Automotive import Amsterdam in Amsterdam

Webshops

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Automotive import Amsterdam

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Super service, ik heb hier een volkswagen golf GTI laten importeren die ik bij de dealer in Dusseldorf gevonden heb. Na een aankoopkeuring bleek dat de eerste auto die ik gevonden had niet in orde was. Vervolgens hebben we een andere auto gevonden en deze was perfect. Ik kreeg er zelfs nog een servicecontract bij, een nieuwe APK keuring en een fles champagne van de dealer. Uiteindelijk (ivm verzekering) is de auto per trailer naar Nederland vervoerd, dit verliep vlekkeloos en gaf mij een goed gevoel. Het leek mij immers niet verstandig om de auto zelf met een WA verzekering terug naar Nederland te rijden. Daarna is de spoedkeuring gedaan door Automotive Import en had ik binnen 2 weken de auto op Nederlands kenteken staan. Top werk jongens!

  1 / 10/ 5

  In mei 2018 bij Automotive Import een Doe-het-zelf pakket aangeschaft om een auto uit Duitsland te importeren. Door een fout in de app van de bank heb ik 2 x het bedrag van € 279,00 overgemaakt. Hierover meteen contact opgenomen met Marco Nieuwenhuizen. Heel vriendelijk werd mij toegezegd dat dit automatisch door zijn administratie zou worden terug geboekt. We zijn nu 5 maand, meerdere mails van mij, een brief van de bank en een paar telefoontjes verder. Telkens wordt er toegezegd dat het bedrag wordt teruggestort. Nou vergeet het maar. Ik kan dus niet anders dan concluderen dat net als in eerdere recensies het hier om personen gaat die absoluut niet nakomen wat ze beloven. Oplichters is een groot woord maar dit komt wel het eerste in mij op.Wat tevens vreemd is is dat mij een transit kenteken verkocht is waarmee je in Duitsland en Nederland mag rijden. Ik werd bij het keuren gewezen op het feit dat ik een normaal Nederlands eendagskenteken had waar je alleen mee in Nederland mag rijden. Ik heb dus 2 x € 279,00 betaald voor een ingevuld BPM papier en een door het RDW gratis verstrekt eendagskenteken en een paar kenteken platen. Voor mij nooit geen Automive Import meer.

  5 / 10/ 5

  Positief: Marco heeft mijn Mercedes Benz G Klasse uit Noorwegen ingeklaard. In eerste instantie wilde we het graag zelf proberen maar het importeren van een auto van buiten de EU bleek toch lastiger dan gedacht. Marco heeft mij geadviseerd om de Mercedes direct langs te brengen om hem in te laten klaren voor de Douane. Marco heeft de Mercedes Benz G Klasse vervolgens via de voordelige manier ingeklaard waardoor we slechts 6% BTW hoefden te betalen in plaats van 21% BTW wat ik overal op internet gelezen heb. Binnen een dag was de auto ingeklaard en konden we de auto zelf verder invoeren bij de RDW. Bedankt voor de fijne service en samenwerking, tot de volgende keer!
  Negatief: Geen verbeterpunten. We zijn heel tevreden over de snelheid en de kennis van automotive import. Zeer aan te bevelen!
  reactie: Geachte heer de Wit, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Het was voor ons een plezier om u te mogen helpen met de inklaring van uw Mercedes Benz G Klasse uit Noorwegen! We wensen u veel rijplezier toe en hopen u weer te mogen helpen met uw volgende auto. met groet, Team Automotive Import B.V. Keizersgracht 127 1015 CJ Amsterdam NL

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle afwikkeling van de import van mijn Audi RS6. Via een kennis ben ik terecht gekomen bij Automotive Import. Mijn kennis was zeer tevreden over de import van zijn BMW 5-serie. Met Mark heb ik de zoektocht opgestart naar een Audi RS6 Avant. Mark was hands-on en kon mij snel aangeven welke aanbieders betrouwbaar en minder betrouwbaar zijn. Uiteindelijk hebben we bij de Audi-dealer in Dusseldorf een prachtige nagenoeg nieuwe Audi RS6 gevonden. De auto werd geleverd met Audi-garantie welke ook in Nederland geldig is. Ook hier heeft Mark zijn toegevoegde waarde laten zien, daar de standaard garantie niet toereikend is. Het importproces duurde in totaal 3,5 week. Dit is iets langer dan ik verwacht had. Voor mij was dit geen halszaak. De auto werd na 3,5 week keurig per oplegger bij mij thuis in Amsterdam afgeleverd. Al met al ben ik zeer tevreden over de service van Automotive Import en zal ik u zeker aanbevelen bij mijn kennissen.
  Negatief: Weinig verbeterpunten. Het proces zou iets sneller kunnen, echter snap ik dat dit wellicht lastig te realiseren is met de doorlooptijden van de Belastingdienst. Verder heb ik geen opmerkingen voor u en ben ik zeer tevreden over de snelle service!
  reactie: Geachte heer Janssen, Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft om een uitgebreide beoordeling te schrijven. We zijn erg blij dat we u hebben mogen helpen met de import van uw Audi RS6 Avant. We wensen u veel rijplezier toe en hopen u weer te mogen helpen met uw volgende auto. met groet, Team Automotive Import B.V. Keizersgracht 127 1015 CJ Amsterdam NL

