
  Alles verliep soepel en werd haast onzichtbaar voor ons geregeld.

  De uitvaart begeleidster was voor ons een enorme steun en toeverlaat tijdens die moeilijke dagen, maar vooral ook tijdens de uitvaart.
  En wat was onze moeder mooi en goed verzorgd! Hier waren duidelijk professionals aan het werk geweest.

  5 / 10/ 5

  Aandacht, respectvol en warmVanaf het eerste contact was het gevoel goed. Vanaf het eerste tot het laatste contact voelden wij ons gesteund. Er was alle ruimte voor onze eigen inbreng, maar ook aandacht voor ons verdriet. Zelfs op de factuur was nog een persoonlijke noot aangebracht. Wij kijken met een warm gevoel terug op de uitvaart van onze moeder en de fijne contacten met Miranda.

  5 / 10/ 5

  Twalen mw. I. Jansen, beide malen heel erg goede ervaGewoon heel erg goed

  5 / 10/ 5

  Inleving in de situatie, door menselijke benaderingGoed inschatten van de wensen en de mogelijkheden aandragen, die bij je passen.

  5 / 10/ 5

  Het was een bijzondere dag.Het was allemaal heel goed gezorgd! En zeer persoonlijk! Dit hebben wij zeer gewaardeerd!

  4.5 / 10/ 5

  Zeer goed Kan terug kijken naar een mooie afscheid .
  Miranda je bent fantastisch.

  5 / 10/ 5

  SuperOnze ervaringen met Miranda zijn prima! Sociaal, betrokken, to the point. We hadden een paar specifieke wensen, die niet gebruikelijk waren. Deze werden door Miranda opgepakt met een houding "Ik ga kijken wat er mogelijk is". Was erg fijn!

  5 / 10/ 5

  RespectvolOnze ervaring met Agelink en in het bijzonder met Miranda is in één woord geweldig. De begeleiding was van begin tot eind professioneel en respectvol met persoonlijke aandacht voor ons allen. Miranda is een betrokken, professioneel, warm en lief mens. Zo fijn dat er iemand is tijdens deze periode die de taken uit handen neemt en weet wat er allemaal moet gebeuren. Zij was onze houvast. Heel veel dank!

  5 / 10/ 5

  SuperHet was van begin tot eind perfect geregeld.

  5 / 10/ 5

  deskundig en empathischDe begeleiding was van het begin af aan professioneel en meelevend.
  Alle afspraken zijn vlekkeloos nagekomen.
  Een uitvaart die een indrukwekkend was en een mooie herinnering nalaat.

  4.5 / 10/ 5

  Agelink heeft de uitvaart van onze moeder correct en respectvol verzorgd. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. We ontvingen goede adviezen en alle afspraken zijn nagekomen.

  4.5 / 10/ 5

  respectvolle benadering, geluisterd naar onsZeer prettig contact met medewerkers van Agelink, alles in goed overleg, goede afstemming, fijn dat Agelink met ons mee dacht in zo'n ingrijpende tijd.

  5 / 10/ 5

  Professioneel en deskundigDe uitvaartverzorger was er op momenten dat hij nodig was
  Had aandacht voor ons en bood aan dat wij hem mochten bellen wanneer wij dat nodig vonden
  Hij was tijdens de uitvaart en de koffietafel aanwezig zonder op te vallen
  Alles was tot in de puntjes geregeld
  Niets moest en veel kon

  5 / 10/ 5

  GoedGoed, zeer positief.

  5 / 10/ 5

  Gewoon uitstekendDit was de tweede ervaring met Agelink voor onze familie.
  Miranda is echt top. De opvang was er ook meteen. Miranda was ook heel lief en bood hulp aan als het mij even tegen zat.
  Al onze wensen worden gerespekteerd en uitgevoerd. Prima verzorgd.

  5 / 10/ 5

  vakkundigWe zijn er goed en vakkundig doorheen geloodst ,alles tot in de puntjes en wensen vervuld,zodat er een waardig afscheid kon plaats vinden,

  4 / 10/ 5

  Begripvolle manier van de uitvaartzorgOnze uitvaartverzorgster heeft de hele week met ons meegedacht en bemiddeld. Goed gevoel aan overgehouden.

  5 / 10/ 5

  Gewoon goed Fijne begeleiding bij de crematie.

  5 / 10/ 5

  goed, professioneel en weten wat er van hun wordt verwacht.Mijn ervaring met Agelink is goed bevallen. er wordt meegedacht en veel wordt uit handen genomen.

  4 / 10/ 5

  Goed contact en duidelijke afspraken mee kunnen makenVoor een alleenstaand familielid in Doetinchem kwamen we na het overlijden voor een dilemma te staan wat voor uitvaart ze gewenst zou hebben. Door de medewerker van Agelink zijn we erg goed te woord gestaan en geholpen met deze opgave. Ze heeft heel goed onze wensen kunnen omzetten naar de juiste uitvaart passend bij de bij de overledene.

  De afspraken die we vooraf gemaakt hebben over de uitvaart zijn precies zo uitgevoerd als we besproken hadden.
  Goede begeleiding en de ontvangst in het rouwcentrum hebben we als goed en gepast ervaren.

  4 / 10/ 5

  Onze ervaring was zeer goed.onze ervaring was zeer goed.

  4 / 10/ 5

  Goede service en vriendelijke benadering en mooie opbaring.Zoals van tevoren verwacht een verzorgde uitvaart van mijn broer.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldprima geregeld, alleen jammer dat als jaartal 2018 stond vermeld op de rouwkaart, hetgeen 2019 moest zijn. Het viel gelukkig nauwelijks op.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe totale begeleiding was prima. De begeleider luisterde naar onze wensen, dat was heel fijn. Daarvoor onze hartelijke dank!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe hulp was goed , direct en respectvol . Onze wensen zijn goed uitgevoerd

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenhet was heel goed een goed gevoel bij dat ouder mooi afschijnt gehard

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer betrokken medewerkers, warm en persoonlijk contact, veel ruimte voor eigen regie.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoeie ervaring met agelink gehad ze denken met je mee. Sta je goed bij.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer prettige hulp en begeleiding gehad van Miranda van der Zee-bloem
  Vanaf het moment dat ze samen met haar collega, mijn vader op kwam halen bij Antonia Terborg, tot aan haar laatste groet na de uitvaart van mijn vader, heb ik alle contact met Miranda, maar ook met haar collega's, als zeer prettig ervaren. Uiterst professioneel. En Miranda kon ons ( mijn moeder en mijzelf ) goed inschatten. Zelfs aan mijn dochtertje werd gedacht. Zeer attent!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFa. Agelink werkt bij elk contactmoment met fijne integere medewerkers die goed aanvoelen wat de familie wel en niet voor ogen heeft. Combi vrouw+man bij het thuis opbaren en uitvaart is zeer prettig. Keuze opties worden rustig en persoonlijk toegelicht in ook voor ouderen begrijpelijke en verstaanbare taal. Meerijden in de rouwauto heeft mijn moeder als zeer waardevol ervaren. Met Miranda vd Zee troffen wij een empathisch begeleidster met toewijding en doortastend optreden tijdens de dienst en alle voorbereidingen w.o. mooie map met rouwkaarten, helder tijdpad van door familie aan te leveren informatie, foto print service en fotolijst. Maximale ontzorging.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAlles was perfect verzorgd. De persoonlijke begleiding van Miranda van der Zee - Bloem was helemaal super het kon niet beter.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettige begeleiding

  Alleen herdenkingsdienst viel heel erg tegen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHet was ondanks dat het allemaal heel verdrietig was een onvergetelijke en prachtige dag. De crematie was tot in de puntjes verzorgd en we hebben van alle gasten complimenten gekregen over het mooie afscheid van onze moeder. Hartelijk dank aan Irma.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer prettig.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldhebben wij reeds ingestuurd.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWe kijken mede door Ageling uitvaartzorg, tevreden terug op het afscheid van onze moeder.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij zijn zeer tevreden over Agelink Uitvaartzorg en zijn zeer tevreden over de begeleiding, de zorg en ondersteuning door mevrouw M. van der Zee. Er was een grote eigen inbreng mogelijk en we kregen de juiste ondersteuning en op het juiste moment. Fijne persoonlijke aandacht!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer fijn en goed geregeld perfect.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTherese Mol heeft het hele proces uitmuntend begeleid.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer goed geregeld afspraken netjes nagekomen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAls mijn vader komt te overlijden dan wil ik graag dat jullie alles verzorgen. Therese was ons contact persoon ij het overlijden van mijn moeder. De aandacht, rust en hoe zij alles regelde was fijn voor ons en rustgevend.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij waren erg blij met Peter en Paul van Agelink Uitvaartzorg. Ze stonden steeds voor ons klaar, vanaf het begin tot nog na de crematie, niets was Peter en Paul te gek, alles kon. Hierdoor is de crematie van onze vader een waardig afscheid geworden.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima begeleiding en uitstekende verzorging

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe crematie van mijn man is prima verzorgd door Agelink

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDank zij uw medewerkster Thérèse Mol heb ik een waardig afscheid kunnen nemen van mijn broer. Met als extra het bijzondere gedicht dat ze op eigen initiatief gemaakt heeft.
  Het was heel bijzonder fijn.!!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAlle wensen zijn vervuld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAlles prima geregeld; voldoende mogelijkheid voor eigen wensen; flexibel bij extra's/aanpassingen -kortom: Wij (fam. Snelder) zijn zeer tevreden over de begeleiding van Agelink bij de uitvaart van onze vader in Toldijk.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAlles perfect en respectvol geregeld en verlopen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer empatisch, voelde me helemaal ontzorgd! Binnen de beperkte financiele mogelijkheden toch een mooie zeer waardige uitvaart mogen beleven.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldLiefdevolle deskundige begeleiding.