Auto Voskuilen Bovag Garage in Houten

Autodealers personenwagens

  Lange Schaft 24, 3991AP, Houten

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1663 beoordelingen

1663 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Auto Voskuilen Bovag Garage

Andere resultaten voor autodealers personenwagens in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1663 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Een uitmuntend garage bedrijfDoor problemen met een elders gekochte Opel Corsa bij deze garage geweest waar alles op alles gezet werd om de problemen te verhelpen.
  Een uitmuntend bedrijf met veel persoonlijke aandacht.
  Deze garage kan ik iedereen aanraden.
  H Peek Nieuwegein

  5 / 10/ 5

  Vakgarage Auto Voskuilen B.V. De Redder in Nood!Van de week stond ik ineens met pech onderweg op de uitvoegstrook ergens midden in Houten na het maken van een noodstop. Eddy (Renault Zoe(y)) maakte rare geluiden bij het remmen en remde ook niet meer zo lekker. Dan eerst maar stoppen en kijken wat er aan de hand is voor er meer schade ontstaat. Nog aan het bijkomen van de schrik, gevaren driehoek gepakt en daar stond ineens uit het niets Henk van Vakgarage Auto Voskuilen voor me. Henk vroeg eerst hoe het met mij was en daarna ging alle aandacht uit naar Eddy. Achter Henk aangereden naar Vakgarage Auto Voskuilen waar ik werd voorzien van een bakkie thee en ze even naar Eddy hebben gekeken. Henk is daarna met mij nog een proefritje gaan maken om te kijken of ik mijn weg weer veilig kom vervolgen. Vakgarage Auto Voskuilen B.V. voor mij De Redder in nood! Dankjewel voor jullie goede zorgen!

  4.5 / 10/ 5

  Zo kom ik zeker weer terug!Geeneens klant, maar toch hebben ze keurig de lakschade door vogelpoep knap weggewerkt en zijn en passant met de stofzuiger door de auto; en dat allemaal voor niets! Ik weet zeker als ik ooit nog eens wat krijg, als betalende klant weer terugkom. Firma Voskuilen, jullie snappen het!

  5 / 10/ 5

  Zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Ik heb kort geleden mijn auto bij de Vakgarage Voskuilen gekocht. Ondanks dat ik een "goedkope" auto zocht, werd ik net zo vriendelijk geholpen als ieder ander. Dennis is een geduldige man, die echt oprecht de tijd voor je neemt. De auto is snel, schoon en prachtig afgeleverd. Vakgarage Voskuilen bied een kers op de taart door de kleine sympathieke dingen. Van een kop koffie, tot een grapje, tot een strik op je auto bij het ophalen en een doosje pepermuntjes in je nieuwe auto. Ook na de verkoop blijft Vakgarage Voskuilen betrokken en werd ik gebeld om te vragen of alles nog steeds naar wens was. Kortom: fantastische service en een hele goede ervaring van het kopen van mijn eerste auto!

  Reactie van het bedrijfHartelijk dank voor deze mooie review en voor het fijne contact! Wij wensen je heel veel rijplezier in jouw nieuwe auto!

  5 / 10/ 5

  plezierige en professionele dienstverleningIk kan iedereen aanraden om bij Autovoskuilen een auto te kopen; ik werd niet alleen plezierig ontvangen, ook de hele sfeer in het bedrijf straalt vertrouwen uit; bovendien nam de heer Henk Voskuilen alle tijd om mij een aantal zaken uit te leggen; ik zal mijn Mini Clubman daar dan ook in onderhoud geven ondanks dat ik in amsterdam woon

  Reactie van het bedrijfHartelijk dank voor de mooie woorden en veel plezier met de fantastische Mini Clubman een uitzonderlijk exemplaar! Wij zijn vereerd dat u het onderhoud bij ons wilt doen. Wij zorgen graag voor een gratis vervangende auto mocht het zo ver zijn.

