Appartementenverhuur Visser B in Formerum

Verhuurmakelaar

Appartementenverhuur Visser B

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor verhuurmakelaar in de buurt

Foto en Video (1)

Beschrijving

Onze twee 2-persoonsappartementen en een 4-persoonsappartement zíjn gelegen in een grote gemeenschappelijk tuin, kindvriendelijk en met alle terrassen op het zuiden, Wij nodigen onze gasten uit om vooral optimaal gebruik te maken van de hele tuin, die op dagen dat de zon erg uitbundig schijnt ook menig schaduwrijk plekje biedt.
Strand, wad, polder en bos, het is allemaal op loop- fietsafstand; evenals een zeer complete supermarkt, fietsenverhuur, bushalte, en gelegenheid om lekker uit eten te gaan bij de plaatselijke horeca.
Lente, zomer, herfst, winter, het hele jaar door kunt U bij ons terecht, Het enige dat wij niet kunnen verhuren is het weer, maar aan zee uitwaaien in storm en regen kan net zo ontspannend werken als een zonvakantie.
Voor wie geen hele week kan komen zijn onze appartementen buiten het hoogseizoen ook te huur voor een midweek of een weekend.
Elk seizoen in ons afwisselende Holland heeft zijn bekoring. Op Terschelling krijg je al dat moois in een veelvoud aangeboden. De kleuren in het duin zijn in het voorjaar weer totaal anders dan in het najaar als de heide bloeit en de cranberries zich overal laten zien, bijna plukrijp.
Natuur en recreatie gaan al jarenlang goed samen. Er is rust, ruimte, een gevarieerd landschap, samen ruim 9500 ha bos en natuur.
Vele voorzieningen als wandel- en fietspaden, ruiterroutes en excursies bieden mogelijkheden om Terschelling volop te beleven. ln onze gastenmap, die in de Pui, de Cyprian en het Moolhuisje ligt vindt u veel informatie over bijv. paardrijden, huifkartochten, wadlopen, vissen enz.

Het toerisme is voor veel eilanders een belangrijke bron van inkomsten. Onze vof kent nog een aantal andere takken. Zo zijn wij ook een distributiebedrijf, verantwoordelijk voor de distributie van kranten en tíjdschriften op Terschelling. Wij vervoeren wasgoed, verhuren marktkramen en maken op die manier meer kilometers per jaar dan menig vervoerder aan de vaste wal.

Ons bestaan is nooit saai, nooit hetzelfde.

Het altijd weer ontmoeten van nieuwe mensen, is een verrijking op dit toch al zo "rijke" eiland. Wij hopen garant te kunnen staan voor een heerlijk gastvrij vakantie-adres waarvan men bij vertrek zegt: "Dit is een plek om op terug te komen!".

Tot ziens,

Bob en Eva Visser

Overige informatie

Diensten

 • Appartementen verhuur,
 • Kamerverhuur,
 • Verhuur / huren

Soort accommodatie

 • Appartement,
 • Gemeubileerd,
 • Gestoffeerd,
 • Kamer

Toegankelijkheid

 • Begane grond

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op eigen terrein bij appartementen

Betalingsmogelijkheden

 • Vooruit betalen

Overige betaalwijzen

 • Overige betaalmethoden (afhankelijk van reservering)

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst