Autobedrijf FDW in Leiden

Autodealers personenwagens

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 21 beoordelingen

21 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Autobedrijf FDW

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor autodealers personenwagens in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 21 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Snel en goed geholpenIk kon direct terecht voor een APK en ze hadden ook tijd voor een grote onderhoudsbeurt. Tussendoor goed geïnformeerd over werkzaamheden en kosten. Tekortkomingen zijn direct en professioneel verholpen. Fijne mensen om mee af te stemmen. Hier ga ik zeker weer terug.

  5 / 10/ 5

  Uitstekend en klantgerichtIk was op zoek naar een type auto die in de showroom stond bij autobedrijf FDW Leiden.

  Zeer vriendelijk personeel; kreeg alle tijd voor een proefrit; scherpe prijs; service-gericht en bijzonder klantvriendelijk.

  Een betrouwbaar adres voor een goede occasion.

  5 / 10/ 5

  Een zeer goede prijs - kwaliteit verhouding!Ik heb mijn auto (bestelbus) nu drie keer voor onderhoud en reparatie bij deze garage gebracht.
  Ik ben zeer tevreden over de service. De prijs is lager dan bij mijn vorige garages. Een andere garage adviseerde mij een nieuwe schuifdeur te nemen maar FDW garage heeft hem voor een zeer laag bedrag toch kunnen repareren en als gratis service tevens de andere deuren soepeler laten openen en sluiten.

  5 / 10/ 5

  Super service Klant is koning Ik heb een auto ingeruild en een leuke auto gekocht , dit bedrijf is een eerlijk bedrijf en heb er zeker een goed gevoel over! Hier staan mooie leuke auto s voor een eerlijke prijs en een super service en goede communicatie... ik ben blij en tevreden !!

  5 / 10/ 5

  Heel nettte service Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf en we zijn super blij met onze koop!!Goede service zeer vriendelijk

  4 / 10/ 5

  Prima en snel geholpen.Fijne medewerkers waar goede afspraken mee gemaakt kunnen worden. Overleg bij evt. extra kosten. Snel alles geregeld. Prima👍

  5 / 10/ 5

  Goed, behulpzaam en vriendelijk! Goede ervaring! Behulpzaam en vriendelijk. Leggen duidelijk uit wat er aan de hand is met de auto. Snelle service!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHeel tevreden, goede feedback, goed gevoel, redelijke prijs.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoed bedrijf, ik ben voor het eerst bij dit bedrijf geweest en het is me prima bevallen. Ik kom zeker terug.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAlleen maar goede ervaringen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMijn Mini One kwam eerst bij andere garage niet door de APK en werd mij geadviseerd de Mini maar te verkopen voor weinig. Op aanraden van kennis naar AutoFDW gegaan, die hem helemaal hebben gecontroleerd en weer helemaal in orde hebben gemaakt voor een goede prijs. De Mini rijdt weer als een zonnetje.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNa verschillende garages geprobeerd te hebben, nu 2x mijn auto aan FDW toevertrouwd. Dit op aanraden van een kennis. 1. De APK werd zeer kundig uitgevoerd, zowel de keuring als de noodzakelijke reparatie. 2. De grote beurt is uitvoeriger uitgevoerd voor een zeer scherpe prijs. Daarbij ook een eerlijk advies gekregen voor het komende jaar tot aan de volgende APK / Kleine beurt. Gezien het feit dat de prijsstelling, communicatie en deskundigheid voor mij nu bewezen is; zal ik mijn auto hier standaard in onderhoud geven. Ik kan FDW dan ook van harte aanraden.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldvriendelijk, en goeie services

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMijn auto voor een grote beurt gebracht en die is prima uitgevoerd. Daarnaast kreeg ik vrijblijvend advies over zaken die (mogelijk) in de nabije toekomst vervangen zouden moeten worden. Prettige en betrouwbare manier om je auto in onderhoud te brengen.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn auto voor een grote beurt gebracht en die is prima uitgevoerd. Daarnaast kreeg ik vrijblijvend advies over zaken die (mogelijk) in de nabije toekomst vervangen zouden moeten worden. Prettige en betrouwbare manier om je auto in onderhoud te brengen.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenStaan altijd klaar met goed advies. Helpen graag en reparaties verlopen altijd snel.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Staan altijd klaar met goed advies. Helpen graag en reparaties verlopen altijd snel.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenUitstekende service, je word vakkundig en snel geholpen. Auto was in mijn geval zelfde dag al klaar! vriendelijk personeel en lage prijzen. Super!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Uitstekende service, je word vakkundig en snel geholpen. Auto was in mijn geval zelfde dag al klaar! vriendelijk personeel en lage prijzen. Super!
  Aanbeveling: ja