Apotheek Veldsema in Weesp

Apotheek

    Amstellandlaan 24, 1382CE, Weesp

Apotheek Veldsema

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beschrijving

Apotheek Veldsema in Weesp heet u welkom.

Apotheek Veldsema is een bereidende apotheek.

Voor insuline heeft u geen herhalingsrecept nodig. U kunt het rechtstreeks bij de apotheek bestellen of via deze site. Alleen de eerste keer dat u insuline gebruikt of bij een wijziging van de soort insuline die u gebruikt is een recept verplicht. Voor diabeteshulpmiddelen zoals teststrips voor uw glucosemeter, lancetten voor uw prikpen en naaldjes heeft u geen recept nodig. U kunt dit rechtstreeks via deze site of telefonisch bij de apotheek bestellen.

U kunt uw anticonceptie die u van Apotheek Veldsema meekrijgt nu via internet bestellen! Als u uw bestelling voor 13.00 uur 's middags doorstuurt, dan kunt u deze dezelfde dag in de apotheek afhalen vanaf 16.00 uur. Op verzoek bezorgen wij ook aan huis. Mochten er leveringsproblemen zijn dan nemen wij direct telefonisch contact met u op.

Bezorgen

Geneesmiddelen laten bezorgen: Dat kan.

Op aanvraag bezorgen wij uw geneesmiddelen aan huis. Dit kunt u aan ons of aan uw huisarts doorgeven. De bezorging is een gratis service van de apotheek.

Tenslotte: houdt u er wel rekening mee dat enkele artikelen niet op voorraad zijn in de apotheek. Reken dan een werkdag extra levertijd!

Overige informatie

Diensten

  • Advies over medicijngebruik / medicijnconsult,
  • Herhaalrecepten

Betalingsmogelijkheden

  • Contant

Aangesloten bij / Certificering

  • ISO normering ISO 9001 HKZ
  • Overig Calibris erkend leerbedrijf

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst