APK Keuringstation Schokker in Groningen

Autokeuring

5.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 12 beoordelingen

12 Reviews

APK Keuringstation Schokker

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

Wij keuren uw auto, bus of old-timer zonder afspraak. Klaar terwijl u wacht!

Enkele voorbeelden van onze kracht:

U kunt bij ons terecht voor uw APK van alle personen- en bestelauto's met benzine of diesel.
APK Keuringen zonder afspraak en geen wachttijden
APK Keuringen "klaar terwijl u wacht" van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur (uiterlijk 16.30 uur aanwezig!)
Eventuele 1e herkeuring binnen 14 dagen gratis!
Herkeuringen tot 17.00 uur en op vrijdag tot 16.00 uur

Overige informatie

Diensten

 • Inbouw,
 • Monteren,
 • Onderhoud,
 • Reparatie,
 • Schadeherstel

Producten

 • Banden,
 • Occasions,
 • Velgen

Toegankelijkheid

 • Begane grond,
 • Toegankelijk voor rolstoelen

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang

Betalingsmogelijkheden

 • Contant

 • Pin

Aangesloten bij / Certificering

 • Vakvereniging RDW

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 12 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  What you see what you get. Bekijk eens de vlaggen, de kavel, het pand. Lijkt je dit een keurige garate toe? De reparatie van mijn auto werd geraamd op € 1700. Moneling. Door de baas, Peter. Bij schokker gaat alles mondeling. Het heeft drie dagen geduurd omdat het tussen de bedrijven door moest. Hun hoofdactiviteit zijn immers de Apk-keuringen. Mijn vrouw kwam de auto ophalen en afrekenen. Ze kreeg een handgeschreven briefje met daarop het bedrag van zegge en schrijve € 2200! Heozo? De afspraak was toch € 1700? Ja, mevrouw, maar dat was exclusief BTW! Volgenz mij geef je aan een particulier nooit een prijsopgave zonder btw. Ok, betaald. En dan denk je dat het nu in orde is. No way! Piepen en alle mogelijke vreemde scheurgeluiden tijdens het rijden. Ja, maar dat komt omdat er tijdens de reparatie heel wat los kwam bij de auto. Ja, en dan heb je wat bijgeluiden achteraf. Gevaarlijk? Nee, u kunt er met gerust hart mee doorrijden! Twee keer ben ik er mee teruggereden. Nou, nu kunnen we niets meer voor u betekenen. Het is zoals het is! Ik heb het allemaal bij een andere echte garage succesvol kunnen laten herstellen. Voor de apk-keuring? Een aanrader! Voor reparaties? NIET DOEN!

  1 / 10/ 5

  Reactie op uw reactie Op jullie website onder Menu en dan naar onderhoud staat heel duidelijk in Rood met sterretjes omlijst.. Actie airco vullen 50 euro en niet VANAF . MVRG.

  5 / 10/ 5

  Even een reactie het airco vullen is VANAF 50 euro staat ook duidelijk op de site maar het afpersen met formeergas kosten 20 ex en het vullen van het systeem tot 600 gram is 80 ex samen 121 incl btw dus zeker niet de duurste maar jammer dat u ontevreden bent en heb u ook netjes te woord gestaan en uitleg gegeven beetje jammer van deze reactie dus volgende keer maar naar toyota vrgt p.schokker

  1 / 10/ 5

  Wou mijn airco laten bijvullen en kreeg via via het adres door en koste bij schokker maar 50.- voor bijvullen van de airco ,op hun website gekeken en ook daar stond de aktie van bijvullen voor 50.- Heen geweest het duurde even want de weegschaal was kapot en werd toen geholpen. Toen moest rekening worden betaald en was het opeens 121,- euro incl. Btw Op de vraag waarom deze prijs was het antwoord dat de prijs van het Vulgas dik over de kop was gegaan en er was moeilijk aan te komen... Gewoon genaaid dus... Wil juist niet naar bedrijven zoals kwikfit om dit te voorkomen en dan gebeurt het toch.... Voor ons nooit weer apk schokker..

  4 / 10/ 5

  Ik ga hier wel weer heen, de aanloop tot het keuren duurde wel erg lang want er werd uitgebreid koffie gedronken en je drinkt gewoon mee. de keuring verliep vlot paar dingetjes gelijk afspraak maken voor herstel met prijs afspraak is goed verlopen. Maar puntje i was, dat de bekleding niet terug geplaatst was en dat zie pas enige tijd later. [min puntje] zelf maar opgelost