  1 / 10/ 5

  Positief: Overzichtelijke website
  Negatief: Zodra er een probleem blijkt te zijn worden beloftes niet nagekomen, wordt .... arrogant en onbeschoft en best wel lui. Service: een 0
  reactie: Goedendag, u heeft bij ons het doe-het-zelf importpakket besteld. Hiervoor leveren wij u slechts de benodigdheden waarmee u zelf een auto kunt importeren. In uw geval heeft u ons gevraagd om een technisch probleem met uw auto op te lossen. Dit is een zaak voor de dealer waar u de auto gekocht heeft. Helaas kunnen wij u hier niet mee helpen.

  5 / 10/ 5

  Positief: korte lijntjes, snel handelen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Mark heeft ons fantastisch geholpen voor de tweede keer! Na vorig jaar onze Audi A6 via Mark gekocht te hebben in Duitsland hebben we de Audi A6 ingeruild voor een Audi Q7. Wederom zijn we bij de officiële Audi dealer in Berlijn geslaagd. Mark heeft de auto voor ons gecontroleerd en de onderhandelingen gedaan. Top!!
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: We hebben onze auto laten importeren door Automotive Import. Marco heeft ons geholpen om de beste keus te maken tussen een 5 serie of een x5. Na een zoektocht van een week hebben we de keuze gemaakt voor een BMW X5 van de BMW dealer in Munchen. Mark en Marco hebben het complete proces uit handen genomen. Het importproces verliep soepel en binnen 2 weken stond onze nieuwe BMW X5 voor de deur. Ik kan automotive import zeker aanbevelen, tot de volgende auto!
  Negatief: Ook in het weekend afleveren

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Ontzettend goede communicatie. Marco liet me altijd weten waar wij in het proces waren. Transparante prijzen ook heel fijn. Een echte aanrader!

  5 / 10/ 5

  Positief: Automotive Import heeft met het all-in-pakket het invoeren van onze nieuwe camper verzorgd. We zijn zeer tevreden over de service. Tussentijds werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang en ontvingen we foto's. Dat geeft vertrouwen en dat is erg fijn. Het is uiteindelijk toch een voorwerp van grote waarde waar je een tijdje de controle over kwijt bent. De opslag is prima geregeld.

  4 / 10/ 5

  Positief: Echt heel snel de aangifte voor de bpm binnen top.
  Negatief: Er zat best een groot verschil in de bpm berekening die ik gratis mocht laten berekenen en de daadwerkelijke berekening. Jammer dat men er bij de gratis online berekening er naast zat.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle service! Heb mijn BPM aangifte laten invullen naar volle tevredenheid. Ook nadat alles geregeld was nog een bericht gekregen of ik mijn kenteken al had. Marco bedankt!
  Negatief: Geen

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Erg vriendelijke en behulpzame service
  Negatief: Was niet goedkoop maar heb geen vergelijkingsmateriaal

  5 / 10/ 5

  Positief: competent and fast service great communication during the whole process

  5 / 10/ 5

  Positief: Ontzettend snelle en goede service! Zeker een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer adequate informatie. Snel reageren op mails, vaak dezelfde AVOND al. Erg tevreden. Marco, dank.
  Negatief: TIP: Bestel voor degene die een auto met trekhaak importeert meteen een witte nummerplaat.

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Perfecte service. Wij hebben na veel wikken en wegen een BMW 330 Touring laten importeren. Uiteindelijk na aanbeveling van een kennis bij Automotive Import terecht gekomen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer vriendelijk te woord gestaan, en snel afgehandeld ook. Vrienden hebben ons dit bedrijf aanbevolen, en wij zullen dat ook zeker bij andere mensen doen die een bpm-berekening nodig hebben.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle service

  5 / 10/ 5

  Positief: Geachte heer Nieuwenhuizen, hartelijk dank voor uw goede zorgen.
  Negatief: U heeft mij zeer attent geholpen

  5 / 10/ 5

  Positief: Ik ben erg prettig geholpen en een goed contact in mijn geval met Marco gehad erg prettig.Mijn dank hier voor.

  5 / 10/ 5

  Positief: Word snel geholpen en krijg direct het antwoord waar ik om vraag.
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: -zeer directe concrete communicatie - goede bereikbaarheid -snelle terugkoppeling -positieve geluiden van ingeschakelde "onder" aannemers
  Negatief: Misschien, voor opdrachtgevers die daar behoefte aan hebben wat meer informatie bij de intake. Ik heb het niet gemist!

  5 / 10/ 5

  Positief: Onderhandeling over de prijs heeft mij € 1200 bespaard Laagste bpm opgave (vergeleken met 3 aanbieders) Veel kennis over auto kopen In Duitsland, ik ben een leek!
  Negatief: Geen

  1 / 10/ 5

  Positief: Ik had all inclusive pakket en mijn auto is binnen de gecommuniceerde termijn in Nederland gekomen
  Negatief: Veel duidelijkere communicatie, vertel wat je doet wat je niet doet en reageer ook op vragen nadat de rekening is betaald. En als je zegt dat je checkt wat de staat van de auto is, doe dat dan ook.

  5 / 10/ 5

  Positief: Kennis van zaken en zijn snel en duidelijk met antwoorden op de vragen
  Negatief: Tips. Beter benadrukken dat NL kenteken bewijs maar voor 1 Dag geldig is. Dus juiste datum inschatten om naar NL te rijden is heel belangrijk. Tip. In ons geval, omdat we een tijdelijk kenteken hebben , wilde onze verzekering alleen maar wa verzekeren
  reactie: Hallo Arie, Bedankt voor je goede beoordeling over Automotive Import! Bij eigen transport is het vaak zo dat de verzekeraar alleen WA- wilt verzekeren. Veel plezier met de BMW X3! Marco Nieuwenhuizen Automotive Import B.V.

  5 / 10/ 5

  reactie: Hallo Lisa! Bedankt voor je goede beoordeling! met groet, Marco Nieuwenhuizen Automotive Import B.V.

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Er wordt goed onderhandeld met de verkoper. Via mail en telefoon wordt netjes en goed gereageerd. De aftersail is ook goed. In mijn geval een tegenvallende kwaliteit van de auto (kleine schades) wordt nog goed bij de verkoper in het buitenland geclaimd. Blij dat dit ook nog wordt gedaan. Het heeft allemaal wat langer geduurd dan ik dacht, maar de oorzaak hiervan lag niet bij Automotive.
  Negatief: Niet te veel beloven qua termijnen. Dit schiep in mijn geval verkeerde verwachtingen. Als je als particulier met zo'n spannend verhaal bezig bent voor het eerst, dan geeft het verkeerde indrukken.
  reactie: Hallo Fokko, Bedankt voor je goede beoordeling! We leveren uiteraard ook service nadat de auto geïmporteerd is. We zijn altijd afhankelijk van de verwerkingstijden van de Belastingdienst en RDW. In dit geval duurde het helaas iets langer dan we verwacht hadden. We stellen je geduld zeker op prijs, tot de volgende BMW! groeten, Marco Nieuwenhuizen Automotive Import B.V.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Super service, altijd snelle reactie en neit duur gezien de totaal service die ze bieden
  Negatief: geen
  reactie: Hallo Jan, Hartelijk dank voor de goede beoordeling en tot snel! Groeten, M.G.A. Nieuwenhuizen Automotive Import B.V.

  5 / 10/ 5

  reactie: Beste Thijs, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het team van Automotive Import wenst u veel succes met uw nieuwe Maserati. met groet, Marco Nieuwenhuizen Automotive Import B.V.

  4.5 / 10/ 5

  reactie: Hallo Johan, Hartelijk dank voor de goede beoordeling! met groet, Marco Nieuwenhuizen Automotive Import B.V.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goede en snelle service. Automotive import wist mij pro-actief van goed advies te voorzien waardoor mij aanzienlijke kosten bespaard zijn gebleven bij de import van mijn bijna nieuwe BMW uit Duitsland.
  reactie: Hallo Nik, Fijn dat we jouw nieuwe BMW Jahreswagen uit Duitsland hebben mogen halen. We wensen je veel veilige kilometers toe! met groet, Marco Nieuwenhuizen Automotive Import B.V.

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede service. Je bespaart echt flink op een tweedehandsauto en zeker met hun hulp. Niks negatiefs over te zeggen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer efficient en vakkundig geholpen. Een transparante service, scheelt erg veel eigen uitzoekwerk. Aanrader deze club!

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle service, doet wat er beloofd wordt!

  5 / 10/ 5

  Positief: Uitstekende service

  5 / 10/ 5

  Positief: 1 woord super! Geeft de juiste informatie, houden zich aan afspraken...
  Negatief: Blijf de kwaliteit waarborgen, je zult het wel druk krijgen met zo'n succesvolle onderneming

  5 / 10/ 5

  Positief: Eerlijk en duidelijk

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goede behandeling, vakkundig advies. Naar aanleiding van mijn verzoek om een betrouwbare familieauto voor mijn budget te vinden, hebben we gezamenlijk diverse mogelijkheden besproken en uitgebreid de voor en tegens afgewogen. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden met mijn aankoop en ben ik door de heren van Automotive Import zeer goed geholpen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Goeie en snelle service. Top! Aanrader aan iedereen die een auto wilt importeren.

  5 / 10/ 5

  Positief: Reageren snel op emails, veel kennis in huis en voordeliger dan de concurrent.
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Super service! Betrouwbaar en betaalbaar!

  0.5 / 10/ 5

  Positief: Het eerste contact is snel
  Negatief: Aangezien je niet op mijn klacht reageert, zoals je wel beloofd had, wil ik graag via deze weg klagen over de onprofessionele behandeling en het gebrek aan informatie die je mij gegeven hebt. Ik heb €278 betaald voor een paar formaliteiten die niet overeenkomen met wat je op je website aanbiedt. Je belooft Europese kentekenplaten voor de invoer van een voertuig, terwijl je een eendagskenteken levert dat alleen geldig is in Nederland om naar de RDW te rijden. Dit eendagskenteken is niet geldig om een voertuig naar Nederland te rijden voor import en is daarnaast illegaal in het buitenland. Dit heb jij ons niet gemeld. Je maakt misbruik van de onwetendheid van klanten. Ik heb anderen hier ook over zien klagen en weet zeker dat er ook mensen zijn die dat niet eens weten. Niet voor niets heb ik een deel van mijn geld van jou teruggevraagd, en overigens nog niet gekregen. Het is ook goed voor iedereen om te weten dat een afspraak bij de RDW en een eendagskenteken regelen in 10 minuten gedaan is via de website van de RDW. Dat hoeft ook echt niet zo veel geld te kosten. Ik voel mij bedrogen en wil anderen hierbij waarschuwen zich niet door jou te laten misleiden.

  2 / 10/ 5

  Negatief: Helaas een minder goede ervaring: - minimaal een week wachten na het stellen van een vraag, of helemaal geen antwoord - telefonisch volledig onbereikbaar, van de 20x bellen 2x contact gehad. Telefoon wordt niet opgenomen of bij doorverbinden niet opgenomen. - niet de gegevens van de dealer gecontroleerd waardoor de BPM veel duurder uitkwam dan de offerte - pas de avond voor de levering de levering aankondigen en met het verzoek direct te betalen, waardoor ik plotseling van alles moest regelen. Pas op dat moment kom ik er achter dat de BPM afwijkt. - niet gezien dat de auto zonder hoedenplank is geleverd - er zou een compensatievoorstel komen vanwege de BPM, tot twee keer toegezegd maar nooit ontvangen Voor mij was dit een uitermate frustrerende ervaring. Reactie van automotive: 'wij leveren alleen een product, de dealer is verantwoordelijk voor de gepubliceerde gegevens en de inhoud van het product'. Ik heb bij een andere importeur een hele andere ervaring gehad. Op prijs helaas gekozen voor automotive.
  reactie: Geachte heer, Dank voor uw bericht. Wij betreuren uw ervaring. - Wij hebben geconstateerd dat u gebeld heeft naar een verkeerd nummer, namelijk het privé telefoonnummer van een van onze adviseurs. U kunt ons het beste bereiken via 020 - 7070631. Wij zijn elke werkdag geopend van 09:00 tot 19:00 en 24/7 per e-mail bereikbaar. - Wij sturen u pas een factuur als de auto helemaal klaar is. Daarna leveren wij de auto binnen één werkdag bij u af, zo hoeft u niet lang te wachten voordat u uw auto krijgt. - Wat betreft de BPM heeft u ons een lagere co2 uitstoot doorgegeven dan de auto in werkelijkheid had. Hier is vooraf meerdere keren contact over geweest. Neemt u contact op met onze klantenservice, dan zorgen wij voor een passende oplossing

  4 / 10/ 5

  Positief: Ze benaderen je snel... Mail contact verliep vlot

  4 / 10/ 5

  Positief: snel antwoord op vragen en duidelijke communicatie , prima aflevering.

  4 / 10/ 5