ArVel Fietsen in Buren gld

Fietsen, scooters en brommers

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 88 beoordelingen

88 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

ArVel Fietsen

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 88 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  fijne winkel en mensenVriendelijke ontvangst en goede uitleg over het gebruik van de fietsen zowel nieuw als tweede hands.

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenLaatst weer een onderhoudsbeurt voor mijn fiets gehad. Fantastische service. Er werd aangeboden om de fiets te halen en te brengen, gratis. Ik kreeg hem terug als nieuw en hij rijdt ook weer als nieuw. Ik ben zeer tevreden.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud
  Ervaring: Laatst weer een onderhoudsbeurt voor mijn fiets gehad. Fantastische service. Er werd aangeboden om de fiets te halen en te brengen, gratis.
  Ik kreeg hem terug als nieuw en hij rijdt ook weer als nieuw. Ik ben zeer tevreden.
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldOnderdelen besteld via webshop, snel en correct geleverd.

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Andere reden
  Ervaring: Onderdelen besteld via webshop, snel en correct geleverd.
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldMooie grote zaak. Vriendelijk personeel, goede service. Groot pluspunt is de haal en breng service.

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Ervaring: Mooie grote zaak. Vriendelijk personeel, goede service. Groot pluspunt is de haal en breng service.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldGeweldige service, kundig personeel en nemen de tijd om het juiste advies te geven. ,Ze halen de fiets thuis op en brengen zelfs de fiets bij je thuis.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets
  Ervaring: Geweldige service, kundig personeel en nemen de tijd om het juiste advies te geven. ,Ze halen de fiets thuis op en brengen zelfs de fiets bij je thuis.

  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldKort geleden bij jullie langs geweest voor een nieuwe kinderfiets. Ik ben zeer klantvriendelijk geholpen. De verkoper was zeer behulpzaam en gaf mij uitgebreide informatie. Wij zijn zeer tevreden met een goede en mooie fiets de winkel uit gegaan. Ik kan iedereen deze winkel aanbevelen.

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets
  Ervaring: Kort geleden bij jullie langs geweest voor een nieuwe kinderfiets. Ik ben zeer klantvriendelijk geholpen. De verkoper was zeer behulpzaam en gaf mij uitgebreide informatie. Wij zijn zeer tevreden met een goede en mooie fiets de winkel uit gegaan.
  Ik kan iedereen deze winkel aanbevelen.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldSuper service. Klant vriendelijk en een mooie winkel. Uitgebreide keuze in zowel volwassen als kinderfietsen en accessoire.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets
  Ervaring: Super service. Klant vriendelijk en een mooie winkel. Uitgebreide keuze in zowel volwassen als kinderfietsen en accessoire.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldOnlangs spullen via de webshop besteld, goed en snel ontvangen. Zeker een aanrader!

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Andere reden
  Ervaring: Onlangs spullen via de webshop besteld, goed en snel ontvangen. Zeker een aanrader!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenZijn al ruim 6 jaar in het bezit van 2x elek. fietsen van Arvel uit Buren .en hebben er erg veel plezier van,met nog steeds dezelfde accu erin. hebben samen meer dan 41.000km gereden.! uitstekende service en afspraken waar je van op kan, kortom grote klasse.! Bedankt Arvel. Wout & Trudy uit Culemborg

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud
  Ervaring: Zijn al ruim 6 jaar in het bezit van 2x elek. fietsen van Arvel uit Buren
  .en hebben er erg veel plezier van,met nog steeds dezelfde accu erin.
  hebben samen meer dan 41.000km gereden.! uitstekende service en afspraken waar je van op kan, kortom grote klasse.! Bedankt Arvel.

  Wout & Trudy uit Culemborg
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldBeste Arvel-medewerkers, Mijn hartelijke Dank voor de 1ste servicebeurt van mijn Giant E-bike. In het byzonder voor de grote schoonmaak, want door de modder op de wegen, heb ik niet de moeite genomen om hem schoon te maken. Maar jullie hebben echt je best gedaan. Mijn complimenten alsnog! Ik wens jullie Fijne Feestdagen toe en en een goed en succesvol 2016! met vriendelijke groet, mw. G. van Voorthuizen

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud
  Ervaring: Beste Arvel-medewerkers,

  Mijn hartelijke Dank voor de 1ste servicebeurt van mijn Giant E-bike.
  In het byzonder voor de grote schoonmaak, want door de modder op de wegen, heb ik niet de moeite genomen om hem schoon te maken. Maar jullie hebben echt je best gedaan. Mijn complimenten alsnog!

  Ik wens jullie Fijne Feestdagen toe en en een goed en succesvol 2016!

  met vriendelijke groet,
  mw. G. van Voorthuizen

  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldVele fietsenmakers door de jaren heen mee gemaakt. Maar er zijn er maar weinig met zoveel kennis als waar ik nu terecht ben gekomen. Ik ben blij dat ik hier in de regio ben komen wonen, alleen daar al om!!

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud
  Ervaring: Vele fietsenmakers door de jaren heen mee gemaakt. Maar er zijn er maar weinig met zoveel kennis als waar ik nu terecht ben gekomen. Ik ben blij dat ik hier in de regio ben komen wonen, alleen daar al om!!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenOnlangs een pechgeval op een zaterdag middag. Tegen sluitingstijd, de monteurs in Buren hebben ons onder het genot van koffie mooi weer op weggeholpen.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Ervaring: Onlangs een pechgeval op een zaterdag middag. Tegen sluitingstijd, de monteurs in Buren hebben ons onder het genot van koffie mooi weer op weggeholpen.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenHeb bijna 5 jaar een zwarte Sparta Ion Black-Line met volle tevredeheid, (mijn vrouw trouwens ook) heb er al 17.350 km opzitten met dezelfde accu, pas weer een servicebeurt laten ondergaan, keurig op afspraak en smerig opgehaald, en weer na een paar dagen weer als nieuw afgeleverd, kijk dat vind ik klasse.!! bedankt Arvel.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud
  Ervaring: Heb bijna 5 jaar een zwarte Sparta Ion Black-Line met volle tevredeheid, (mijn vrouw trouwens ook) heb er al 17.350 km opzitten met dezelfde accu, pas weer een servicebeurt laten ondergaan, keurig op afspraak en smerig opgehaald, en weer na een paar dagen weer als nieuw afgeleverd, kijk dat vind ik klasse.!! bedankt Arvel.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldPrima Service, goed advies, op tijd afgeleverd.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud
  Ervaring: Prima Service, goed advies, op tijd afgeleverd.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldAfgelopen juli 2 nieuwe Giant fietsen gekocht bij Arvel. Prima ontvangen en geholpen. Echter bleek na 1,5 maand dat één van de 2 fietsen qua frame maat toch niet passend was. Dit is fantastisch en service gericht opgepakt door Arvel, waardoor wij weer snel met plezier kunnen fietsen. Een bedrijf dat meedenkt en met goed advies/oplossingen komt.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets
  Ervaring: Afgelopen juli 2 nieuwe Giant fietsen gekocht bij Arvel. Prima ontvangen en geholpen. Echter bleek na 1,5 maand dat één van de 2 fietsen qua frame maat toch niet passend was. Dit is fantastisch en service gericht opgepakt door Arvel, waardoor wij weer snel met plezier kunnen fietsen. Een bedrijf dat meedenkt en met goed advies/oplossingen komt.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldVorige week heb ik mijn fiets opgehaald in Buren na een reparatie/ onderhoud. Ik was in eerste instantie van plan een nieuwe fiets te kopen, mijn huidige fiets had al langere tijd problemen met de ondersteuning. De mensen bij ArVel fietsen hadden mij het advies gegeven om eerst toch eens door hun er na te laten kijken. Ondanks ik dat niet zag zitten omdat dit al meerdere fietsenzaken dit in de regio hadden gedaan, is dit toch gebeurd. Nu rijd ik al een week probleemloos met mijn elektrische fiets. Hij heeft het nog nooit zo fijn gedaan. Fantastisch dat jullie dit probleem hebben opgelost.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Ervaring: Vorige week heb ik mijn fiets opgehaald in Buren na een reparatie/ onderhoud. Ik was in eerste instantie van plan een nieuwe fiets te kopen, mijn huidige fiets had al langere tijd problemen met de ondersteuning. De mensen bij ArVel fietsen hadden mij het advies gegeven om eerst toch eens door hun er na te laten kijken. Ondanks ik dat niet zag zitten omdat dit al meerdere fietsenzaken dit in de regio hadden gedaan, is dit toch gebeurd. Nu rijd ik al een week probleemloos met mijn elektrische fiets. Hij heeft het nog nooit zo fijn gedaan. Fantastisch dat jullie dit probleem hebben opgelost.
  Aanbeveling: ja

