Ballonvaarten Virgin Balloon Flights Benelux in Tilburg

Ballonvaarten en ballonreclame

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 293 beoordelingen

293 Reviews

Ballonvaarten Virgin Balloon Flights Benelux

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 293 beoordelingen

Alle beoordelingen

  0.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik geef normaal nooit slechte reviews maar voor deze keer maak ik een uitzondering. Als je uitkijkt naar een ballonvaart kan je hier beter niet boeken. We hebben in anderhalf jaar tijd tot 8 keer (!) toe geprobeerd mee te vliegen en elke keer is de vaart door de organisatie afgezegd. Een aantal keer door slecht weer, dit kan uiteraard gebeuren en is de organisatie geenszins kwalijk te nemen. De overige keren werd er gewoonweg afgezegd zonder excuus, was de ballon kapot of waren er te weinig mensen waardoor de vaart niet meer rendabel voor ze is, helemaal dat laatste lijkt mij amper het probleem van de klant. De communicatie van de maatschappij was hierbij minimaal en weinig klantgericht. Wij hebben uiteindelijk om een restitutie gevraagd en gaan het elders proberen, na 8 pogingen was ons geduld helaas op.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Fantastisch! Ik had hooguit iets meer info gehad over de warmte voor en tijdens de vaart!, maar dat is een detail. We vonden het allemaal een hele bijzondere ervaring. Ik met mn hoogtevrees voelde me zeer op mn gemak gesteld door de piloot, hij hield hier echt rekening mee, was zeer professioneel en dat gaf vertrouwen. De vrees verdwijnt op een gegeven moment. Dus prima te doen voor een ieder. De mensen van de organisatie bestaan uit een gepassioneerd hard werkend team en dat voel je. Erg leuk!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Gisteren een geweldige ballonvaart gedaan vanuit Den Bosch. Deze ervaring had ik zeker niet willen missen. Compliment aan het personeel en de zeer ervaren piloot. Geen vraag was te gek en alles werd perfect uitgelegd. Een echte aanrader

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Het was mijn eerste keer ik vond het super geweldig een mooie ervaring . Ik zou het zo weer doen . En de piloot deed het super.mvg carmen sollie

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ballonvaart op 17 juni 2019 op zich, ondanks vrijwel windstil, heel mooi en met heel goede piloot. Communicatie was onvoldoende. Op de dag zelf gebeld door Sky om 13.31 uur dat de privé vaart vanuit Roermond doorging. Locatie zou nog worden doorgebeld én via sms. Om 16.50 uur zelf gebeld en toen verbaasde Daan zich erover dat ik nog niet geïnformeerd was. Binnen 10 minuten terug gebeld dat locatie Hatenboer in Roermond was. Uiterlijk 20 uur aanwezig zijn. Wij arriveerden om 19.45 uur en bus met aanhanger van Sky was aanwezig alleen was er geen toestemming om daar op te stijgen .....?? (Roermond gekozen omdat dit een op de website genoemde vertreklocatie is). Uiteindelijk besloten om vanuit Nederweert te gaan vertrekken. Betekende 20 minuten rijden en dus later vertrek (en voor mij als organisator vanuit Nieuwstadt nog verder van huis). De twee helpers waren niet altijd even klantvriendelijk in hun opmerkingen. Wij konden er niets aan doen dat de uiteindelijke vertrektijd later was dan ze gedacht hadden.... De borrel na afloop stond dan ook enigszins onder tijddruk. De beoordelingen van Betrouwbaar, Communicatie, Afspraken nakomen en Borrel zijn hierdoor verklaard. Ook opvallend dat hier nadien door Sky Ballonvaarten niet op is teruggekomen....

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Met 21 personen geboekt voor een ballonvaart op de locatie Lido te Waalwijk. (We waren 50 jaar getrouwd). Op de afgesproken tijd iedereen aanwezig, 3 ballonnen lagen half gevuld maar door plotseling opkomende onweersbui de vlucht gecanceld, alles weer ingepakt. "Safety for all". Iedereen genoot wel van het spektakel. Een week later wel opgestegen. Het was een geweldige ervaring, uitstekende piloten, goede en veilige vaart gehad. Voor allen was het een onvergetelijke activiteit. Een mooie en blijvende herinnering voor ons, de kinderen, kleinkinderen en "uitzwaaiers"

  1 / 10/ 5

  Ik heb net een reservering gemaakt maar kreeg geen bevestiging. Toen ik belde om 9 uur kon niemand mij helpen!!!!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Na een aantal afzeggingen, veiligheid gaat voor alles, op 7 oktober dan eindelijk een geweldige ballonvaart gemaakt. Een zeer deskundige skipper Peter, uitstekende uitleg van een professional, die heel veel plezier heeft in zijn werk. Zeer betrouwbaar en goed onderhouden materiaal. Schitterende ouwe wijve landing (tekst Peter), goede afloop. Geweldig genoten. Voor herhaling vatbaar. Zeker een pluim voor de volgploeg, handelen zeer professioneel.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Geweldig mooie vaart gehad vanavond! Ook met meer dan enorme angst voor hoogtes is het genieten! Leuke piloot (Bram) die gelukkig wel humor heeft en van een geintje houdt! Landing was perfect! De rit heen en terug waren ok wij zijn niet zo moeilijk... Na afloop het vuurtje en een drankje was een leuke afsluiter... ik raad het zeker aan!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Eerste ballonvaart gehad afgelopen week. Wat een top ervaring & zeker met de gedachte dat ik het niet zou durven vanwege mijn hoogtevrees. Al om al een geweldige vlucht gehad!

  2.5 / 10/ 5

  Ervaring: voordat je boekt bij deze organisatie moet je weten dat je zeker geen 155 moet betalen je moet alles zelf mee op en afbreken en het vervoer terug is net geen veevervoer op het laatste moment werden er tickets verkocht voor 110 euro bij navraag over restitutie wordt er in eerste instantie niet gereageerd op de mail en bij telefonisch kontakt vindt men dit een normale manier van zakendoen ( ik vind dit dus niet eerlijk )

  3 / 10/ 5

  Ervaring: We moesten alles zelf opbouwen en afbreken dat was ons niet verteld zeker als je al wat ouder bent of mankementen hebt. Hier wordt geen rekening mee gehouden. Ook moesten wij zelf voor vervoer terug zorgen. De "borrel" is gewoon 1 glas namaak champagne in het boerenland Al met al was de vlucht een hele ervaring maar de rest een afknapper

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Voor mij was dit de eerste keer, was een geweldige ervaring, en zoals ik van de piloot begreep een uniek gebeuren om over de Westerschelde te varen met de ballon

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Geweldige ervaring. Jammer dat het erg lastig was om de vertrekplaats te vinden. TIP: geef als referentie het NEC stadion aan. Zou de zoektocht een stuk korter hebben gemaakt.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prachtige ballonvaart gehad boven Udenhout en Tilburg!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Onze ballonvaart zal ik nooit meer vergeten. Zo bijzonder en mooi! Zou iedereen een x in zijn leven gedaan moeten hebben.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Een tijd terug heb ik mijn eerste ballonvaart bij Sky Ballonvaarten gedaan. Wat was dit een ontzettend gave ervaring. Piloot Daan vertelt alles duidelijk en beantwoord al je vragen. Na de vaart zijn we door de crew-leden van Sky teruggebracht naar de opstijglocatie. Al met al een top ervaring mogelijk gemaakt door een top bedrijf.

  1 / 10/ 5

  Ervaring: Gemaakte afspraken worden niet nagekomen. Vlucht van 1 uur duurt 40 minuten. Certificaat wat nagestuurd zou worden wordt niet nagestuurd en als je SKY hierop aanspreekt wordt de mail maar half gelezen en is men boos omdat je vraagt om de afspraken na te komen. Zeer slechte zaak voor iemand die zegt 3500 vlieguren te hebben, examinator is en ook directeur van SKY. Ik vind het een slechte zaak en niet voor herhaling vatbaar, ook omdat er op de mail wordt gereageerd met de opmerking dat men van een goedkope Groupon bon die hij zelf aanbied niet veel mag verwachten.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: super ervaring, zo leuk om mee te mogen helpen alles wordt goed uitgelegd en de service is prima geregeld van begin tot het eind

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Vriendelijke mensen. Maken op een fijne manier contact. Instructie's van piloot: kort en duidelijk, goed. Elke vraag wordt netjes beantwoord. De mensen kunnen tegen een grapje. Maken ook grappen terug. Piloot maakt zelfs een foto als je dat wil tijdens de vlucht. Na de vlucht een leuke uitleg over de ballonvaart hoe het ontstaan is. Bij terugkomst gezellig samen wat drinken, wat aangeboden wordt, bij een soort openbaar. Er zit niet direct een tijd aan vast. Sfeer was erg gezellig. Toppie. Ga zeker nog een keer mee.

