Automaterialen Centrum Zeist BV in Zeist

Automaterialen en autogereedschap

Automaterialen Centrum Zeist BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (2)

Extra gegevens

zeer compleet assortiment

hoge kwaliteit

Beschrijving

Automaterialen Centrum Zeist BV
De onderdelen specialist

Met ruim 20 jaar ervaring in automaterialen en gereedschappen, zijn wij in staat om u aan juist dat stukje gereedschap of dat ene onderdeel voor uw voertuig te helpen.

Door onze uitstekende samenwerking met nagenoeg alle importeurs van auto-materialen, zijn wij in staat om altijd datgene te leveren, wat het meest geschikt is voor uw auto.
Door uitgekiende logistieke systemen kunnen wij u zelfs, mits voor 10.30 besteld, nog dezelfde dag aan eigenlijk elk onderdeel helpen wat nodig is, om u of uw klant mobiel te houden.

In ons magazijn vindt u uitsluitend producten welke ook door de automobiel fabrikanten gebruikt worden, zodat Kwaliteit, Pasvorm, Levensduur en vooral Veiligheid nooit in het geding komen.

In de winkel van AMC staan gereedschap en garagematerialen, olies en smeermiddelen, kleding, additieven, etc, voor zowel de vakman als de hobbyist.

Voor de specifieke details over al deze artikelen kunt u terecht bij het AMC verkoopteam. Zij beschikken over de nodige kennis en ervaring om u een goed advies te kunnen geven.

Kort geleden is de winkel flink uitgebreid en is het magazijn meer dan verdubbeld in ruimte. Hierdoor kunnen wij nu nog meer artikelen direct uit voorraad leveren.

Overige informatie

Producten

  • Automaterialen,
  • Gereedschap,
  • Onderdelen

Betalingsmogelijkheden

  • Contant

  • Pin

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst