Bandsma Bultje Verhuisbedrijf in Leeuwarden

Verhuizers

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 244 beoordelingen

244 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Bandsma Bultje Verhuisbedrijf

Foto en Video (4)

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Bandsma Bultje Top Movers is een Erkend Verhuizer. Onze verhuizers weten als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruit ziet. Wij zetten elke dag de beste materialen en mensen in om uw verhuizing tot een goed einde te brengen.

Particuliere verhuizingen

Als u verhuisplannen heeft, komen wij graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om te kijken wat er verhuisd moet worden en om met u te overleggen van welke diensten u gebruik wilt maken. Als u uw verhuizing heeft afgestemd met ons kantoor, dan begint het eigenlijk pas: u gaat verhuizen!

Projectverhuizingen

Bandsma Bultje verhuizingen weet als geen ander dat verhuizen vakwerk is. Dat betekent dat wij uitermate nauwkeurig en efficiënt werken, want stilstand van uw bedrijfsprocessen dient uiteraard tot een minimum beperkt te blijven. Door een bijzonder goede voorbereiding, waarbij uw eisen en wensen en de mogelijkheden op elkaar worden afgestemd, wordt tijd (=geld) bespaard.
Dit geldt zowel voor grote externe projectverhuizingen als voor de dagelijkse interne verhuisbewegingen van bedrijven en instellingen. Door bundeling van kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw medewerkers weer snel aan de slag kunnen op hun nieuwe werkplek.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Advies,
 • Hijswerkzaamheden,
 • Inpakken,
 • Internationale verhuizing,
 • Montage,
 • Opslag,
 • Uitpakken,
 • Verhuizing overzee,
 • Vervoer

Producten

 • Verhuisdoos,
 • Verhuislift,
 • Verhuistape,
 • Verhuiswagen,
 • Verpakkingsmateriaal

Service

 • Bezorgservice,
 • Erkende Verhuizers,
 • Gratis offerte

Betalingsmogelijkheden

 • Pin

 • Contant

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie Erkende Verhuizers

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 244 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Goede verhuizing, goede communicatie en goede prijsGoede verhuizing, goede communicatie en goede prijs

  5 / 10/ 5

  professionele verhuizersPrima geholpen!

  5 / 10/ 5

  In één woord echte professionals!Een team van zeer kundige verhuizers . We zijn 13 keer verhuisd, dus ervaring genoeg om te zien hoe het ook kan. Echt complimenten!

  5 / 10/ 5

  Uitstekende verhuizing gehad met zeer kundige medewerkers.Snelle verhuizing gehad op een deskundige wijze. Alleen maar positief over het bedrijf en de medewerkers.

  5 / 10/ 5

  Super tevreden Vakkundig, accuraat en vriendelijke medewerkers

  5 / 10/ 5

  Top!Vrijdag hebben wij verhuisd. De heren waren mooi op tijd en van 8 tot 14 uur was alles ingeladen. Prettig, ontspannen en met heel veel ervaring (wij hebben dit nog nooit gedaan en vonden het fijn hoe zij te werk gingen en alles ook aan ons vertelden wat er ging gebeuren en hoe). Wij kunnen niet anders zeggen dat wij een TOP ervaring hebben. Volgend jaar wordt alles ook weer in ons nieuwe huis ingehuisd, hopelijk ook weer met deze mannen. We hebben er nu al weer zin in.

  Dank voor de goede zorgen, de professionele aanpak.

  5 / 10/ 5

  Vriendelijk, netjes, proffesioneelDeskundig ontzorgen

  5 / 10/ 5

  Netjes en vriendelijkWe waren snel over
  Alles goed beschermd
  Nette vriendelijke mensen

  5 / 10/ 5

  Prima ervaring.Zeer goede ervaren verhuizers.
  Altijd vrolijk en een goed humeur.

  4.5 / 10/ 5

  Zeer positief- zorgvuldigheid

  5 / 10/ 5

  Top!De snelheid netheid en correctheid in één woord top.

  4.5 / 10/ 5

  Vriendelijk, vakundig en snel.Verhuizen hebben we al meer gedaan, maar deze jongens laten zien dat het een vak is.