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Wij waren bij de locatie waar we zouden opstijgen, was er kermis. Gebeld bleek de locatie ergens anders te zijn. Mijn moeder heeft artrose dus heeft wat problemen. Werd niet echt geholpen. Communicatie was niet voldoende zowel over de vlucht niet als over mijn moeder. De vlucht zelf was prachtig en de groep was erg gezellig. Helaas duurde de vlucht maar 40 min. Om 20.00 verzameld om 22.00 al terug in de auto onderweg naar huis.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb deelgenomen aan een ballonvaart op 19/7 in Nijmegen. In één woord geweldig. Hele gezellige groep, en een geweldige piloot.Ook de crew op de grond was geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Mooie dag gehad

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij hebben een geweldige vaart gehad...van Amersfoord naar Harmelen ......helemaal perfect. Ook na de landing geweldig ontvangen met champagne echt super genoten.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Geweldige ervaring onder deskundige begeleiding

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Geweldig, wat een ervaring. Compliment voor piloot Wiep, perfecte vaart en landing. En de mensen van Sky zijn superaardig.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Een geweldige ervaring. Een mooie vaart gehad met prima weer. De piloot was deskundig en vriendelijk en zorgde bovendien vioor een keurige landing. Kortom: van harte aanbevolen.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Geweldige ervaring, betrouwbare indruk en prettig contact voor-, tijdens en na de vlucht. Het was onze derde poging voor een vaart, communicatie rondom eerdere twee vaarten was rommelig; erg laat (later dan aangegeven) bericht dat de vaart niet doorging, daarna twee maanden lang geen contact voor het plannen van een nieuwe vaartdatum en vervolgens zelf initiatief genomen hiertoe. Had het ook prettig gevonden als we vooraf geïnformeerd waren over de overige deelnemers (aantal, wisten dat de vaart nog opengesteld zou worden). Vaart zelf was erg mooi, uitleg en begeleiding prima, prijs/kwaliteit erg goed. Prettig dat de start in eigen omgeving mogelijk was en met een select gezelschap. Borrel achteraf is leuk en traditioneel, maar niet noodzakelijk en wat gehaast/rommelig, wrs doordat het donker werd. Heeft niet echt meerwaarde na een geweldige vaart.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: was een hele ervaring

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: uiteindelijk na 5 verzette afspraken toch gevaren. niet van de gereserveerde plaats . prima vlucht , geen (merkbare) problemen , mooie avond . wel wat vroeg gestart , maar dat komt door 6 x verzetten en dus vooruit in de tijd .

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Na een communicatieverschil wat toch snel en professioneel opgelost werd een waanzinnig toffe vlucht gehad! Experience of a lifetime!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Het was een onvergetelijke ervaring! Prima geregeld, zeer ervaren piloot en veel informatie tijdens de vaart.Het met elkaar weer opvouwen van ballon en het geridderd worden verhoogde de leuke sfeer! Hartelijk dank!!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Het was een geweldige ervaring! Communicatie over het niet doorgaan van twee momenten was prima, we werden op tijd geïnformeerd en er werd gelijk een nieuwe datum geprikt. Ook de keuze uit data die daarbij geboden werd was ruim voldoende. De ballonvaart op zich was uniek. We hebben besloten op basis van de gehele ervaring nog eens een ballonvaart te maken en zullen zeker voor Sky ballonvaarten kiezen.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Een adembenemende ochtend in een luchtballon, wat een prachtig uitzicht !

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij hebben deze ballonvaart kado gedaan aan mijn moeder van 80 jaar.Zij vond het helemaal geweldig en is overal heel goed mee geholpen.Niets dan lof voor Sky !!!!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Heel relaxed, een mooie ervaring.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik was heel zenuwachtig maar ben heel blij dat ik ben meegegaan het was een hele super gave ervaring had het niet willen missen. Had bij het reserveren al iemand aan de telefoon die mij al meteen heel gerust stelde en zei dat ik zeker mee moest gaan zo'n unieke ervaring en ja ze heeft gelijk gehad het was een hele unieke ervaring geweldig ??????

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: We hebben privéballonvaart gemaakt met 11 familieleden ivm de 92e verjaardag van mijn moeder. Een van de kleinkinderen had twee dagen ervoor haar elleboog gebroken. Ondanks deze twee kwetsbare personen hebben we een geweldig fijne en gezellige vlucht gehad waarbij vooral bij de landing veel aandacht was voor het welzijn van de passagiers. SKY , maar vooral piloot Daan : BEDANKT

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Spannend gezellig .fantastische ervaring mooie foto's op Bart zijn site onze eerste ballonvaart was super.

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Super leuk, alleen jammer dat de ballonvlucht maar 30 minuten duurde terwijl 1 uur was toegezegd.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Was fantastisch. Had het niet willen missen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Aangenaam en een leuke ervaring .

  5 / 10/ 5