Auto Allerts in Heerlen

Occasions

  Wijngaardsweg 54/B, 6412PJ, Heerlen

 • Buurt: De Koumen

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 178 beoordelingen

178 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Auto Allerts

Andere resultaten voor occasions in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 178 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  TopSuper service!

  5 / 10/ 5

  Goeie servicesIk ben heel tevreden hele goeie services en fijne auto's.

  5 / 10/ 5

  PrimaGoed geholpen niks is een probleem vriendelijke uitleg

  5 / 10/ 5

  Goede service Goede service. Staan meteen voor je klaar

  5 / 10/ 5

  Goede serviceGisteren een auto gekocht. Blijkbaar was er onderweg wat kapot gegaan. Ik kon meteen de dag erna terecht en het werd gratis gemaakt. Goede service

  5 / 10/ 5

  Wat een geweldige serviceEen hele fijne kerel die paul met een woord een geweldige zakenman

  5 / 10/ 5

  Geweldige serviceIk had een Ford Mondeo gekocht maar na een paar dagen begon de auto te roken Paul keek het naar wat bleek aircopomp kapot en drukrol Paul zei jij de materialen ik de werkuren helaas was te auto te duur om te maken daarom heeft hij hem ingeruild voor een andere auto auto allerts is zeker een aanrader voor een leuke auto Gr wim

  4.5 / 10/ 5

  Eerlijke en deskundige behandeling.Deze zomer een auto gekocht via auto Allerts. Goede service, deskundig en zeer tevreden over de auto die we aangeschaft hebben.

  4 / 10/ 5

  Auto gekocht met een paar kleine gebrekenIk had een Kia Ceed gekocht die recent een grote reparatie hweft gehad. Na 30 km te hebben gereden ging een geel motorlampje branden en er was een porbleempje met de achterklep.
  Dus nog een keer terug gegaan en werd ter plaatsen in een uur kosteloos opgelost.

  Prima zaak.

  5 / 10/ 5

  Top.Goed bedrijf,geen poespas,vriendelijk,en eerlijk.

  5 / 10/ 5

  Top service, vriendelijke en behulpzame eigenaarOnlangs de 4e (nu duurdere) auto gekocht bij auto Allerts. Top service bij dit bedrijf. Je kunt bij elke kleinigheid en ook grotere zaken altijd terugkomen en het wordt steeds naar tevredenheid voor de klant opgelost.

  5 / 10/ 5

  Super goed serviceDeze week weer eens een andere auto gekocht bij Auto Allerts.
  Echt een fijn bedrijf, goede service en een vriendelijke eigenaar.

  Als je toe ben t aan een andere auto, zou ik zeker eens kangs gaan.
  TOP.

  5 / 10/ 5

  Super goede service en ook snel. Wij hebben onlangs een auto gekocht, maar kwamen er na een paar uur achter dat er wat roestplekjes aan de deur zaten. Dit was een veel voorkomend probleem. We zijn de dag erna meteen langs gegaan en de eigenaar van de zaak ging dit dan ook meteen oplossen. Dit viel niet onder de garantie dus hij betaalde zelf voor het herstel van de roestplek. We zijn zeer tevreden over deze oplossing en vooral ook de vriendelijke afhandeling.

  5 / 10/ 5

  gewoon heel goedKia Rio gekocht
  Op de snelweg rammelde hij erg in het stuur,
  Terug naar Paul en werd gelijk opgelost, 2 nieuwe bandjes en uitbalanceren en dat voor de prijs van €0
  Dat is pas service

  5 / 10/ 5

  SuperrrWat een superaardige man en ja ga zeker vogende keer kijken.voor een.auto bij jullie topppp

  5 / 10/ 5

  superservice!We hebben onlangs bij Allerts een Chevrolet Matiz gekocht. Voor een zeer schappelijke prijs. Mijn man en ik vonden alleen jammer dat er geen trekhaak onder zat. Hij maakte een superdeal dat hij de trekhaak eronder zou maken met nieuwe bedrading als we zelf een trekhaak zouden zoeken. Dat heeft hij volgens afspraak gedaan en bovendien een lamp vervangen, die het nog deed toen we de auto kochten. Daar wilde hij niets voor hebben. Hij heeft de auto zelfs voor ons naar Ikea gereden om ons daar af te halen. Geheel zonder tegenstribbelen en alsof het vanzelfsprekend was. Heel aardige man die we vol vertrouwen aan bevelen.