  Vanaf nu nooit meer zelf maar verhuizen. We zijn verder erg te spreken over de klantvriendelijkheid.
  Ze hebben zelfs zonder het maar te hoeven vragen, de 5 zakken potgrond, (die in de tuin lagen) meegenomen naar ons nieuwe adres.
  Super!!

  5 / 10/ 5

  vriendelijke, correcte en zorgvuldige servicede verhuizing is naar tevredenheid verlopen

  5 / 10/ 5

  Prima ervaring met Bandsma-BultjeDe verhuiswagen was zelfs 1,5 uur te vroeg maar geen nood, ik heb me er op aan kunnen passen. Ging allemaal heel vlot, kasten, bed en tafel uit elkaar halen. In mijn nieuwe huis in Grootegast alles uitladen en weer in elkaar zetten, ook dat ging prima en liep gesmeerd.

  Verhuizen doe ik voorlopig niet weer maar ik zou zo Bandsma en Bultje weer inhuren. Van harte aanbevolen

  5 / 10/ 5

  Super goed bedrijf. Aanrader Alles verliep zo soepel. Vriendelijke mensen, zeer vakbekwaam.

  5 / 10/ 5

  Grandioos Geweldig aanbevelen

  5 / 10/ 5

  Prima verhuizingVriendelijke verhuizers. Bekwaam. Gingen zorgvuldig met m'n spullen om. Houten meubels netjes gedemonteerd en weer gemonteerd op plaats van bestemming.
  Zelfs op verzoek m'n fiets nog meegenomen. Top!

  4.5 / 10/ 5

  Correct en deskundigVerhuizing van mijn zoon.

  4.5 / 10/ 5

  Super goed geholpen. Professionele aanpakGing super snel. Top verhuizers

  5 / 10/ 5

  Zeer zorgvuldig en plezierig.Van begin tot “eind” een plezierige samenwerking, met veel zorg voor de inboedel en altijd bereidwillig om een extra stap te zetten.

  4.5 / 10/ 5

  Prima Vriendelijke verhuizers die adequaat verhuizing hebben geregeld.
  Alleen jammer dat ze geen hollewandpluggen bij zich hadden om spiegel en kapstok op te hangen.

  4 / 10/ 5

  Zeer correct en bekwaamHeb Brandsma Bultje al eerder gehad met verhuizing! Ook toen prima verhuizers gehad die keurig en bekwaam hun vak beoefenen!

  Daarnaast zijn ze heel vlot met inladen.
  Ik kan ze aanbevelen!!

  5 / 10/ 5

  Vriendelijk, behulpzaam, netjesZie boven

  5 / 10/ 5

  GeweldigZeer correct afgehandeld , zeer vriendelijke behulpzame medewerkers.

  5 / 10/ 5

  SuperEen super bedrijf , fijne mensen die in 1 dag mijn hele huisraad verhuisd hebben, alles uitelkaar en in het nieuwe huis weer inelkaar gezet , dozen keurig op de kamers waar ze moesten wat het uitpakken relaxed maakt, maar pfffff wat een dozen ik ben super blij dat ik jullie ingehuurd heb want wat jullie in 1 dag hebben gedaan zou ik 3 weken over hebben gedaan thanx

  4.5 / 10/ 5

  Fantastisch! Wat een aanraderIk verhuisde van Friesland naar Tilburg, dus de verhuizing werd uitgesmeerd over 2 dagen. Op beide dagen kreeg ik te maken met een fantastisch professioneel verhuisteam. Beide dagen onder leiding van Freddy.
  Er is met zorg met mijn spulletjes om gegaan en Freddy heeft ervoor gezorgd dat mijn halve inboedel goed in een opslagbox paste, wat gezien de hoeveelheid en de vormen nog best een uitdaging was. Complementen voor alle mannen die mij zo fantastisch hebben verhuisd. Jullie krijgen een dikke 10!

  5 / 10/ 5

  Geweldige verhuizing Alles is heel gebleven ondanks de enorme broosheid van de antieke en breekbare spulletjes.

