ApotheekZorg in Elsloo lb

Apotheek

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

ApotheekZorg

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Perfect bedrijf. komen op de afgesproken tijd, als men zegt: we bellen u zo terug, dan gebeurd dat ook. Ik heb begrepen dat deze firma een prijs heeft ontvangen en dat is in mijn ogen niet meer dan terecht.

  4 / 10/ 5

  De contacten, zowel persoonlijk, wanneer de producten gebracht worden, als telefonisch zijn vriendelijk en goed. Op de vragen die je hebt krijg je een tevreden antwoord. Kunnen ze je niet helpen, dan verwijzen ze je naar degene waar je dan terecht moet zijn.

  5 / 10/ 5

  30 nov. 2009 Levering keurig op tijd. Instuctie en begeleiding heel juist en vriendelijk. Altijd bereikbaar voor vragen. Super! Groet uit Roden.

  5 / 10/ 5

  Korrekte vriendelijke levering; goede centrale sturing, bewaking en melding; gebruikersvriendelijke methode; ruime bevoorrading. Klasse!!!!

  5 / 10/ 5

  Bezorging is altijd op tijd, slechts ??n keer een foutje gehad dat de verkeerde medicijnen werden afgeleverd maar dat was gelukkig snel hersteld door de koerier mobiel te bellen. Was gelukkig binnen 10 minuten weer hier om de spullen om te ruilen. Met vriendelijke groeten uit Hilversum.