  5 / 10/ 5

  superMijn eerste auto, een suzuki alto 2010 gekocht, super auto en voor een hele nette prijs.
  En zoals mijn vader altijd zegt over Auto Allerts een super service !!
  Ben er super blij mee

  5 / 10/ 5

  Goede severs Je word goed geholpen zelfs als je geen gratie heb en als iets niet goed is word het op de juiste manier verholpen word niet mogelijk gedaan

  Gr jack diana

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer goede service. 3e auto bij Paul Allerts gekocht. De eerste 2 nooit problemen mee gehad. De 3e bleek na aankoop de versnellingsbak kapot. Deze is kostenloos door auto Allerts vervangen. Paul belde zelfs met het advies de koppeling ook te vernieuwen omdat de versnellingsbak er toch uit lag. Voor de koppeling alleen de materiaalkosten betaald. Dikke pluim voor de top service.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Zeer goede service. 3e auto bij Paul Allerts gekocht. De eerste 2 nooit problemen mee gehad. De 3e bleek na aankoop de versnellingsbak kapot. Deze is kostenloos door auto Allerts vervangen. Paul belde zelfs met het advies de koppeling ook te vernieuwen omdat de versnellingsbak er toch uit lag. Voor de koppeling alleen de materiaalkosten betaald. Dikke pluim voor de top service.
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTop service!

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Top service!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld2-hands auto gekocht, bleek na 1 dag rijden motor technisch niet in orde Contact gehad auto werd opnieuw een hele dag in reparatie genomen Helaas werd het mankement hiermee nog niet verholpen opnieuw gebeld met Paul en er werd me toegezegd dat ik kosteloos de auto opnieuw mocht inruilen. top service bedankt hiervoor !!!!

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: 2-hands auto gekocht, bleek na 1 dag rijden motor technisch niet in orde Contact gehad auto werd opnieuw een hele dag in reparatie genomen Helaas werd het mankement hiermee nog niet verholpen opnieuw gebeld met Paul en er werd me toegezegd dat ik kosteloos de auto opnieuw mocht inruilen. top service bedankt hiervoor !!!!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenik heb betere ervaring. ik rij al mijn 4 auto van allers en heb al 2 keer meegemaak dat mijn auto niet door de apk kwam en ik van allers 350 euro inruil kreeg. Vorige maand startte clio niet en monteur van allers gekomen en andere accu gratis erin gezet. Ik blijf hier voorlopig klant.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAUDREY, als u gewoon was langs gekomen met U auto, hadden we dit kunnen rechzetten door U auto voor een veel hoger bedrag dan U nu van de sloop heeft gekregen. U bericht is nooit ontvangen, een belletje was persoonlijker geweest en dat had u toch enkele honderden euro's bespaard..als een auto slecht blijkt naar 9 maanden dan ruilen wij hem gewoon weer in, voor een hoger bedrag dan de sloop geeft en veel van onze klanten waardeerd dit dan doordat re reletief goedkoop weer kunnen rijden..als de auto bij aankoop al problemen had dan verkopen wij hem niet aan particulieren maar gaat de auto naar export. Audrey jammer dat jezelf te kort deed op deze manier..Paul Allerts

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: ik heb betere ervaring. ik rij al mijn 4 auto van allers en heb al 2 keer meegemaak dat mijn auto niet door de apk kwam en ik van allers 350 euro inruil kreeg. Vorige maand startte clio niet en monteur van allers gekomen en andere accu gratis erin gezet. Ik blijf hier voorlopig klant.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: AUDREY,

  als u gewoon was langs gekomen met U auto, hadden we dit kunnen rechzetten door U auto voor een veel hoger bedrag dan U nu van de sloop heeft gekregen. U bericht is nooit ontvangen, een belletje was persoonlijker geweest en dat had u toch enkele honderden euro's bespaard..als een auto slecht blijkt naar 9 maanden dan ruilen wij hem gewoon weer in, voor een hoger bedrag dan de sloop geeft en veel van onze klanten waardeerd dit dan doordat re reletief goedkoop weer kunnen rijden..als de auto bij aankoop al problemen had dan verkopen wij hem niet aan particulieren maar gaat de auto naar export. Audrey jammer dat jezelf te kort deed op deze manier..Paul Allerts
  Aanbeveling: ja

  1 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarVorig jaar Mei een gebruikte auto gekocht, maar na 7 maanden kan ie al naar de sloop. Het probleem van de auto Moet al bekend zijn geweest bij Allerts volgende onze monteur maar helaas werd bij de verkoop niks gemeld. Ik heb Allerts een bericht gestuurd maar ze vinden het niet nodig om terug te reageren ........ de centen zijn toch al binnen dus waarom nog klantgericht zijn?!

  1 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Vorig jaar Mei een gebruikte auto gekocht, maar na 7 maanden kan ie al naar de sloop. Het probleem van de auto Moet al bekend zijn geweest bij Allerts volgende onze monteur maar helaas werd bij de verkoop niks gemeld. Ik heb Allerts een bericht gestuurd maar ze vinden het niet nodig om terug te reageren ........ de centen zijn toch al binnen dus waarom nog klantgericht zijn?!
  Aanbeveling: nee

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZo'n goede service kom je zelden meer tegen. Gewoon super

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Zo'n goede service kom je zelden meer tegen.
  Gewoon super
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelensuzuki swift automaat gekocht van 1995. uitlaat en radiator bleek na een week kapot. geen probleem bij Paul, breng maar wordt gemaakt kostenloos. dat noem ik pas service die je nergens anders vind.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: suzuki swift automaat gekocht van 1995.
  uitlaat en radiator bleek na een week kapot.
  geen probleem bij Paul, breng maar wordt gemaakt kostenloos.
  dat noem ik pas service die je nergens anders vind.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenNa enkele maanden ben ik nog steeds zeer tevreden met mijn auto. Voor een vla heeft Paul een nieuwe thermostaat geplaatst. Super serves en eerlijke man.volgende keer weer bij Paul een 2de handsje

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Na enkele maanden ben ik nog steeds zeer tevreden met mijn auto. Voor een vla heeft Paul een nieuwe thermostaat geplaatst. Super serves en eerlijke man.volgende keer weer bij Paul een 2de handsje
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede hulpvaardigheid en er wordt goede na-service geboden. Alleen moet je cash betalen.

