Berg Verhuizingen BV H J vd in Veenendaal

Verhuizers

Berg Verhuizingen BV H J vd

Foto en Video (4)

Extra gegevens

Verhuizingen en inboedelopslag

bel voor een GRATIS offerte

Beschrijving

H.J. van den Berg Verhuizingen BV is een familiebedrijf werkzaam vanuit de driehoek Amersfoort, Veenendaal en Utrecht. Binnen het bedrijf werken ongeveer 15 mensen en jaarlijks verzorgen wij meer dan 600 verhuizingen. Door de kleinschaligheid en de persoonlijke benadering kan een hoge kwaliteit worden geleverd tegen een scherpe prijs.

Wanneer u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden kunt u bellen via een van de op deze site vermelde telefoonnummers. Eventueel kunt u dan ook een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte.

Ook voor de doe het zelver heeft H.J. van den Berg Verhuizingen een aantal interessante mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop en verhuur van verhuisdozen, verhuisdekens, etiketten, karren ed.

Voor mensen die veel zelf willen doen kunnen wij werken op uurbasis. U kunt er dan voor kiezen een aantal verhuizers in te huren om bijvoorbeeld alleen de grote spullen over te brengen. Ook is het mogelijk de verhuizing met vrienden en/of kennissen onder leiding van een ervaren verhuizer te doen. Onze verhuizers komen dan met een compleet ingerichte verhuiswagen (inclusief dekens, karren, garderobeboxen en een schilderijenbox)

Bij de doe het zelf varianten zal de prijs lager zijn naarmate u meer zelf doet. Doe het zelf verhuizingen zijn exclusief verpakkingsmaterialen. Deze kunt u huren of kopen.

Verhuizen kost energie en tijd. Voor veel bedrijven en hun medewerkers zijn beide schaars. H.J. van den Berg Verhuizingen BV kan daarom de verhuizing binnen een kort tijdsbestek en op een geordende manier verzorgen.

Afhankelijk van het aantal werkplekken en de te verhuizen goederen kunt u gebruik maken van een aantal van onze ervaren verhuizers. Er wordt altijd gewerkt onder leiding van een ervaren voorman die tevens als aanspreekpunt fungeert.

Vooraf aan de verhuizing maakt onze verhuisadviseur samen met een vertegenwoordiger van het te verhuizen bedrijf een inventarisatie van de hoeveelheid. Hierbij zal tevens een plan van aanpak worden gemaakt voor de verhuisdag(en).

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven

Diensten

  • Advies,
  • Internationale verhuizing,
  • Opslag,
  • Verhuur,
  • Verkoop

Producten

  • Aanhangwagen,
  • Verhuislift,
  • Verhuiswagen

Betalingsmogelijkheden

  • Contant

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst