Autoservice Ger van Mil in Kerkrade

Occasions

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Autoservice Ger van Mil

Foto en Video (2)

Beschrijving

Zorgvuldige autoreparatie en -onderhoud in Kerkrade

Autos en veiligheid. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Reparatie en onderhoud van uw wagen is belangrijk. Dat dit nauwkeurig en vakkundig gebeurt is essentieel. Bij Autoservice Ger van Mil zijn vakkundige autoreparaties en -keuringen een vanzelfsprekendheid. In goed overleg gaan we voor u aan de slag. De enige weg die u hoeft te volgen, is die richting onze garage in Kerkrade. Meer weten? Lees hier meer over onze diensten omtrent auto-onderhoud, bekijk onze occasions of vraag meteen een offerte aan voor een grote beurt, kleine beurt of apk-keuring.

Kleine of Grote beurt en reparatie
De traditionele kleine of grote beurt geldt eigenlijk alleen maar voor oudere auto's. De onderhouds intervallen zijn tegenwoordig veel langer. Moderne auto's hebben specifiek fabrieksonderhoud nodig. Deze servicebeurten zijn afhankelijk van het aantal geregen kilometers of maximale tijdsduur en leeftijd van de auto. Autoservice Ger van Mil in Kerkrade beschikt over fabrieksdocumentatie om uw auto op de juiste manier te onderhouden en te repareren.

Storingsdiagnose
Tegenwoordig zijn autos net rijdende computers door de grote hoeveelheid elektronica. Negeer het niet als er een oranje of rood lampje in uw dashboard brandt. Doorrijden met een storing kan ernstige schade aan uw auto veroorzaken, wat tot hoge kosten kan leiden. Breng daarom bij storingen altijd uw voertuig naar onze garage in Kerkrade. Wij controleren uw auto en kunnen met onze diagnoseapparatuur de storing uitlezen. Indien mogelijk, kunnen wij altijd proberen om bijv. uw boordcomputer te repareren. Wij werken hierbij samen met Actronics. Zo bent u gegarandeerd van de beste service en worden u mogelijk kosten bespaard!

Bandenservice
Ook voor banden en velgen kunt u bij ons terecht. Wij zijn aangesloten bij Autobanden Partner. De banden van uw auto hebben periodiek onderhoud nodig. Hoewel ze redelijk lang meegaan, is het toch verstandig om uw autobanden te laten onderhouden met bandenservice. Zo voorkomt u het onnodig vervangen van uw banden en weet u precies wat u van uw banden kunt verwachten.

Tijdens de bandenservice worden uw autobanden op deze punten gecontroleerd en bijgewerkt:

Profieldiepte
Scheuren
Bandenspanning

Autoservice Ger van Mil in Limburg kunt u ook een tweedehands auto leveren. Gaat u uw eerste eigen auto uitzoeken of wordt dit de derde of vierde keer? Een andere wagen uitzoeken is altijd spannend. U heeft waarschijnlijk een we

Overige informatie

Diensten

 • APK keuring,
 • Autobanden,
 • Autogarage,
 • Auto occasions

Service

 • Autofit,
 • BOVAG

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie BOVAG
 • Overig Autofit

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Prima bedrijf. Levert goede kwaliteit tegen betaalbare prijs. Betrouwbaar. Zeer aardige eigenaar. Kortom, ben hier super tevreden over!