  3 / 10/ 5

  voldoende, een redelijke ervaringwil toch een andere kant laten horen, mijn vrouw en ik hebben ieder een elektrische fiets gekocht die van mijn vrouw had na een paar dagen al een probleem werd opgehaald een nieuw kabel zou het probleem zijn even bestellen?maar het was toch een ander verhaal er moest een ander wiel in en is ander halve week weg geweest. Kwam een leen fiets mee later bleek dat ze recht had op een elektrische fiets als leenfiets. Nu ik, koop een elektrische fiets zou worden afgeleverd op zaterdag 20-7 volgens de afspraak maar moest zelf bellen en kon zelf komen halen op zaterdag eerst voor 16.00 uur toen weer om 15.00 uur ivm de warmte anders werd het pas de woensdag daarop dus niet iedereen is tevreden maar misschien word het nog wat in het vervolg van de service

  Reactie van het bedrijfGeachte meneer, wij doen er alles er aan om de service hoog te houden, mis communicatie is altijd vervelend. Er kan altijd wat mis gaan met een fiets, ook als hij nieuw is. Als daar ook nog eens iets van de leverancier voor binnen moet komen is dat nog vervelender. Dat de keus en waarom dat dat gedaan is , om een gewone leenfiets te leveren, kan ik niet achterhalen. Als u een leen fiets gewoon of elektrisch wenst is dat geen probleem , indien voorradig. Wat betreft de levering van de nieuwe 2e fiets, ik vind het jammer dat dit ook mis gaat dan, voor zover je dat mag noemen. De fiets is netjes aangeboden om dinsdag af te leveren, thuis aan huis, dit omdat wij zelden op zaterdag bezorgen. En ook nog eens onze bus niet te beschikking hadden op deze bewuste zaterdag 19-7-14. Dit hadden wij gecommuniceerd met mevrouw, maar deze afspraak kon niet op dinsdag. Dan het verzoek om hem ipv voor 16 uur voor 15 uur hem dan op te halen ivm dat het zo warm was en die enkele keer wij de winkel eerder wilden sluiten.. Mevrouw gaf aan dat dit goed was. Al met al hoop ik dat u tevreden ben over de fiets en gaan wij vanaf onze zijde onze best doen om extra duidelijk naar u te zijn.

  3 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets
  Ervaring: wil toch een andere kant laten horen, mijn vrouw en ik hebben ieder een elektrische fiets gekocht die van mijn vrouw had na een paar dagen al een probleem werd opgehaald een nieuw kabel zou het probleem zijn even bestellen?maar het was toch een ander verhaal er moest een ander wiel in
  en is ander halve week weg geweest. Kwam een leen fiets mee later bleek dat ze recht had op een elektrische fiets als leenfiets. Nu ik, koop een elektrische fiets zou worden afgeleverd op zaterdag 20-7 volgens de afspraak maar moest zelf bellen en kon zelf komen halen op zaterdag eerst voor 16.00 uur toen weer om 15.00 uur ivm de warmte anders werd het pas de woensdag daarop dus niet iedereen is tevreden maar misschien word het nog wat in het vervolg van de service
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelen Door mee te doen aan de "Klik en Win aktie" van Arvel fietsen i.s.m. De Zakengids heb ik de Giant Twist Lite Ebike gewonnen. Ik kan je niet uitleggen hoe blij ik was en nog steeds ben met de fiets. Hij rijdt geweldig en ik vlieg gevoelsmatig naar mijn werk in Geldermalsen alwaar ik elke dag tot vervelends toe verkondig dat degeen die dit uitbedacht heeft een lintje zou moeten krijgen. Ik ken al die andere 1740 deelnemers aan de aktie niet, maar ik kan je wel vertellen dat ie op de juiste plek belandt is. 330 km. staat er nu op mijn tellertje die ik anders in mijn auto had gereden. Nogmaals dank je wel!!!

  Reactie van het bedrijfHet team van ArVel fietsen wens je heel veel plezier van de gewonnen elektrische fiets!

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Andere reden
  Ervaring:
  Door mee te doen aan de \"Klik en Win aktie\" van Arvel fietsen i.s.m. De Zakengids heb ik de Giant Twist Lite Ebike gewonnen.

  Ik kan je niet uitleggen hoe blij ik was en nog steeds ben met de fiets.
  Hij rijdt geweldig en ik vlieg gevoelsmatig naar mijn werk in Geldermalsen alwaar ik elke dag tot vervelends toe verkondig dat degeen die dit uitbedacht heeft een lintje zou moeten krijgen.
  Ik ken al die andere 1740 deelnemers aan de aktie niet, maar ik kan je wel vertellen dat ie op de juiste plek belandt is. 330 km. staat er nu op mijn tellertje die ik anders in mijn auto had gereden.

