Behage Verhuizers in Cruquius

Opslagruimte

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 104 beoordelingen

104 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Behage Verhuizers

Foto en Video (1)

Beschrijving

Opslag inboedel
Soms wilt u uw spullen veilig kunnen opslaan, bijvoorbeeld omdat u uw huis gaat of laat verbouwen of tijdelijk in het buitenland gaat wonen. Dan hoeft u niet verder te kijken voor een betaalbare opslagplaats. Naast het verhuizen van uw spullen, kunnen wij ze voor u opslaan.

Zorgvuldig verpakken inboedel
We verpakken uw spullen in opslagkisten van 10M³ en bij grote hoeveelheden zijn er containers van 30M³ beschikbaar. We slaan uw spullen op met gebruik van opslagdekens, karton en rekwikkelfolie zodat alles ook weer veilig en onbeschadigd uit de opslag komt. U krijgt van ons ook een opslaglijst met een overzicht van alle opgeslagen goederen.

Overige informatie

Aangesloten bij / Certificering

 • Vakvereniging FEDEMAC European Movers
 • Branche organisatie Erkende Verhuizers

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 104 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Fantastisch.Snel, duidelijk, vriendelijk.

  5 / 10/ 5

  Zoals altijd , zeer goede dienstverlenening!Zie boven

  5 / 10/ 5

  Zeer tevredenVakkundig,vlot en keurig .. super fijn verhuisbedrijf

  4.5 / 10/ 5

  EweldigGoede service alles goed geregeld

  4.5 / 10/ 5

  fpecte dienstverleningVerhuizing in twee dagen liep op rolletjes. Alles kwam zonder schade over.
  Allleen dozen zijn nog steeds niet opgehaald (klein deel)

  4.5 / 10/ 5

  prima professionele verhuizers met aandacht voor de klantzie boven

  5 / 10/ 5

  Deskundig, vriendelijk en snelBehage verhuizers zijn vakkundig, snel, betrouwbaar, vriendelijk en communicatief en je verhuist voor een goede prijs.

  4.5 / 10/ 5

  Wij hebben zeer goede ervaringen met Behage verhuizers !Behage verhuizers heeft ons zeer goed verhuisd, echt een betrouwbaar familiebedrijf, vlot, betrouwbaar en beschaafde medewerkers , kortom ik kan Behage aanbevelen !
  Vriendelijke groet, J.Ooteman Heemstede

  4.5 / 10/ 5

  Prima prijs-kwaliteit, vakkundig en vriendelijk personeelEerlijke offerte, goedkoper dan de concurrentie. Inmiddels 2 verhuizingen via Behage en Zn. Op basis ervaringen kan ik dit bedrijf aanbevelen: vakkundig, afspraak is afspraak!

  4.5 / 10/ 5

  Zeer betrouwbare, kundige firma met goede medewerkersAl jaren klant bij de firma en ze hebben al jaren op zeer goede wijze hun werk gedaan. Fijne communicatie

  5 / 10/ 5

  Super netjes en heel snel.Heel duidelijk qua prijsopgave en uitleg. Ze werken heel netjes en heel snel.

  5 / 10/ 5

  Al bij kennismaking goed gevoel aan overgehouden, en dat gevoel klopte.Alle afspraken nagekomen, ondanks aanhoudende regen alle spullen netjes en vrijwel droog in nieuwe woning gearriveerd. Sympathieke en humorvolle medewerkers.

  5 / 10/ 5

  Super vriendelijk, behulpzaam en echte specialisten. Fantastisch verhuisbedrijf. Zo kundig, handig, vriendelijk en vrolijk. Aanrader. Alles ook ingepakt. Echt top.

  5 / 10/ 5

  Geweldige service, goede communicatie en harde werkers!Goed bedrijf, betrouwbaar, vriendelijk, staan altijd klaar. Werken hard en zijn proffesioneler betrokken

  5 / 10/ 5

  Zeer tevreden over de service van Behage en de medewerkersZowel voorbereiding als uitvoering is zeer goed en professioneel verlopen!

  4.5 / 10/ 5

  zeer tevreden en prettig personeelde verhuizers zaten nergens mee

  5 / 10/ 5

  Uitstekende dienstverlening door plezierige opgewekte verhuizers, die hun vak verstaan.Voor de tweede keer gebruik gemaakt van Behage. In alle opzichten een prettig en betrouwbaar bedrijf, waar je op kunt rekenen. Aardige gemotiveerde medewerkers met groot vakmanschap!