  5 / 10/ 5

  Geweldig verhuisbedrijf!Wat zijn wij blij met deze verhuizers! Vriendelijk, pro-actief, snel werkend, spontaan extra hulp bij verwijderen van lampen en schilderijen. Ruimte voor humor, het maakte de verhuisdag zoveel beter.

  5 / 10/ 5

  DeskundigVaklui en vlot werkende mensen

  5 / 10/ 5

  Topteam zorgt voor vlotte verhuizing!We waren wat laat met het aanzoeken van een verhuizer - maar bij Bandsma werd de offerte vlot en degelijk gemaakt, de dozen en inpakmateriaal snel geleverd en wat later nog nodig bleek ook nageleverd.
  Op de verhuisdag zelf een fijne ploeg mannen die in no-time het hele huis en alles uit de tuin in de vrachtwagen wisten te laden,
  op de aankomstdag stonden zij even goedgemutst weer voor de deur en stond in korte tijd ook alles weer in huis.

  Spullen even omzetten, of tóch naar een andere kamer? Geen probleem. Naar zolder voor de opslag? Een beetje meer dan verwacht, maar met een lach en een grap werd ook dat geregeld.

  Volgend jaar de laatste etappe - en met dit team ben ik er van overtuigd dat dit helemaal goed gaat komen!!

  5 / 10/ 5

  Prima service, komen alle afspraken na. Compleet dienstenpakket uitgevoerd. nette mensen en zeer behulpzaam.

  5 / 10/ 5

  Uitmuntend Onze inboedel is op deskundige en adequate wijze zonder schade verhuisd. De verhuizers waren vriendelijk, bekwaam en erg voorzichtig met onze spullen. Onze 2 grote kasten zijn zeer vakkundig gedemonteerd en vervolgens op de nieuwe locatie gemonteerd. Dit verhuisbericht bevelen wij van harte aan.

  5 / 10/ 5

  Fantastisch Via werk verhuist. Heerlijke stressvrije verhuisdag gehad. Aardige jongens, professioneel en gezellig om over de vloer te hebben. Klagen niet ondanks huis met veel trappen. Zeer kundig, ook met vreemde waar (aquaria, veel grote planten). Aanrader!

  5 / 10/ 5

  Prima verhuizers.Professioneel en vriendelijk. Denken mee en zijn behulpzaam.

  4.5 / 10/ 5

  Professionele en snelle serviceAardige heren die snel en professioneel alles demonteerden, vervolgens inpakten, verhuisden en weer monteerden.

  5 / 10/ 5

  Meest ontspannen en snelle verhuizing ooit!Dit was voor mij de eerste keer dat ik ben verhuisd met hulp van een verhuisbedrijf en het was de meest ontspannen verhuizing ooit! Het contact vooraf was heel prettig en de service van de dag van verhuizing was erg goed; vakkundig, flexibel en snel! Ik kon zelfs meerijden naar mijn nieuwe huis, dat was erg fijn.

  5 / 10/ 5

  Snel, meedenkend en vakkundig personeel!Mijn vloer moest door uv schade vervangen worden waardoor de gehele benedenverdieping leeg moest voor een aantal dagen.

  Heel blij met de vakkundige en vriendelijke mensen bij Bandsma Bultje. Snelle actie, goede zorg voor je meubels kortom een aanrader!

  Heel fijn dat de vervanging vlot verliep en de meubels eerder dan afgesproken terug konden komen.

  4.5 / 10/ 5

  Vlotte en prettig verlopen verhuizingPrettig contact in de aanloop naar de verhuizing toe, en op de verhuisdag zelf zeer vlot en kundig verhuisd.

  4.5 / 10/ 5

  Echt TopZe nemen de tijd, ontzorgen je in een stressvolle periode en maken van de verhuisdag een gezellige dag.
  Bij ons was er als gevolg van de verhuizing een kleine deukje in het deurkozijn gekomen. Dit gemeld waarna dit snel en kundig is hersteld. Een hele goede service dus.

  5 / 10/ 5

  uitstekendvooraf duidelijke afspraken gemaakt.

  Werk was echter veel moeilijker dan in eerste instantie gedacht. Gelukkig was daar Bas met de werphengel.