  5 / 10/ 5

  Nooit eerder met Vakgarage Voskuilen contact gehad, maar alle lof!!!Wij zijn heel tevreden en alles was goed geregeld toen we de auto opgehaald hebben

  Reactie van het bedrijfDank u wel voor uw reactie, heel veel plezier met uw aankoop. Wij zijn u ook van dienst na de verkoop. :)

  1 / 10/ 5

  Niet professioneel, niet zo gastvrijIk wilde een nieuwere Saab 9-5 kopen en mijn oudere (1 jaar en 3 maanden ouder) met ca 55000 meer km inruilen na proefrit. Per internet wilde de verkoper geen inruilprijs noemen. 65 km gereden van huis uit.
  Hoewel niet super ontvangen mocht ik proefrijden. Proefrit beviel wel. Intussen mijn auto gekeurd voor inruil.
  Zo genaamd storing automatische bak dus wilden ze niet inruilen.

  Mijn auto is helemaal OK en 100% onderhouden. Net mijn APK gehad. Waarom deze houding onbegrijpelijk.

  Dit bedrijf is niet aan te bevelen! Goede mening van andere klanten niet te kontroleren op waarheid. Wel is tegen betaling mijn H7 lamp vervangen. Dit was ok dus!

  Reactie van het bedrijfBedankt voor uw review Lorenzo G. Uw mening is voor ons van groot belang en deze telt zeker. Ik heb u telefonisch al diverse malen mijn excuses voor uw ervaring aangeboden en het feit dat u voor niets naar ons toegereden bent, en beterschap voor de toekomst gewenst. Daarom nogmaals mijn excuses ik hoop dat u deze aanvaard.
  Ernestine Voskuilen

  5 / 10/ 5

  Zeer vriendelijke en goede service! Wij zijn erg goed geholpen. Vriendelijke en goede service. Gelijk een vertrouwd gevoel gekregen.

  5 / 10/ 5

  Fijn bedrijfIn Januari 2021 kocht ik een erg mooie Opel Astra, na eerst een proefrit gemaakt te hebben in een andere Opel ( deze werd het duidelijk niet )Kwam de verkoopster met een andere optie, en deze opel heb ik gekocht.
  Wat ook heel erg netjes was, ik werd gebeld

  Dat er een krasje zat op de motorkap ( deze had ik zelf niet gezien ) deze werd keurig netjes gespoten ( zonder kosten )
  Ik heb nog nooit zoiets mee gemaakt.
  Maar ook de service achteraf is erg goed.
  Kortom een prettig gevoel bij dit bedrijf.
  Wim Bogerd uit Bilthoven

  5 / 10/ 5

  Prettige inruilervaring met duidelijke afspraken en prima aflevering van 'nieuwe' autoOndanks de beperkingen rond coronatijd, prettige inruilervaring met Vakgarage Voskuilen. Proefrit kunnen maken, contact prima, duidelijke informatie ontvangen en afspraken gemaakt over aflevering.
  Gekochte gebruikte auto onderhoudstechnisch helemaal tiptop in orde gemaakt met o.a. nieuwe voorbanden, ruitenwissers, deukje weggewerkt en extra's bij aflevering. Ervaring daardoor alsof je nieuw koopt.

  Nu 2 maanden in gebruik, geen bijzonderheden gehad. De auto is elke dag een feestje.

  5 / 10/ 5

  Goed mee denkend.Op de site een auto gezien. Onze auto dan inruilen?
  Zonder de auto te zien (wel prima telefonisch contact gehad) werd er een mooi bod gedaan op onze auto. Waren we al blij mee.
  Afspraak gemaakt en in zeer goed overleg toch besloten om de auto zonder inruil te kopen.

  We werden in deze rare tijden keurig volgens de corona regels ontvangen en tijdens het bezoek konden we een mooie deal sluiten.