  Nogmaals dank je wel!!!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldCorrect en deskundig geholpen in Buren. Daarom bewust daar 2 nieuwe elektrische fietsen gekocht. Terwijl ik schuin tegenover een rijwielzaak woon.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets
  Ervaring: Correct en deskundig geholpen in Buren. Daarom bewust daar 2 nieuwe elektrische fietsen gekocht. Terwijl ik schuin tegenover een rijwielzaak woon.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldZaterdag j.l. hebben wij 2 fietsen gekocht bij ArVel Fietsen in Buren, wat een duidelijke uitleg en service. Wij raden iedereen aan om daar eerst eens te gaan kijken.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets
  Ervaring: Zaterdag j.l. hebben wij 2 fietsen gekocht bij ArVel Fietsen in Buren, wat een duidelijke uitleg en service. Wij raden iedereen aan om daar eerst eens te gaan kijken.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldWe zijn gisteren in bij ArVel Fietsen Tiel geweest. Wat een mooi zaak. Een aanwinst voor Tiel! Hier krijgen de andere last van, op een gezonde manier. ArVel fietsen wij komen voortaan naar jullie.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets
  Ervaring: We zijn gisteren in bij ArVel Fietsen Tiel geweest. Wat een mooi zaak. Een aanwinst voor Tiel! Hier krijgen de andere last van, op een gezonde manier. ArVel fietsen wij komen voortaan naar jullie.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelende display van mijn Giant fiets met trapondersteuning had kuren. De fiets is opgehaald en ik werd de volgende dag gebeld dat de display en houder allebei vervangen moesten worden. Ze hadden ervoor gezorgd dat het onder garantie viel dus werd de fiets gisteren weer netjes thuisbezorgd zonder kosten voor mij, super!!!

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Ervaring: de display van mijn Giant fiets met trapondersteuning had kuren. De fiets is opgehaald en ik werd de volgende dag gebeld dat de display en houder allebei vervangen moesten worden. Ze hadden ervoor gezorgd dat het onder garantie viel dus werd de fiets gisteren weer netjes thuisbezorgd zonder kosten voor mij, super!!!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldDeskundig, betrouwbaar en duidelijk advies, vandaar dat ik er vanmiddag mijn nieuwe elektrische fiets heb gekocht.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets
  Ervaring: Deskundig, betrouwbaar en duidelijk advies, vandaar dat ik er vanmiddag mijn nieuwe elektrische fiets heb gekocht.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenIk had pech met de accu van mijn electr.fiets het viel eigenlijk buiten de garantie maar Arvel heeft het naarvolle tevredenheid opgelost. Goede service van Arvel .ik zal het niet gauw vergeten

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Ervaring: Ik had pech met de accu van mijn electr.fiets het viel eigenlijk buiten de garantie maar Arvel heeft het naarvolle tevredenheid opgelost.
  Goede service van Arvel .ik zal het niet gauw vergeten
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldOm te oriënteren of het gebruik van een elektrisch ondersteunde fiets een optie zou zijn voor mijn woon-werkverkeer heb ik een bezoek gebracht aan Arvel. Ik heb mijn vraag voorgelegd aan Arjen waarop hij mij uitgebreid de mogelijkheden van de verschillende aandrijfsystemen heeft verteld. Het aandrijfsysteem van de Bosch motor sprak mij aan maar ik wilde er nog wel een nachtje over slapen of ik de 60 km per dag wel op de fiets zou willen overbruggen. Arjen stelde een demonstratiefiets beschikbaar om eens een paar langere tochten te kunnen rijden, toen was ik verkocht. Zelfs met wind tegen is het mogelijk om 25 km/uur te rijden zonder al te veel inspanning. Inmiddels heb ik een Sparta B1 aangeschaft en heb al zo'n 300 km op de teller (= 5 keer heen en weer). Ik ben erg enthousiast over het fietsen met trapondersteuning. Ik ben lekker in beweging maar raak niet al te vermoeid, veel minder zadelpijn dat op een fiets zonder ondersteuning én met een 'leeggewaaid' hoofd weer thuis. Bovendien spaart het een bezoek aan de sportschool uit (sorry, sportschool..) Arjen heeft zeer deskundig en objectief advies gegeven over de mogelijkheden van de verschillende fietsen, zonder 'opdringerig' te zijn. De service rondom de aankoop was prima, alles keurig geregeld. Ik heb met plezier gewinkeld bij Arvel.