Besaris BV Constructie Machinereparatie Lasbedrijf in Apeldoorn

Lasbedrijf

Beoordeel dit bedrijf

Besaris BV Constructie Machinereparatie Lasbedrijf

Foto / Video (1)

  • Besaris BV Constructie Machinereparatie Lasbedrijf

Beschrijving

Besaris BV is opgericht in 1920. De werkzaamheden bestonden in die tijd uit hoef- en kachelsmeden. Daarnaast vond er onderhoud en reparatie plaats binnen fabrieken en scheepvaart. We waren in de tijd gevestigd aan de Smidsweg in Apeldoorn. In 1974 heeft er nieuwbouw plaats gevonden op onze huidige locatie. De werkplaats is in 2000 voor het laatst uitgebreid.

Besaris BV beschikt nu over een werkplaats van 2500 m2 met een maximale hijscapaciteit van 20 ton. Deze is modern geoutilleerd en berekend op alle voorkomende constructiewerken, knip- en zetwerk, draai- en freeswerk, prefab leidingwerk en de bouw van diverse prototypen.

Besaris BV heeft zich in bijna 90 jaar ontwikkeld tot een allround industrie partner.Besaris werkt met ruim 40 mensen die hoofdzakelijk bezig zijn met produceren, assembleren en monteren van klantspecifieke produkten op het gebied van werktuigbouwkunde. Wij hopen u middels deze site een goede indruk te geven van onze mogelijkheden. Bij vragen staan wij u graag te woord!

Overige informatie

Diensten

  • Onderhoud,
  • Reparatie

Producten

  • Leidingwerk

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst

plaats als eerste een review

    Gerelateerde keywords

    metaalbewerking, constructiewerken, constructiebedrijf, laswerk, staalconstructie, aluminium lassen, roestvrij staal lassen, pijping

    Afbeelding website