  5 / 10/ 5

  Top!Zoals altijd gastvrij ontvangen en zeer vriendelijk geholpen.
  Mijn auto moest een grote beurt en de schokdempers en stabilisatiestangen werden o.a vervangen.
  Ook 2 nieuwe banden aan de voorzijde.
  Aan het eind van de middag kon ik de auto weer ophalen, gewassen en gestofzuigd stond hij klaar.
  De volgende dag een behoorlijke rit gemaakt naar mijn werk en het was alsof ik weer in een nieuwe auto reed!
  Zo merkte ik dus goed dat de werkzaamheden die gedaan zijn ook echt nodig waren.
  Het verschil met ervoor was namelijk behoorlijk groot qua rijcomfort.
  De slijtage van onderdelen gaat natuurlijk heel geleidelijk, dat heb je eigenlijk niet goed in de gaten.
  Dus top dat er, met altijd eerst telefonisch overleg, vakkundig wordt geadviseerd welke werkzaamheden te laten verrichten.
  Dat advies bleek ook nu weer helemaal te kloppen!
  Ik ben super tevreden!!!

  Reactie van het bedrijfBeste Irene,

  Wat fijn dat je het goed merkte dat de auto weer helemaal top was! Daar doen we het voor. Team Auto Voskuilen

  5 / 10/ 5

  zeer vakkundigDe aankoop van de auto is mede door de kennis, flexibiliteit en vakkundigheid van Ernestine zeer soepel verlopen. Ik beveel dit bedrijf zeker aan om een auto aan te kopen

  0.5 / 10/ 5

  Niet zo bestNa een jaar de auto hebben gekocht bij jullie kwamen er na de eerste keuring+ onderhoudsbeurt dingen aan het licht die wij nu moesten betalen maar dus dan verleden jaar met afleveren niet goed nagekeken blijken te zijn. Vind ik wel erg veel geld.

  5 / 10/ 5

  Snelle serviceSnelle service!

  3 / 10/ 5

  TwijfelachtigAankoopkring laten doen , er waren onjuistheden opgeschreven ..bv oliepeil en dacht remvloeistof zouden niet op peilzijn geweest terwijl auto 2 dagen eerder beurthad gehad....dan denk ik als je in de boordcomp. Kijkt , dan had je de juiste info gehad ...waardoor ik ga twijfelen of de rest van de keuring wel gedaan is zoals het eigenlijk hoort !
  Banden moeten uitgelijnd worden , deze zijn bij jullie gekocht en dan neem ik aan dat deze dan ook meteen goed worden uitgelijnd enz ...

  5 / 10/ 5

  Ze dachten met me mee tijdens de ijzelIk had een APK gepland afgelopen maandag, maar het was natuurlijk precies die ochtend code rood i.v.m. de ijzel. Ik durfde de weg niet op. Het weekend had ik al geprobeerd de garage te contacten, dat lukte niet i.v.m. weekend. Bij eerdere garages had ik de ervaring dat je dan maar een andere datum moet plannen, maar ja helaas wel 2 weken later want we zitten vol. Toen ik garage Voskuilen daarentegen aan de lijn kreeg maandagmorgen, kreeg ik te horen dat er al een haal en breng service onderweg was. Ik hoefde niet de weg op, en mijn auto werd toch onderhouden. Dát vind ik nou service en klantvriendelijkheid!

  5 / 10/ 5

  Meteen geholpen, heel vriendelijkWij worden altijd heel prettig geholpen bij deze garage waar we al meer dan 15 jaar komen.

  0.5 / 10/ 5

  Ik zou in de mail een offerte krijgen, nooit gehadIk ben geweest voor mijn autobanden en ik zou in de mail een offerte krijgen. Ik ben gebeld en toen ik tegen de receptioniste zei ik gemaild wilde worden, zei ze dat dat goed zou komen, maar dat is nooit gebeurd.

  Reactie van het bedrijfDank u wel voor uw review. Wij vinden het jammer dat u teleurgesteld bent. Er is hier sprake van een misverstand. Wij hebben u geprobeerd te contacteren via de telefoon en uw voicemail ingesproken om ontbrekende informatie te verkrijgen om een juiste offerte uit te brengen. Dit doen we alsnog met veel plezier. Wilt u dat wij u nogmaals bellen of neemt u zelf contact met ons op? Hopelijk kunnen we hiermee de lucht klaren.