  5 / 10/ 5

  Wat een negatieve reacties!! Ik laat sinds 2011 al auto's keuren bij dit bedrijf. M'n eigen auto (nu de 5e) en die van m'n moeder. En zo ook een 5-tal vrienden. Als ie afgekeurd wordt heeft het te maken met slijtage of andere onvolkomenheden en dus moet het gefixt worden, zo simpel is het. Ze zijn in elk geval niet streng maar zijn wel uit op veiligheid. Herkeuring binnen 2-week is gratis !! Ze zijn altijd eerlijk en draaien je geen poot uit. Wel is de APK ex btw maar dat interesseert mij niet, gewoon bij de prijs de btw erbij berekenen, zij moeten ook wat verdienen. En met normale reparaties zijn ze ook niet duur. Ga maar naar kwikfit en laat je auto keuren voor de zogenaamde actieprijs !! Bij hun zijn je schokdempers zogenaamd versleten, zit er roest op je uitlaat en dus moet ie vervangen worden en koplampen moeten vervangen worden omdat ze verwweerd zijn. ApkSchokker; schokdempers kunnen nog wel twee jaar mee. Uitlaat heeft wat roest maar is geheel lekvrij. En koplampen kun je laten polijsten, of koop anderen uit een sloop-auto. Enkele voorbeelden door de jaren heen. Bij schokker klaar terwijl je wacht. De ene keer 10min de andere keer moet je even 10min wachten tot je auto de brug op kan door de drukte. Reclame wordt wel eens aangebracht maar heb aangegeven dat niet te willen want vind de sticker niet mooi. Je kan ze er ook zo vanaf trekken. Dus niet miepen dat ze reclame willen maken. Wie wil geen reclame maken voor een goed lopend bedrijf ???

  5 / 10/ 5

  10 PUNTEN VOOR SCHOKKER

  1 / 10/ 5

  Auto afgekeurd (stadslicht, banden en ashoezen vervangen) Elders laten verhelpen 3 dagen na de keuring heen voor herkeuring. Punten waren prima verholpen alleen werd de auto nu ineens afgekeurd op de remdruk. ( sinds ik apk had laten doen daar max.20 km met auto gereden) Er moesen nieuwe remblokken in voor goedkeuring, toen ze daar mee bezig waren begon er opeens remolie te lekker en dus moest er ook een andere remklauw opkomen. Aan de andere kant exact hetzelfde. Hoe kan het in hemelsnaam dat je de punten laat repareren die aangegeven worden en dan opeens wordt hij ergens anders op afgekeurd. Was hier al heel lang klant en vele kennissen met mij maar ik en zij komen hier nooit weer. Ben ook benieuwd wat de RDW met dit verhaal doet want daar ga ik het volgende week ook zeker even melden

  5 / 10/ 5

  dit bedrijf heeft mij honderden euros gescheeld bij apk schokker hoefde ik maar 7.50 extra betalen voor drie lampjes bij onze citroen dealer zou het op 1250 euro komen om een goedkeuring te hebben en na een steekproef van de rdw bleek dat de auto goed was gekeurt wel wat meldingen maar daar was ik van tevoren ook al op gewezen door de keurmeester van apk schokker dus een dikke 10 hoor!!!!!!!!!! de hele familie loopt al bij jullie na grote tevredenheid

  5 / 10/ 5

  nou ik loop al jaren bij apkschokker met alle tevredenheid weet uit betrouwbarebron dat deze mensen hun werk op een eerlijke manier doen en met betreking op de rdw !!!!! die zit er gewoon recht tegenover dus een raar verhaal de prijs ligt iets hoger maar daarvoor hoef je geen afspraak te maken en wat is een paar euro verschil als je liever 2uur wacht voor 10 euro minder biJ een ander ik blijf gewoon klant bij jullie en met mij nog velen er zijn vele manieren om iemand zwart te praten en dit is er jammer genoeg een van ! ga gewoon naar de mensen toe en ik weet zeker dat jullie er uit zullen komen ! EN JE KUNT 12 MAANDEN LANG TOT DE VOLGENDE APK BEROEP AANTEKENEN TEGEN EEN GOEDKEUR ALS U TWIJFELS HEEFT OVER HET WERK VAN U APK STATION !!!!!!!!!!

  1 / 10/ 5

  Ik dacht dat alles goed was, tot ik na het afrekenen van de mevrouw achter de balie te horen kreeg dat de auto afgekeurd was. Ook ik was verbaasd over de prijs, omdat de prijs op de website exclusief BTW is. De BTW is niet optioneel, dus vermeld de prijs dan ook inclusief zodat de klant weet waar hij aan toe is!

  1 / 10/ 5

  Ik ga hier nooit meer heen. Ik dacht laat ik mijn auto eens bij een ander bedrijf keuren, dus niet meer. Ze keuren je auto af zonder overleg. Als je een herkeuring door de RDW wilt laten uitvoeren moet hij blijven staan waar hij staat. Ze rijden hem zelf voor je van de plek af en laten je er dan mee wegrijden. Een herkeuring door de RDW is dan niet meer mogelijk. Onduidelijkheid dus. Prijs/kwaliteit, prijs te hoog. Staat bovendien exclusief BTW op de site, ook zoiets, extra opletten hier dus. Wat oudere auto's (10 jaar bv) kunnen hier beter niet heen gaan.