Beweeg en Leef in Oss

Yoga en meditatie

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 21 beoordelingen

21 Reviews

Beweeg en Leef

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Beschrijving

Beweeg en Leef; centrum voor beweging, leefstijl en coaching.
Diverse leslocaties in de gemeente Oss en in natuurgebied de Maashorst

We bieden cursussen en workshops in beweging & ontspanning:

Hatha Yoga
Chi Yoga (combinatie van Yin Yoga, Mindfulness, Chi Kung, Do - in Yoga)
Zumba Gold voor 50+
Seniorenyoga voor 65+

Meditatie, Mindfulness (basis en vervolgtrainingen, oefenavonden, 1 op 1 training, individuele coaching)

Shiatsu massage en Shiatsu therapie

Power Walking, Personal training, Nordic Walking, Wandelcoaching, Leefstijlcoaching

Kijk op www.beweegenleef.nl voor de omschrijving van onze groepslessen, lesniveaus en leslocaties in Oss en voor ons individuele aanbod van Coaching, Mindfulness en Shiatsu.

Jaarlijkse Yoga/wandelvakanties in de winterzon op la Palma

Wenst u meer vitaliteit of concentratie voor uw werknemers binnen uw bedrijf/organisatie?
Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvend advies.
Zowel bedrijfsuitjes als structurele vitaliteits-, en ontspanningsprogramma's op maat.

Overige informatie

Diensten

 • Ademtherapie,
 • Bedrijfsyoga,
 • Begeleiding,
 • Coaching,
 • Cursus / lessen,
 • Groepsles,
 • Individuele begeleiding,
 • Massage,
 • Meditatie,
 • Mental coach,
 • Privéles,
 • Proefles,
 • Workshop,
 • Yoga

Soort yoga

 • Hatha yoga,
 • Pranayama,
 • Seniorenyoga / ouderen yoga,
 • Vinyasa yoga,
 • Yin yoga

Soort meditatie

 • Geleide meditatie,
 • Mindfulness,
 • Vipassana meditatie,
 • Zenmeditatie

Service

 • Gespecialiseerd en gecertificeerd in 50+ en chronische aandoeningen. In bezit van geldig EHBO en AED,
 • Hart en Vaatgroep,
 • Vereniging voor Mindfulness, VML Nederland,
 • VML vereniging voor lesgevers in sport en bewegen voor 55 plus

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang
 • Afstand tot openbaar vervoer Minder dan 5 minuten lopen

Betalingsmogelijkheden

 • Contant

 • Factuur

Aangesloten bij / Certificering

 • Vakvereniging Vereniging voor Mindfulness, VML Nederland
 • Gecertificeerd door Hart en Vaatgroep
 • Overig Gespecialiseerd en gecertificeerd in 50+ en chronische aandoeningen. In bezit van geldig EHBO en AED
 • Branche organisatie VML vereniging voor lesgevers in sport en bewegen voor 55 plus

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 21 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Sinds een jaar ga ik onder leiding van Ellen om de week wandelen. Nordic Walking, om je lichaam nog meer te gebruiken en ook dóór te lopen. Het zijn steeds, door Ellen zorgvuldig uitgezochte, wandelingen. Heerlijk! Begin 2020 hoop ik ook mee te gaan met de wandel/yoga-week op La Palma. Onder de bezielende begeleiding van Ellen, lijkt me dat heerlijk ontspannen!

  5 / 10/ 5

  Ook tijdens Shiatsu behandeling is er rust en een luisterend oor. Aandacht voor de mens en wat op dat moment nodig is. Daarnaast goede tips meegekregen waar ik echt mee verder kan. Dat is heel mooi om te ervaren.

  5 / 10/ 5

  Volg al jaren yogalessen van Ellen. Zij geeft op een hele prettige manier les en elke les is weer anders. Er zit veel afwisseling in de oefeningen en alles is mogelijk op meerdere niveaus. Erg prettig! Gerrie uit Oss

  5 / 10/ 5

  Enige tijd nadat mijn man door een beroerte getroffen werd zocht en vond ik een artikel in de Rucreant. Dit was precies de activiteit die ik zocht: bewegen op muziek! Ellen is hierbij een prettige en ontspannen leidster. Ik had het niet beter kunnen treffen. Ik heb mezelf al weer voor mijn vijfde jaar opgegeven. Ik kan in ieder geval de Zumba lessen van harte aanbevelen! Mary uit Oss.

  5 / 10/ 5

  Ellen geeft op een hele prettige manier les, ik ben in 2018 begonnen met Yoga bij Beweeg en Leef en het is elke keer weer een cadeautje voor mijzelf! De lessen zijn leuk, intensief en ontspannend tegelijk. Afgelopen winter ook de cursus Mindfulness gevolgd bij Ellen, ontzettend fijn en daarom ga ik ook de vervolgcursus doen dit najaar. Ellen weet waar ze het over heeft en omdat ze veel combineert in haar lessen is het een enorme verrijking! Echt een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Vorig jaar februari ben ik voor het eerst meegeweest met de yoga en wandelweek van Ellen op La Palma. Wat een belevenis! Yoga op het strand, geweldig! Wandelen over eeuwenoude paadjes in de stille natuur. Ik keek mijn ogen uit, wat een prachtige planten en bloemen. En natuurlijk de temperatuur: heel aangenaam en superfijn om mee te maken als het winter en koud is in Nederland. Dit jaar weer hoor! Annemiek uit Amsterdam

  5 / 10/ 5

  Via de yoga ben ik bij Nordic Walking terechtgekomen wat me uitstekend bevalt. Ellen zorgt elke 14 dagen voor mooie wandelroutes en geeft deskundige begeleiding. Ze geeft persoonlijke aandacht en is betrokken bij haar clubleden. Ook gebruik ik shiatcu massage bij haar. Ik vind de combinatie van inspanning en ontspanning erg prettig. Ellen is echt een aanradertje. Groet Sjan.

