Auto Snellink in Velp gld

Garage

Auto Snellink

Foto en Video (8)

Bekijk alles

Beschrijving

Auto Snellink is een autobedrijf te Velp Gelderland. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van BMW's maar ook van alle andere automerken.
Wij zijn een eenmanszaak een autobedrijf voor onderhoud reparatie en APK van ALLE automerken, daarnaast zijn wij gespecialiseerd in BMW's, en werkt al ruim 30 jaar. Naast de reparaties van alle merken hebben wij ook allerlei onderdelen voor de BMW, van draagarm tot motor, dus eigenlijk bijna alles waaronder veel voor een E30 en E36.

Ik hoop dat u nu wat meer info heeft en anders hoor ik het wel. Ook voor overige onderdelen zijn wij het juiste adres. Als revisiebedrijf voor autos hebben wij tal van producten voor u en kunnen wij op professionele wijze een groot aantal werkzaamheden uitvoeren. Wij verzorgen uw APK en onderhoud. Wij zijn ervaren en hebben de kennis in huis om uitsluitend kwaliteit te kunnen garanderen. Ons personeel staat klaar om u te voorzien van gedegen advies en kan u met snelle en doelgerichte service van dienst zijn. Wilt u meer weten? Dan raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Overige informatie

Diensten

  • Grote beurt,
  • Onderhoud,
  • Reparatie

Merk

  • Alle merken,
  • BMW

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst

plaats als eerste een review