  4.5 / 10/ 5

  zeer professionele en flexibele verhuizer Meerdere jaren al gebruikt als verhuizer. Altijd adequaat, prettig vanaf het eerste contact tot en met de dozen ophalen na de verhuizing.

  5 / 10/ 5

  prima verhuizerbehulpzaam, snel en deskundig

  5 / 10/ 5

  Super dienstverlening. Betrouwbaar en kwalitatief bedrijf. Verhuizing ging vlekkeloos.

  4.5 / 10/ 5

  In één woord: uitstekende!!Tijdens de voorbereidingen en de verhuizing zelf was de begeleiding van alle medewerkers zeer vakkundig en prettig. Zeer belangrijk in een periode waarin letterlijk alles van zijn plaats is!!
  Ik beveel de fa Behage bij iedereen met veel enthousiasme aan.

  5 / 10/ 5

  Super!Alle afspraken volledig nagekomen, buitengewoon vriendelijke en zorgvuldige medewerkers, geen objecten beschadigd en ook alle vele planten die ik heb, zijn zonder beschadigingen verhuisd. En alles voor een prima prijs!

  5 / 10/ 5

  Meedenken, inplannen en keurige uitvoering is een passende omschrijving!Telkens weer zie ik de deskundigheid van de medewerkers. Ik hoef eigenlijk zelf niets te bedenken. Dat vind ik dus fijn. Ontzorgen!

  Behage heeft voor mij verschillende klussen uitgevoerd. Nooit is iets te lastig of ingewikkeld. Een oplossing hebben ze snel gevonden. Blijkt ter plaatse dar er meer mankracht of materieel nodig is, wordt dat snel en doeltreffend aangepakt.

  Ik maak al jarenlang gebruik van hun diensten en verwacht dat ook nog jaren te doen.

  5 / 10/ 5

  Fijne club om mee te werken.Flexibel en servicegevoelig.

  5 / 10/ 5

  Snel, betrouwbaar, efficientPrima bedrijf. Werkt snel en efficiënt en betrouwbaar in afspraken.

  5 / 10/ 5

  Prima serviceFlexibel en servicegericht!

  5 / 10/ 5

  Verhuizing is soepel verlopenVooraf duidelijke informatie gekregen. Extra dozen werden snel gebracht. Verhuizing verliep prima. Vriendelijke mensen.

  5 / 10/ 5

  Prima geregelde verhuizing!We hebben alleen maar lof over de manier waarop de verhuizing verliep.Prettige meedenkende verhuizers ,dus we zijn zeer tevreden klanten en zullen jullie zeker aanbevelen!

  5 / 10/ 5

  UitstekendVolgens afspraak op tijd, correct en vriendelijk hartelijke groeten van mevr. Van Zuijlen

  4 / 10/ 5

  prettige mensen, flexibel en goed aan de menselijke maatBij het improviseren rond een uitgevallen medewerker werd een heel lastige planningsfout gemaakt. Het oplossen daarvan kwam volledig bij mij terecht, dat vond ik niet echt fraai.

  Maar verder was de ploeg zeer flexibel bij het oplossen van onverwacht meerwerk en bij het verstandig oplossen van onduidelijke aanwijzingen. Werd ondanks de aanvankelijke planningspaniek toch nog een rustige en plezierige verhuizing.

  5 / 10/ 5

  Uitstekend!Heel professioneel, netjes, behulpzaam en vriendelijk! Toppers zijn het!

  5 / 10/ 5

  Écht prettige mensen die meer service bieden dan je mag verwachten Alles goed: het eerste contact, stipte
  uitvoering door zeer prettige en keurige mensen. Méér service en behulpzaamheid dan je mag verwachten!

  5 / 10/ 5

  Alles uitstekend geregeldPrettige, vrolijke verhuizers en alles met aandacht gedaan

  5 / 10/ 5

  met een temperatuur van 30 gr. en een gebroken pols was het idee van een verhuizing een nachtmerrie.Alles was goed ingepakt en een dag later stond alles op zijn plaats. Hele vriendelijke mensen!

