Berkelse Bazaar in Berkel-Enschot

Rubriek: Tweedehands artikelen

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

2 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Berkelse Bazaar

Beschrijving

De Berkelse Bazaar
Foto Bas Haans

Foto Bas Haans

Martijn en Claudia Terwoert stralen wanneer zij vertellen over De Berkelse Bazaar. Ze zijn er vol van. Berkel-Enschot heeft veel te bieden, maar een kringloopwinkel is er nog niet. Ze willen zich onderscheiden van overige kringloopwinkels die in Tilburg eo te vinden zijn door de lat net wat hoger te leggen. Er zullen mooie spulletjes te vinden zijn, die zeker de moeite waard zijn om te hebben. Het idee voor deze kringloopwinkel is geboren vanuit de gedachte om iets terug te doen voor mensen. Ze hoeven er niet rijk van te worden, het helpen van mensen staat voorop.

Extra handen zijn welkom

Van bekenden ontvingen zij al veel leuke reacties. Ze staan klaar voor hen om een steentje bij te dragen aan De Berkelse Bazaar. Maar er komt veel kijken bij de organisatie van een dergelijke winkel, vandaar dat ze nog volop vrijwilligers kunnen gebruiken die de handen uit de mauwen willen steken. Het gaat dan om werkzaamheden op oa het gebied van toezicht houden, het ophalen, het uitzoeken, het schoonmaken en prijzen van de goederen en het te woord staan van klanten. Dus heeft u nog wat tijd over? Alle hulp is welkom!
foto Bas Haans

foto Bas Haans

Assortiment

Het assortiment is enorm. Van witgoed tot schilderijen, van boeken tot lampen, van kleding tot speelgoed. Dit is nog maar een kleine greep uit het assortiment. Er zal voor ieder wat wils zijn. Ze hebben al een hoop goederen maar ook hier geldt weer dat alles welkom is. Voor hun assortiment zijn ze altijd op zoek naar spullen. Dus heeft u nog iets wat u niet meer gebruikt, wat nog in prima staat is? Dan maakt u De Berkelse Bazaar er heel blij mee. Ze halen het gratis voor u op. Misschien voor u reden om eens kritisch uw eigen zolder of garage te bekijken. Gebruikt u alles nog wel? U maakt er een ander heel blij mee.

Stichting Bewa Ghana

Kleine goederen die niet verkocht worden gaan naar stichting Bewa Ghana. Een vriendin van Martijn en Claudia, Lola Nouwens zet zich middels deze stichting in voor ontwikkelingshulp in Ghana. De goederen die in De Berkelse Bazaar niet verkocht worden, kunnen wellicht nog prima dienst doen in een weeshuis.

Vanaf 1 januari 2015 opent De Berkelse Bazaar aan de Bosscheweg 32 haar deuren. Komt u ook eens een kijkje nemen?

Overige informatie

Producten

 • Inboedel

Soort aanbieder

 • Kringloopwinkel

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

Beoordeel dit bedrijf
Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Mooie spullen en genoeg aanbod, ligt er ook nog netjes en schoon bij. Ook gezellige mensen dus zeker een aanrader!

  Review viaDTG

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Erg leuke winkel

  Review viaDTG

Afbeelding website