Alta Nederland BV in Feerwerd

Veehouderijen en -fokkerijen

Alta Nederland BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beschrijving

Alta bouwt aan lange termijn relaties door het creëren van toegevoegde waarde. Wij verbeteren het rendement van het individuele melkveebedrijf door het leveren van betrouwbare genetica en hoogwaardig dienstverlening op het gebied van vruchtbaarheid- en fokkerijmanagement.

Waarde creëren

Het doel van Alta is niet alleen het produceren en vermarkten van sperma van topstieren. Alta ontwikkelt de beste producten en programma's voor haar klanten. Het streven is dagelijks om dat geen te leveren dat voldoet aan de persoonlijke wensen en doelstellingen van de melkveehouder. Innovatieve programma's op het gebied van fokkerij, vruchtbaarheid en bedrijfsmanagement onderscheiden ons van anderen. Deze zijn specifiek aangepast aan de individuele behoeften van de klant, Alta's belofte is dat zij continue streeft naar zichtbare verbetering van de winstgevendheid van het individuele melkveebedrijf.

Vertrouwen bouwen

Hoogwaardige kwaliteitsproducten en diensten leveren is de basis waarop het vertrouwen is gebouwd. Wij streven er naar om steeds opnieuw dergelijke programma's en diensten te leveren en te ontwikkelen. Binnen de productontwikkeling gaan we voor het hoogst haalbare waarbij we kwaliteit, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid hoog in het vaandel hebben. Dit zijn de peilers onder Alta's succesvolle Advantage® programma.

Resultaat leveren

De basis begint bij de constante aanvoer van superieure genetica die over meerdere generaties vastgelegd zijn. Ook werken we continue aan alle facetten binnen ons bedrijfsproces om het bevruchtend vermogen van onze stieren te verbeteren. Daarnaast meten we dit resultaat ook dagelijks in de praktijk bij onze partner bedrijven. Goede genetica verpakt in goed bevruchtend sperma met daarbij een goed advies op bedrijfsniveau is wat u van ons mag verwachten. Dit moet leiden tot een goed resultaat voor u. Wij doen dit alles met passie voor de melkveehouderij en willen het beste aanbieden wat bij u past en zal leiden tot een positief resultaat.

Overige informatie

Specialiteiten

  • fokkerij,
  • fokkerijmanagement,
  • genetica,
  • melkveehouderij kennis,
  • paringsadvies,
  • sperma stieren vermarkten

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst