Beatrix College in Tilburg

Voortgezet Onderwijs

    Ketelhavenstraat 3, 5045NG, Tilburg

  • Buurt: Campenhoef

Beatrix College

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

Het Beatrix College is een openbare middelbare school in het centrum van de wijk De Reeshof. Deze wijk is gelegen in het westelijke deel van Tilburg. Wij zijn een school waar iets valt te kiezen. Wij bieden de volgende onderwijsvormen aan: vmbo-tl, havo, atheneum, tweetalig atheneum en 5M anders leren.

Verder zijn wij een school waar:

Discriminatie op grond van huidskleur, geloofsovertuiging, seksuele geaardheid of maatschappijopvatting niet wordt geaccepteerd.

Een prima sfeer heerst: leerlingen en medewerkers van de school gaan op een prettige, ontspannen en respectvolle manier met elkaar om.

Sprake is van brede ontwikkelingsmogelijkheden voor leerlingen: er is een ruim aanbod (deels buitenschools) van culturele/creatieve en van sportieve activiteiten.

Sprake is van een veilige en uitdagende leeromgeving: de school maakt gebruik van drie betrekkelijk nieuwe, goed ingerichte gebouwen, waardoor de organisatie kleinschalig blijft.

Goede arbeidsvoorwaarden voor het personeel gelden: aan de school is, als één van de weinige scholen in Nederland, het predicaat Investors in People toegekend.

Overige informatie

Parkeren en bereikbaarheid

  • Bereikbaarheid routekaartje op site

Aangesloten bij / Certificering

  • Gecertificeerd door Investors in people

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst