Allround Fotografie in Apeldoorn

Fotograaf

9.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

9 Reviews

Allround Fotografie

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor fotograaf in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Super foto sessie van honden en kinderen. De kinderen hebben er van genoten vonden het heel gezellig en professioneel. De foto's zijn prachtig, eigenlijk zou je dit gewoon ieder jaar moeten doen, de sessie is leuk en het resultaat is een stukje van het leven vastgelegd op een ongedwongen manier.

  5 / 10/ 5

  Wat een bijzondere emotionele dag voor ons. We zijn ontzettend blij met jou als fotograaf. Hoge kwaliteit en persoonlijkheid. Bedankt!

  5 / 10/ 5

  Eduard heeft een erg leuke reportage op de mooie locatie 'het Leesten' gemaakt van onze familie, bestaande uit 18 mensen. Het was een prettige samenwerking waarbij hij goed heeft geluisterd naar onze wensen en zelf ook met leuke ideeën kwam. Een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Super mooie foto's, aardig persoon. top gewoon

  4 / 10/ 5

  Donderdag 24 september jl heeft Eduard een fotosessie van onze vocalgroup Swing Close verzorgd. Het resultaat ging alle verwachting te boven! Prachtige foto's, zowel van de groep als geheel als van de individuele leden. Een uitstekende opsteker voor ons concert op 3 oktober 2015: "Een Leven Lang"!

  5 / 10/ 5

  Ik heb Eduard de Boer leren kennen toen hij bezig was voor AKZO NOBEL schitterende bedrijfsfoto's te maken. Zijn omgang met mensen en het vertrouwen dat hij uitstraalt was voor mij een feest voor het oog. Dat zal voor zijn bruidsfotografie niet anders zijn. Ik ben in ieder geval blij hem te hebben leren kennen als joviale, vriendelijke en vakkundige fotograaf. Top Eduard!

  5 / 10/ 5

  Wij raden iedereen Allround Fotografie aan. Behalve dat het hele lieve mensen zijn, zijn ze ook enorm proffesioneel, maken ze prachtige foto's en hebben ze bijgedragen aan een prachtige dag om nooit te vergeten. Echt een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Hele leuke gezinsreportage gehad op het Leesten, in combinatie met een huisdiershoot. Schitterende foto's ontvangen binnen drie dagen. Allround: Bedankt namens de familie Gerhards!

  5 / 10/ 5

  Superfotografen! Leuke en spontane mensen! Je hebt niet eens door dat ze er zijn, tenzij het hun moment is (reportages etc.) Afspraken worden 100% nageleefd! Ze zijn duidelijk in wat ze van jou zouden willen m.b.t. houding etc. Erg mooie foto's! Zeker een aanrader voor andermans bruiloft! Joyce & Ben uit Amersfoort, Utrecht (Bruidsreportage)