Ambiance Dekazon in Apeldoorn

Zonweringen

  Europaweg 216, 7336AR, Apeldoorn

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 27 beoordelingen

27 Reviews

Ambiance Dekazon

Toon nummer
Plan routeKvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor zonweringen in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 27 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Erg te spreken over de deskundige uitleg, levertijd en montage..geen bla bla...gewoon zoals het moet!

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Je krijgt bij Ambiance Dekazon Apeldoorn een uitstekend advies en service. Er wordt alle tijd voor de klant genomen. Ook de montage van onze houten jaloezieën en rolgordijnen was keurig, netjes en snel. Echt voortreffelijk.
  Tips en verbeterpunten: Geen verbeterpunten te vinden. Er valt niets negatiefs op te merken.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: We werden in de showroom goed en hartelijk ontvangen, ze nemen echt tijd voor je. We zijn goed geadviseerd over raambekleding, screen en horren. Voor en nadelen, opties, alles werd besproken zodat we een goede keus konden maken. Dit was een verademing nadat we in twee andere winkels kortaf en onvakkundig te woord waren gestaan. De prijs bij Dekazon was vergelijkbaar met andere offertes, net iets scherper, zodat ook de prijs/kwaliteit uitstekend is. Ook het maken van afspraken, de montage, de afwerking, zeer goed. Wij zijn zeer tevreden en gaan de volgende raambekleding ook hier bestellen.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Na een goed advies voor een moeilijk dak hebben we een zonwering op de serre laten plaatsen. Het is een hele mooie oplossing geworden. Top geregeld??
  Tips en verbeterpunten: Houdt de klanten op de hoogtr

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Prachtige oplossing gevonden voor onze niet standaard vraag voor binnen zonwering. Ben zeer tevreden met het eindresultaat. Maken het meer dan waar.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Dekazon heeft een prima product geleverd. Ook na jaren geen problemen met het product. Goede service.
  Tips en verbeterpunten: Spreek van tevoren goed af wat de gespecificeerde kosten zijn, dat geeft duidelijkheid.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ambiance dekazon heb gebeld nadat een ander bedrijf geen oplossingen had, en problemen niet opgelost konden worden. ik stond versteld van de goede snelle service en ze zijn zeer klantvriendelijk .ze lopen ver vooruit met de kennis van zaken .als u problemen heeft bel ambiance dekazon .zij lossen de problemen op als sneeuw voor de zon. Nogmaals bedankt allemaal. Met vriendelijke groet john.
  Tips en verbeterpunten: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zeer positieve ervaring. Met het aanschaffen van een Onderzonwering voor een terrasoverkapping en het plaatsen hier van. Zeer nette en professionele monteurs en leverde goed werk af. (Raad iedereen ambiance zonwering aan.)
  Tips en verbeterpunten: Iets meer transparantie in de kosten.

  2.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Met de afdeling zonwering goede ervaringen uit het verleden. Echter voor kozijnen is het een ander verhaal. Gebrekkige communicatie, afspraken niet nakomen en uiteindelijk niets meer van ze gehoord. Heel jammer, want de producten zijn uitstekend.
  Tips en verbeterpunten: Beloof niets wat je niet kunt waarmaken en zeg het gewoon eerlijk als je iets niet kan of wil leveren.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Eerlijk advies.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zeer nette mensen in taal en omgang, leveren zeer goede en mooie producten

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Snel en adequaat advies. Perfecte montage
  Tips en verbeterpunten: Meer transparantie in de kosten meer en minder werk zelf te kunnen zien

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ik had reeds een mail gestuurd waarin ik aangegeven heb dat ik tevreden ben over het geleverde werk.
  Tips en verbeterpunten: Ik vond de levertijd van 10 weken wel aan de langdurige kant maar was hierover tijdens verkoopgesprek geinformeerd.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Een duidelijk en eerlijk advies gekregen. Goed geluisterd naar mijn wensen. Geleverd zoals afgesproken Ervaren en profesionele monteurs. Zeer tevreden en raad Dekazon iedereen aan.
  Tips en verbeterpunten: Geen.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Wij hebben een terrasoverkapping laten plaatsen door Dekazon. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de overkapping en deskundige montage!!!

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Van eerste bezoek aan showroom tot plaatsing van de zonwering zeer tevreden

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Rolluik zelf geprobeerd te repareren. Halverwege de klus had ik niet de kennis om de reparatie zelf te volbrengen. Om ong. 16:00 uur belde ik Dekazon en legde mijn probleem uit aan Danny. Hij regelde onmiddellijk een monteur "on the road" en zegde mij toe dat deze binnen enkele minuten voor zou rijden. En waarachtig, om 16:10 uur kwam de monteur, keek naar mijn klus en had het probleem binnen 10 minuten opgelost en alles weer gemonteerd. Hij reed om ong. 16:25 uur, na vriendelijk gegroet te hebben, zónder bon uit te schrijven, zo weer weg! GE-WEL-DIG !!! Een groot Chapeau voor Danny en de Monteur en een Warme Douche voor Dekazon! Wat een fantastische after-sales service!

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Gewoon goed
  Tips en verbeterpunten: Evt toelichting als er een software update is geweest . Zijn dan altijd de instellingen weg?.. Mvg Gé Kamphuis

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Goede prijs/kwaliteit verhouding, goed advies, keurige afwerking

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Nadat de dakplaten op de juiste manier zijn ingemeten , en de monteurs deze op een goede en professionele manier geplaatst hebben zijn wij zeer tevreden over de manier van afhandelen. Ook na de montage is alles schoon en netjes opgeruimd en afgevoerd. mijn oordeel is dan ook zeer positief

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Goed advies, afspraken zijn prima nagekomen. Heldere uitleg over de apps en software om de screens te bedienen.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ik heb twee keer een defecte rolluik gehad, en werd twee keer snel en correct geholpen. Hulp is heel belangrijk, als je luiken overdag dicht blijven. Snelle hulp is bij rolluiken uiterst belangrijk !!!!
  Tips en verbeterpunten: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Mooi product geleverd. Wij hadden een probleem met een schroef, welke een scheur in het doek veroorzaakte, maar Dekazon heeft deze keurig hersteld onder garantie.
  Tips en verbeterpunten: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Alles klopte exact zoals besproken
  Tips en verbeterpunten: De prijs is wat aan de hoge kant, maar in de kwaliteit terug te vinden

  4 / 10/ 5