  5 / 10/ 5

  Mijn auto op Schiermonnikoog via telefonische hulp van Auto Voskuilen weer aan de praat gekregenIn staccato stijl:
  Auto wekenlang stil gestaan op Schier wil niet starten, ook niet met een andere accu. Wegslepen door ANWB leek de enige optie.
  Toch Vakgarage Auto Voskuilen gebeld, waar mijn auto gekocht was.
  na overleg met de monteur werd ik snel teruggebeld, de analyse was het moest aan een zekering liggen. gelukkig kon ik de zekering vinden, inspecteren en weer terugzetten, waardoor het contactprobleem met die zekering hersteld was. Auto kon weer starten! tot mijn grote vreugde want ik had die volgende dag een belangrijke afspraak aan de "vaste wal". Kortom, service gericht vakmanschap, een plezier om dat mee te maken.

  4.5 / 10/ 5

  Veel aandacht en tijd voor onsAangezien het rare tijden zijn namen ze veel tijd voor ons. Perfect geholpen.

  We zijn super blij met de gekochte auto.

  5 / 10/ 5

  uitstekendgoede service en klantvriendelijk

  4 / 10/ 5

  Fijne garage met goede voorlichting.Ik ben heel tevreden over de service van deze garage. Goede voorlichting voordat met reparatie wordt begonnen. En heel fijn dat mijn auto zo heerlijk schoon is als ik hem op kom halen. Van binnen en van buiten en ruikt heerlijk fris. Alleen daarom breng ik hem graag naar Voskuilen.

  5 / 10/ 5

  Problemen verholpen. Ruimte voor overleg / advies.Twee keer in één maand geweest: apk en groot onderhoud. Na de eerste keer waren de problemen helaas nog niet verholpen. Nu wel. Auto heeft nog nooit zo goed gereden. Duur grapje, maar dan heb je ook wat. Garage (Kees) neemt de tijd en moeite voor uitvoerig overleg; wordt echt met je meegedacht. Had de leenauto een paar dagen. Was geen probleem. Ik ben zeer tevreden. Je kunt ook altijd snel terecht trouwens.

  5 / 10/ 5

  Top BedrijfHier voel je de mentaliteit om er voor je te zijn

  4.5 / 10/ 5

  Altijd zeer goed en correctHet is een zeer fijne correctie garage, Service is altijd meer dan top!

  4 / 10/ 5

  Prettig en snelGemoedelijk ontvangst, ondanks corona maatregelen. Snel werd de auto naar binnen gereden en even snel was de controle uitgevoerd. Positief nieuws ik kon weer snel verder.

  4.5 / 10/ 5

  TopbedrijfHoe verleidelijk was de koop van een Q7 bij een autohandel in Hoogeveen. Garantie tot de bocht maar hij ziet er zo goed uit en die knullen komen zo betrouwbaar over.. dat kan niet fout zijn.
  Dus wel....! Garages Voskuilen ingeschakeld om er nog wat van te maken. En dat hebben ze gedaan met veel geduld en enthousiasme. Het mocht echter niet baten....tegen zo’n auto is geen garage opgewassen....het blijft een bodemloze put.
  Met dank aan Henk en Ernestine voor het juiste advies en een uitstekend aanbod voor een auto met wel garantie zijn we nu de trotse eigenaren van een BMW.

  Garage Voskuilen hebben wij leren kennen als zeer betrouwbaar, kundig, nakomen van afspraken en meer, vriendelijk personeel, korte lijntjes en dus een aanrader !

  3.5 / 10/ 5

  Al jaren een prima en klantvriendelijke garage!!Ik heb al doorgegeven aan Raymond wat niet gebeurd is en wel was afgesproken.

  5 / 10/ 5

  Topgarage Auto gekocht. Mooie BMW. Ben er superblij mee.

  Op een hele fijne en ontspannende manier gegaan

  Beveel iedereen aan om hier een
  Een kijkje te nemen.

  Eigenaresse Ernestine doet het zeer goed met medewerking van
  Ass Dennis.

  Mooie zaak. Dus mensen uit Leiderdorp en omgeving ga eens kijken daar. !!

  Reactie van het bedrijfHartelijk dank voor uw lovende woorden, wij wensen u heel veel plezier met uw mooie BMW!

  4.5 / 10/ 5

  Vriendelijk en deskundigDirect te woord gestaan en vlot tot een reparatie gekomen.

  Top.

  5 / 10/ 5

  "Top bedrijf"Je wordt hier behandeld als een klant en krijgt het gevoel dat juist jij bijzonder bent. Zeer vriendelijke medewerkers in een goed en prachtig bedrijf. En juist in de autobranche is dat met mijn jarenlange ervaring bij verschillende dealers van automerken bijzonder te noemen.

  5 / 10/ 5

  GoedGoed

  3 / 10/ 5

  Prima afgeleverd in overleg, maar duurEr werden vrij stellig achterbanden aangeraden, terwijl dat niet nodig was. Factuuropbouw slim en vrij duur. Verder prima service.

  4 / 10/ 5

  Prima en vlotte serviceAks altijd weer prima geholpen

  4.5 / 10/ 5

  GoedNa het besluit bij ons thuis om te kiezen voor een andere auto, streden verstand en emotie al gauw om de voorrang. Gelukkig wist de begeleiding van vakgarage Voskuilen ons vertrouwen te winnen. We voelden dat hier alles klopte. Transparantie leidt tot vertrouwen. En afspraak is afspraak. De keuze om hier een auto te kopen was dus gemakkelijk gemaakt. En met succes. We zijn heel tevreden.

  5 / 10/ 5

  perfectPrima bedrijf.

  Reactie van het bedrijfHartelijk dank voor deze mooie review, wij waarderen het zeer dat al jaren z'on trouwe klant bij ons wilt zijn, en daar blijven we ons best voor doen.

  5 / 10/ 5

  Top garage, eerlijk en professioneel In 2 weken tijd 2 auto's gekocht, eerst 1 voor m'n moeder, vond het zo'n fijne garage dat ik besloot om ook mijn occasion auto daar te kopen. Uiteraard met afleverbeurt, nieuwe apk, waaruit bleek dat de distributieriem toch wel versleten was, deze hebben ze dan ook gelijk vervangen! Top service dus, eerlijk en oprecht! Mooie inruilprijzen voor beide auto's.

  4.5 / 10/ 5

  Betrouwbaar bedrijf Kom hier al jaren.
  Nooit slecht gevoel gehad.
  Eigenaar Henk,en personeel zeer aardige lui en bekwaam.

  5 / 10/ 5

  GEWELDIG!!!!Je wordt niet als klant ontvangen, maar als vriend!!
  DE KOFFIE STAAT ALTIJD KLAAR!!

  UITSTEKENDE SERVICE!!

  4.5 / 10/ 5

  Ouderwetse service van een moderne garageAfgelopen jaren voor APK en onderhoudsbeurten bij Auto Voskuilen geweest. Steeds weer valt me de hoge servicegraad op. Dat begint al bij het maken van de afspraak, het daarop volgende bezoek en de uiteindelijke afhandeling. Je hebt als klant echt het gevoel "koning" te zijn. Dat is zeker de verdienste van het personeel maar ook van Henk Voskuilen en zijn vrouw.
  Complimenten voor hen beide en alle medewerkers.

  5 / 10/ 5

  Voskuilen in 1 woord geweldigAls je zoon je opbelt met pa de auto maakt een raar geluid.
  Dan help je hem daar natuurlijk bij.
  Ik zij tegen hem probeer er maar rustig mee naar de garage te rijden.
  Maar ja op zaterdagmiddag daar aangekomen was hij al dicht.
  Toen zij ik tegen hem jo rij er even mee naar Henk.
  Dat was om de hoek dus niet te ver rijden.
  Inmiddels was ik ook gearriveerd en daar aangekomen was de garage nog wel open.
  Wij naar binnen waar we Henk tegen het lijf liepen.
  Hij vroeg wat kan ik voor jullie doen.
  Ik ons verhaal verteld.
  Hij zij Zet de auto maar even binnen.
  Henk hoorde terwijl de auto naar binnen reed dat er iets aan de hand was.
  Allereerst keek hij naar de koelvloeistof.
  Deze was zo goed als leeg.( wat een paar dagen eerder ook al zo was).
  Henk deze bijgevuld.
  Henk starte de auto nog even en zij toen gelijk , jongens ik zou met deze auto naar huis rijden en er verder geen meter meer mee rijden dan dat..
  Wij wonen gelukkig hemelsbreed een paar meter van de garage af.
  Ik vroeg aan Henk wat krijg je van me.
  Hij zij is goed zo.
  Wij naar huis.
  Maar ja na het weekend weer naar de garage waar hij in onderhoud was.
  Na een paar dagen moesten we zelf bellen of er al wat bekend was.
  En ja zoals Henk al vertelde dat het goed mis was met de auto.
  Om een lang verhaal kort te maken de auto was rijp voor de sloop.
  Na dit te gehoord te hebben ben ik gelijk op de site van Vakgarage voskuilen gaan ijken of er misschien iets op de site stond.
  Daar stond een hele mooie opel op.
  Ik gelijk contact opgenomen met voskuilen.
  En zo een afspraak gemaakt voor een proefrit.
  De auto was gelijk verkocht.
  Bij het ophalen een week later stond de auto te glimmen met een strik erom heen.
  Na een week of 2 starte de motor niet.
  Wij gebeld met voskuilen en ze hebben de auto gelijk opgehaald, wat bleek de accu was stuk.
  Henk deed niet moeilijk en zette er gelijk een andere accu in om zo weer verder te kunnen.
  Service van de zaak zij hij.
  Zeker een top top bedrijf wat een service.

  Reactie van het bedrijfHartelijk dank voor uw uitgebreide recensie. Leuk om te lezen daar wordt je vrolijk van :)!

  4.5 / 10/ 5

  Ook goed in kleine zakenook het vervangen van de afstandsbediening is misschien eenvoudig, maar fijn als het je uit handen wordt genomen

  Reactie van het bedrijfOok voor klein dingen kunt u zo langs komen een afspraak is dan niet nodig. Zoals een lamp vervangen, accu doormeten of inderdaad een batterij. Klaar terwijl u wacht.

  4.5 / 10/ 5

  --goed advies gegeven en goed geholpen

  Reactie van het bedrijfBeste Familie, allereerst hartelijk dank voor deze mooie review. Maar wij willen jullie bedanken voor jarenlang van Hoogland naar Houten rijden om jullie auto in top kwaliteit te houden en daar doen we het voor.

  4.5 / 10/ 5

  Dit veld is onleesbaarEen prima garage bedrijf.

  Sorry hoor maar wat een slecht contrast heeft deze vraag.

  Reactie van het bedrijfDank we blijven zo door gaan.

  5 / 10/ 5

  zoals altijd prima!Klantvriendelijk, goede dienstverlening en vakwerk.

  5 / 10/ 5

  Zeer klantgericht Zeer gastvrij en service gericht

  5 / 10/ 5

  Gewoon goedNu al enige tijd met volle tevredenheid klant bij Voskuilen. Ze zijn proactief, denken met je mee en communiceren duidelijk vooraf over de reparaties en bijbehorende kosten.

  5 / 10/ 5

  UitstekendPrettig ontvangst.
  Goede service.
  Vooraf besproken welke werkzaamheden uit te voeren.
  Geen verassingen achteraf.
  Uitstekend!

  5 / 10/ 5

  100% tevreden over alles je voelt je een echte klant bij VoskuilenAlles voor de klant over hebben en vakwerk leveren

  Reactie van het bedrijfHartelijk dank voor uw review. Hiervoor willen we iedere dag er zijn voor onze klanten.