Berg Sloopwerken VOF in Naaldwijk

Containerverhuur

Beoordeel dit bedrijf

Berg Sloopwerken VOF

Foto / Video (9)

 • Berg Sloopwerken VOF
 • Berg Sloopwerken VOF
 • Berg Sloopwerken VOF
 • Berg Sloopwerken VOF
 • Berg Sloopwerken VOF

Beschrijving

Afvalcontainers:

Grote of kleine hoeveelheden afval af te voeren? Berg verhuurt een groot assortiment afvalcontainers in de maten van 3 t/m 40 kuub. Voor elk project is er een afvalcontainer op maat en we denken graag met u mee over het efficiënt benutten ervan.
Bij teeltwisselingen kunnen wij een mobiele laadkraan en containerwagen met grijper inzetten, om u ter plaatse extra van dienst te zijn.
Juist vanwege onze grote voorraad containers en uitgebreide transportmogelijkheden kan Berg het brengen en ophalen, eventueel omgeruild voor een leeg exemplaar, vliegensvlug voor u regelen.
Wij zorgen er ook voor dat het afval op de juiste plek terechtkomt: bij erkende en vertrouwde afvalverwerkers. Berg beschikt over alle benodigde vergunningen voor het afvoeren van afval.

Sloopwerken:

Of het nu gaat om het slopen van een kasfundering, schuur, watersilo of bijvoorbeeld een woning: Berg heeft er ervaring mee en de middelen voor.
Onze kracht is dat we snel en flexibel kunnen werken. Met maximale inzet van vakkundige mensen en modern materieel, kost het slopen van uw project niet meer tijd dan strikt noodzakelijk is.
Uiteraard slopen wij conform de geldende wet- en regelgeving. Maar ook volgens de specifieke voorwaarden en eisen van u als opdrachtgever.
Verder draagt Berg logischerwijs zorg voor optimaal hergebruik en recycling van het vrijkomende materiaal.

Rijplaten, draglineschotten en bouwhekken:

Rijplaten zijn geschikt voor het gebruik als tijdelijke verharding van een zachte ondergrond, of als bescherming van het wegdek en grasvelden. Berg heeft een grote voorraad rijplaten, leverbaar in meerdere maten.
Bij Berg kunt u ook terecht voor het huren van draglineschotten, ideaal voor het maken van een tijdelijke overbrugging.
Om het plaatje compleet te maken verhuurt Berg ook bouwhekken. Bouwhekken zijn een efficiënte oplossing voor het beveiligen en stroomlijnen van uw bouw- of evenemententerrein.
Met eigen middelen brengen en halen we de rijplaten, draglineschotten en bouwhekken. Tevens zorgen we er voor dat ze op de juiste locatie uitgelegd of geplaatst worden.

Speciale diensten:

- Leveren van gecertificeerde grond
- Lasergestuurd egaliseren (kilveren)
- Leegzuigen van met watergevulde ruimtes
- Gladheidsbestrijding en sneeuwschuiven

Overige informatie

Diensten

 • Recycling

Producten

 • Afvalcontainer

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst

plaats als eerste een review

  Social Media

  KvK gegevens

  KvK-nummer
  64833933
  Rechtsvorm
  Vennootschap onder firma (Vof.)
  Datum oprichting
  01-01-2016
  Producten en diensten
  Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw
  KvK uittreksel en bedrijfsprofiel

  Afbeelding website