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Goede hulpvaardigheid en er wordt goede na-service geboden. Alleen moet je cash betalen.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMijn auto sputtert langs de opel dealer geweest, koste 80 voor uit te lezen en dan hadden ze het probleem nog niet verholpen.dus toch maar ff langs allers gegaan en hun mijn auto laten uitlezen gratis. Lampje uit en sputteren weg. Wat een geweldige service na 1 jaar..ank jullie

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Ervaring: Mijn auto sputtert langs de opel dealer geweest, koste 80 voor uit te lezen en dan hadden ze het probleem nog niet verholpen.dus toch maar ff langs allers gegaan en hun mijn auto laten uitlezen gratis. Lampje uit en sputteren weg. Wat een geweldige service na 1 jaar..ank jullie
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenTop service en zeer betrouwbaar

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Top service en zeer betrouwbaar
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenik bekeek de site van Allerts auto zo juist. we zijn opzoek naar wat groters met trekhaak. wij gaan nu onze 5 auto hier kopen en altijd netjes behandeld en de problemen die er waren zeer correct opgelost door paul zelf of zijn monteur. prijs inruil altijd okay..dus voor ons koop hier. Inge & Ruud

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenCorina banden beurt en distributie riem zijn kosten die U maakt door te rijden. Wat U vergeet te vertellen dat ik U 8 maanden na aankoop nog de Airco repareer, 3 maanden na aankoop een reparatie van 500 euro gratis repareer..waarom bent U toen niet naar U eigen garage gegaan..juist omdat u bij auto allerts niet hoefde te betalen. en dat terwijl u in december 2017 tekende voor een auto zonder garantie, dan hebben wij u toch heel netjes behandeld. Daarom vind ik deze negatieve reactie op internet niet geheel netjes en onterecht

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: ik bekeek de site van Allerts auto zo juist.
  we zijn opzoek naar wat groters met trekhaak.
  wij gaan nu onze 5 auto hier kopen en altijd netjes behandeld en de problemen die er waren zeer correct opgelost door paul zelf of zijn monteur.
  prijs inruil altijd okay..dus voor ons koop hier.
  Inge & Ruud
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Corina
  banden beurt en distributie riem zijn kosten die U maakt door te rijden.
  Wat U vergeet te vertellen dat ik U 8 maanden na aankoop nog de Airco repareer, 3 maanden na aankoop een reparatie van 500 euro gratis repareer..waarom bent U toen niet naar U eigen garage gegaan..juist omdat u bij auto allerts niet hoefde te betalen. en dat terwijl u in december 2017 tekende voor een auto zonder garantie, dan hebben wij u toch heel netjes behandeld. Daarom vind ik deze negatieve reactie op internet niet geheel netjes en onterecht
  Aanbeveling: ja

  2 / 10/ 5

  2 sterren: slechter dan verwachtIk koop er geen auto meer. Toen we er in december 2017 een auto kochten werd er gezegd dat eventuele reparaties tegen kostprijs uitgevoerd zouden worden. Loze woorden; bij hem zou de betreffende reparatie nog duurder zijn dan bij de garage waar we deze uiteindelijk hebben laten uitvoeren ! We hebben inmiddels al voor 750 euro aan reparaties betaald voor een auto die "in orde" zou zijn. Je wordt altijd gehaast te woord gestaan en krijgt niet echt het gevoel als klant gewaardeerd, maar eerder afgewimpeld te worden.

  1 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Ik koop er geen auto meer. Toen we er in december 2017 een auto kochten werd er gezegd dat eventuele reparaties tegen kostprijs uitgevoerd zouden worden. Loze woorden; bij hem zou de betreffende reparatie nog duurder zijn dan bij de garage waar we deze uiteindelijk hebben laten uitvoeren ! We hebben inmiddels al voor 750 euro aan reparaties betaald voor een auto die \"in orde\" zou zijn. Je wordt altijd gehaast te woord gestaan en krijgt niet echt het gevoel als klant gewaardeerd, maar eerder afgewimpeld te worden.
  Aanbeveling: nee

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenopel agila aangeschaft begin mei. ik had een geluid erin, aandrijfas had speling. nu gemaakt voor een fles wijn..volgende weer hier gr Susan

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Ervaring: opel agila aangeschaft begin mei.
  ik had een geluid erin, aandrijfas had speling. nu gemaakt voor een fles wijn..volgende weer hier gr Susan
  Aanbeveling: ja