Baartman Tweewielers in Dordrecht

Fietsen, scooters en brommers

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Baartman Tweewielers

Beschrijving

De naam Baartman is sinds 1938 een begrip in Rotterdam. Maar sinds mei 1998 ook in Dordrecht. B&M Baartman levert fietsen van de merken Gazelle, Batavus, CUBE, Flyer, Cortina(klik op de logo's voor productinformatie!). Bij B&M Baartman slaagt u ook voor accessoires als regenkleding, fietstassen, kinderzitjes en bagagekarren. Uiteraard is er de reparatiewerkplaats, waar dames-, heren- en kinderfietsen alsook sportfietsen vakkundig en snel worden gerepareerd.

Ook willen we gebruikte fietsen te koop gaan aanbieden. Mocht u iets zien van uw gading, schroom dan niet en kom naar onze winkel waar u vakkundig advies krijg over nieuwe en gebruikte fietsen.

Overige informatie

Betalingsmogelijkheden

 • Contant

 • Pin

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Beste winkel van Nederland! Ongekend goed.

  5 / 10/ 5

  Geweldig bedrijf en erg klantvriendelijk

  5 / 10/ 5

  Bezien jarenlange ervaringen en onze volle tevredenheid met de firma Baartman Tweewielers specialist, hebben wij vanaf dat de heren Baartman Vader & Zoon in Dordrecht de voortzetting van de hier voorafgaande eigenaar de firma Duimel hebben voortgezet, hebben wij onze dames en heren fietsen thans voor zover inmiddels voor de derde keer ingeruild. De After sale service ( zonder verborgen lettertjes tussen de regels) deskundigheid en klantgericht vriendelijkheid, die door vak collega’s niet te evenaren zijn, is BAARTMAN FIETSEN SPECIALIST VOOR DORDRECHT EN OMGEVING HET JUISTE ADRES VOOR DE GERENOMMEERDE MERKEN VAN FIETSEN EN E-BIKE’S.

  5 / 10/ 5

  De firma Baartman tweewielers gevestigd aan de Frans Lebertlaan 39 3314 EC te Dordrecht is met hun deskundigheid, professionaliteit en klantgericht vriendelijkheid sinds jaren de juiste adres die te vinden is in Dordrecht. Bart de huidige eigenaar heeft de deskundigheid en vakmanschap van zijn vader tot openbaring gebracht.

  5 / 10/ 5

  Een betere Fietsenmaker is niet in Dordrecht

  5 / 10/ 5

  De vakmanschap, deskundigheid en de klantvriendelijkheid van vader en zoon uitvoerende van werkzaamheden bij de firma BAARTMAN TWEEWIELERS gevestigd aan de Frans Lebertlaan 39 te Dordrecht wordt een ieder persoon zonder aanzien des persoon bij aankoop en reparatie van fietsen uitstekend bij gestaan die door derden niet te evenaren zijn. Met de kennis van het verleden en aangevuld met de wetenschap van het heden is de Firma BAARTMAN TWEEWIEWLERS de juiste adres in Dordrecht.

  5 / 10/ 5

  Een betere fietsen maker heb je niet in Dordrecht , en als je erg omhoog zit hebben ze een leen fiets klaar staan die je dan kan gebruiken . En kunnen ze gelijk helpen doen ze dat ook.