Autorijschool Peter Kooiman in Amersfoort

Autorijscholen

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Autorijschool Peter Kooiman

Foto en Video (1)

Beschrijving

Rijschool Kooiman biedt jou die opleiding die bij jou past.
Onze goed opgeleide, enthousiaste en vakkundige instructeurs staan klaar om jou hierbij te helpen en op een prettige en gedegen manier de benodigde kennis en vaardigheden aan te leren . Het doel is om niet meer lessen te geven dan je echt nodig hebt en je in één keer te laten slagen.

De praktijklessen vinden plaats in Amersfoort en omgeving. Vanuit Leusden is dit ook de plek waar de praktijkexamens plaats vinden. Wij bieden de mogelijkheid om lessen van 1, 1,5 en 2 uur te volgen waarbij er meerdere keren per week gelest kan worden. Je hebt een vaste instructeur en er wordt niet gerookt in de auto voor, tijdens en na de les.

Je rijdt in een Polo Blue Motion. Deze 'Auto van het jaar 2010' is voorzien van de laatste techniek als het gaat om brandstofbesparing en veiligheid. Door het lage brandstofverbruik en de geringe CO2 uitstoot (broeikasgas) lever je een positieve bijdrage aan milieubewust lesrijden (A-label).

In deze lesauto ben je verzekerd van een comfortabele rijles. De lesauto is van alle gemakken voorzien en beschikt over: climatic-airconditioning (automatische temperatuur regeling), een middenarmsteun, een in lengte en diepte verstelbaar stuurwiel, elektrische ramen en een zesvoudig verstelbare comfortstoel (in hoogte, diepte en lendensteun zijn verstelbaar) voor bestuurder en bijrijder. Het dashboard is overzichtelijk en begrijpelijk en voorzien van een multifunctioneel display.

Je wordt thuis opgehaald voor de rijles en na de les weer thuisgebracht.

Rijangst

Er zijn mensen die dit woord vrijwel bekend in de oren klinkt, van b.v schoolexamens. Je presteert ver beneden je niveau? Hoe kan dat? Zodra je het woord examen hoort, krijg je een soort onverklaarbare spanning, soms benauwd.

Met zulke type leerlingen moet je bepaalde methodes toepassen om de rijopleiding af te ronden. Ook hier heb je een Gecertificeerd rijangst instructeur voor nodig.

Overige informatie

Diensten

 • Online theorieles,
 • Theorieles

Merk lesauto

 • Volkswagen

Service

 • BOVAG,
 • CBR

Aangesloten bij / Certificering

 • Vakvereniging BOVAG
 • Branche organisatie CBR

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Fijne rijschool, Peter neemt echt de tijd voor je. Ik ben in een keer geslaagd.