  Alles netjes en naar tevredenheid afgehandeld.

  Vriendelijk personeel

  4.5 / 10/ 5

  Zeer tevreden met onze verhuizingWe zijn in de afgelopen maanden 2x verhuisd met Bandsma Bultje. Wat fijn dat we dit niet zelf hoefden doen. Een leuke sfeer op de verhuisdag. Compleet ontzorgd.

  4.5 / 10/ 5

  Vriendelijk en snelPositief

  4.5 / 10/ 5

  Vriendelijk en vakkundig in organisatie en uitvoering Onze verhuizing is uitstekend uitgevoerd. De communicatie verliep prima. Een kleine schade was al geregeld voordat wij het hadden gezien. We zijn erg tevreden!

  5 / 10/ 5

  Vakmensen! Zeer vriendelijke, keurige en vakkundige verhuizers. Bij een volgende verhuizing kiezen wij weer voor deze TOP MOVERS!

  5 / 10/ 5

  Zowel voortraject als verhuizing zelf, grote klasse.Voorbespreking verhuizing ging prettig. De verhuizing zelf verliep voorspoedig, uitgevoerd door 3 vrolijk gestemde mannen. Vlot en professioneel. Geen klachten ( behalve dat er geen erwtensoep is overgebleven ). Ga je verhuizen, overweeg dan in zee te gaan met Bandsma-Bultje Top Movers. Daar krijg je geen spijt van.

  5 / 10/ 5

  Zorgvuldig, gedegen en zeer vriendelijk!Van begin tot het eind was de samenwerking
  een warme ervaring. Zeer klantgericht, deskundig en bijzonder hartelijk!

  5 / 10/ 5

  TOP en dat is niet teveel gezegdEind september voor de tweede keer met Bandsma Bultje verhuisd. Mijn verhuizing prima verzorgd. Super aardig en netjes waren de verhuizers. De complimenten. En het was nog gezellig ook.
  Vooral de flexibiliteit bij het oplossen van problemen heb ik gewaardeerd.
  Ik zal hen waar ik kan aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  Geweldige inzet van het verhuisteam!Onze verhuizing is in 2 dagen uitgevoerd. Veel aandacht voor het goed verpakken van een aantal bijzondere objecten in onze inboedel. Communicatie met het verhuisteam verliep uitstekend, erg vriendelijke en behulpzame medewerkers van Bandsma-Bultje en dat is natuurlijk heel fijn tijdens deze hectische dagen.
  Na het uitpakken van de verhuisdozen zijn deze ook gelijk opgehaald.
  Kortom, hulde aan het gehele team; vanaf het offertetraject en het maken van de planning tot en met het weer ophalen van de verhuisdozen.
  Wij raden Bandsma-Bultje van harte aan!
  Anna en Jos Risseeuw

  5 / 10/ 5

  Verhuizen met Toppers, ja, dan kies je voor Bandsma Bultje.Verhuizen met Toppers, ja, dan kies je voor Bandsma Bultje.

  19 maart 2020 giet it oan! Een all-inclusive verhuizing senioren. ‘s Ochtends om 8 uur was iedereen paraat. Met een hoogwerker werd alles keurig vanaf de vierde verdieping naar beneden gebracht. Boven werd alles ingepakt en wat zo geweldig aan deze Toppers is? Het meedenken en dat had ik nodig. Zij waren de professionals. Begin van de middag waren alle spullen voor mijn moeder al in de Hofwijck. Daarna werd er gepoetst en gepoetst om alles spic en span te krijgen! Af en toe een lekker kopje thee met iets lekkers erbij, top! Om 17.00 uur was het appartement ingericht en kon ik mijn moeder intern verhuizen naar haar nieuwe huis. Ik reed haar naar binnen en ze riep: ‘Jeetje, wat mooi, wat schoon en wat goed ingericht’. Ze had helemaal geen heimwee naar de flat. Ze had haar lievelingsspulletjes om haar heen …. en moraal van het verhaal? Het verzorgingshuis ging op slot en ik was de laatste bezoeker … maar voldaan, mede dankzij de Top Movers en Janny.

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenKlasse is in 1 woord mijn oordeel. Opnieuw!