  4.5 / 10/ 5

  GoedDe mannen van Behage hebben ons vlot verhuist, zonder gekkigheid. Duidelijke communicatie en goede dienstverlening. Goede prijs-kwaliteit verhouding

  5 / 10/ 5

  Fantastische vakmensen!Voor de 2e keer van Behage gebruik gemaakt, na een uitstekende eerste ervaring. Ook nu weer geweldig! Alles keurig netjes verpakt, uit elkaar gehaald, weer in elkaar gezet. En dan ook nog met een glimlach, toppers!

  5 / 10/ 5

  Vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaamIk zag als een berg op tegen de verhuizing, maar deze verhuizers waren zo relaxed, dat het me meeviel!

  5 / 10/ 5

  Zeer positiefFlexibel, zorgvuldig en bekwaam!

  4.5 / 10/ 5

  Echte vakmannenHeb de mannen van Behage verhuizers nu een aantal keer gebruikt voor onze verhuizingen. Altijd een plezier om je spullen weer in te pakken.... Behulpzaam, professioneel en probleem oplossend met veel ervaring, wat kan ik nog meer zeggen....

  5 / 10/ 5

  GeweldigHelemaal vanuit Brabant gekomen om de problemen met een Kathrein schotel op te lossen, die ze elders schijnbaar niet kunnen oplossen. En... de schotel kwam weer tot leven. Fijn dat iemand daar zich zo vol energie voor in zet. Ga zo door.

  5 / 10/ 5

  Heet goed uitstekendDenken mee, zijn vriendelijk, vakkundig, harde werkers en gaan zorgvuldig met alles om.

  4.5 / 10/ 5

  Behage zijn verhuizers die je volledig ontzorgen.Nu een paar keer een verhuizing gedaan met Behage en ze geven een uitstekende service. Ze doen "gewoon"wat ze beloven.

  4 / 10/ 5

  klantvriendelijk en efficiënt met enige ruimte voor verbeteringKlantvriendelijk: telkens als we vroegen om verhuisdozen werden deze snel gebracht; hetzelfde geldt voor het weer ophalen.

  Efficiënt: er is heel veel op compacte wijze gestapeld, waarmee we niet altijd even blij waren.

  Verbetering: dozen zijn geplaatst op een andere plaats dan erop was aangegeven.
  Even contact maken per telefoon over waar zaken te plaatsen is toch mogelijk? Afstand tussen de twee woningen was nauwelijks 600 meter.

  5 / 10/ 5

  Vakwerk Vriendelijk Vertrouwd Veilig VoordeligEigenaar Rob Behage is van no nonsens Kijken, inschatten en een goede prijsopgave. Fijne mensen Rob en Frank kunnen alles. Ongelooflijk wat er allemaal in een een container kan en er na 5 maanden weer gaaf uitkomt. Professioneel en vakkundig wordt je huis leeggehaald en gaat een klein deel deel mee en de rest de opslag in. Kortom van harte aanbevolen

  4 / 10/ 5

  Meedenkende verhuizers. OntzorgersOpm korte termijn kon een verhuizing geregeld worden. Vorige verhuizingen liepen uit, maar de klus is wel gedaan en afgemaakt.

  5 / 10/ 5

  PrimaPrima en mooi op tijd

  5 / 10/ 5

  Enorm professioneel, vriendelijk en vooral snelDe verhuiswagen stond stipt op tijd voor de deur, 2 vriendelijke heren gingen efficiënt aan de slag en binnen no time was de klus geklaard - een prettige start van ons verbouwingstraject.

  5 / 10/ 5

  Top!Afspraken maken is eenvoudig. Afspraken worden nagekomen. Ze denken goed mee. Ze gaan zorgvuldig met je goederen om. Ze zijn niet duur. En ze zijn ook nog eens vriendelijk en goed gehumeurd. Zeer professioneel. Heel fijn.

  5 / 10/ 5

  Topbedrijf, zeer goed geholpen.Goed verhuisd, service gericht, vriendelijk, ontzorgd. Via what's app altijd bereikbaar en snelle respons. Alles kon en werd geregeld.

  5 / 10/ 5

  Uitstekende service voor een concurrerende prijsVanaf de intake en offerte t/m de verhuizing en opslag as perfect. Zelfs een extra stapje zetten als service was geen probleem. Communicatie snel, makkelijk en helder.

  Absolute aanrader.