Aldi Drachten BV in Drachten

Supermarkt

3.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Aldi Drachten BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor supermarkt in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Mooi pand op de leidijk 30

  1 / 10/ 5

  slechte zaak zeg sta je op tijd voor de winkel omdat ze gordijnen zouden hebben ? ja dus mooi niet dus ik vraag als antwoord zijn niet uitgeleverd en komen ook niet meer das fraai. wel in de folder zetten en.........................................

  1 / 10/ 5

  wat een bedrijf zeg.... bijna geen vers vlees aanwezig, alle vleesbakken leeg! en de hamlappen bedorven :p

  1 / 10/ 5

  Ben de winkel weer uit gegaan want er stonden meer mensen voor de kassa te wachten, dan dat er in de winkel liepen, aan de Siersteenlaan te groningen. Leve de JUMBO en LIDL daar staa je teminste niet een poos te wachten.

  1 / 10/ 5

  In de winkel geen Hondevoer van een bepaald type gevonden. Hoofdkantoor gebeld, verbonden met afdeling inkoop. De vriendelijke dame wist niet te vertellen of het artikel uit het assortiment was of niet. (het schap was geheel leeg). Vreemd, zo iemand moet dat toch weten ?

  1 / 10/ 5

  Helaas, vanmorgen heel vroeg als eerste naar uw vestigingen in Haren en Groningen geweest maar die rode jurk uit de folder was niet in maat 42 te vinden. De vestjes wel. Ook gevraagd aan de dienstdoende medewerker maar helaas. Ze waren er niet. Kunt u er een naar Aldi Haren sturen?