  5 / 10/ 5

  Bij Ellen heb ik meerdere seizoenen de mindfulness gevolgd, die met veel zorg en aandacht wordt gegeven, zoals ook de Chi Yoga. Ik voel me daarna veel beter. Zo heb ik ook een Shiatsu behandeling ervaren, deskundig met goede uitleg en aandacht voor rust en ontspanning.

  5 / 10/ 5

  De yoga lessen die ik ruim anderhalf jaar bij Ellen Korstanje volg hebben voor mij een positieve invloed. O.a.. ontspanning voor mijn lichaam en geest. Marianne Huisinga, vrijdagmorgen groep 10.10 - 11.10.

  5 / 10/ 5

  Na mijn pensionering ben ik op zoek gegaan naar wat activiteiten,in een regioblad zag ik een advertentie cursus Nordic Walking bij Beweeg en Leef geleid door Ellen Korstanje,inmiddels doe ik dit al 5 jaar,om de 14 dagen elke maandag ochtend ,Ellen is erg avontuurlijk en weet ons dan ook regelmatig te verrassen met de mooiste en bijzondere plekjes ,we zijn met een leuke groep en na de wandeling sluiten we het af met een kopje koffie.

  5 / 10/ 5

  Eind vorig jaar de mindfulness basiscursus gevolgd en daarna doorgegaan met de mindfulness oefenavonden (1 keer per maand). Ellen geeft op een professionele manier de lessen en geeft goede tips welke goed toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Ik ervaar de lessen als zeer prettig, iedere keer weer een rustpunt. Kristel

  5 / 10/ 5

  Gezond bewegen voor een beter leven. Wie wil dat nou niet ? Daarvoor ben je bij "Beweeg en Leef" op het juiste adres. Ik ben enkele jaren geleden begonnen met yogalessen bij "Beweeg en Leef"en ik moet vaststellen dat ik er zowel lichamelijk als geestelijk veel baat bij heb. De yogalessen worden door Ellen op een professionele, deskundige en plezierige wijze gegeven. Ik zie er elke week weer naar uit haar yogales te volgen. Betsy Maas

  5 / 10/ 5

  Gezond bewegen voor een beter leven. Wie wil dat nou niet ? Daarvoor ben je bij "Beweeg en Leef" op het juiste adres. Ik ben enkele jaren geleden begonnen met Yogalessen bij "Beweeg en Leef". Ik stel vast dat ik er zowel lichamelijk als geestelijk veel baat bij heb. De lessen van Ellen worden door haar op professionele, deskundige en plezierige wijze gegeven. Ik zie er elke week weer naar uit om naar haar Yogales te gaan.

  5 / 10/ 5

  Ik ben al wat ouder en volg al een tijdje yogalessen bij Ellen.Dat bevalt goed want Ellen reikt verschillende varianten aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om yogalessen te volgen. Voor oud en jong, en of je stram bent of lenig. Het is heel fijn om aan yogalessen deel te nemen en als beloning aan het einde van de les: 10 minuutjes heerlijk liggend ontspannen op je matje. Genieten!!!!

  5 / 10/ 5

  Ik vind de hatha yoga lessen erg goed en duidelijk gegeven. De afwisseling in de oefeningen is ook erg fijn.

  5 / 10/ 5

  Al jaren uiterst tevreden over de yogalessen en de voortreffelijke docente !

  5 / 10/ 5

  Nog niet zo lang geleden ben ik bij Ellen begonnen met een compassietraining en ontvang ik een aantal shiatsu behandelingen. De training is afwisselend door zowel theorie als praktijk en helpt mij van mezelf te houden zoals ik ben zonder dat het zweverig wordt. De shiatsu behandelingen hebben een positief effect op zowel mijn gespannen schouders als mijn darmen. Bij een gewone massage is het effect korter en minder intens. Ellen heeft een warme persoonlijkheid en heeft oprecht belangstelling in de medemens.

  5 / 10/ 5

  Ellen geeft fijne duidelijke lessen.

  5 / 10/ 5

  Na zes jaar ervaring met Ellen, die de lessen geeft bij Beweeg en Leef, kan ik alleen maar positief zijn. De Zumba-gold lessen die ik volg zijn goed doordacht. Op zomerse salsa en rumba klanken, afgewisseld met bekende muziek uit de jaren 70 t/m heden, worden verschillende danspassen geleerd. De danspassen vormen samen een choreagrafie. De les begint met een goede warming-up, dan de choreo's en als afsluitng een cooling-down waarin evenwichtsoefeningen verwerkt zijn. Soms zelfs een beetje yoga-achtig. In alle lessen zit voldoende variatie zodat iedereen goed mee kan doen. Zelfs nieuwe leden die weinig danservaring hebben vinden na een paar weken het ritme en doen enthousiast mee. Op zoek naar een prettige manier van bewegen? Kom dan eens een keer meedoen en ervaar het plezier.

  5 / 10/ 5

  Ga elke keer graag naar de joga les. Fijn uurtje voor mezelf waar ik mijn lijf zo kan belasten wat op dat moment past.

  5 / 10/ 5

  In februari 2018 deelgenomen aan de yoga en wandelweek op La Palma. Een heerlijke week onder de bezielende leiding van Ellen, fantastische locaties voor de yogalessen en prachtige wandelroutes. Volop genoten met een leuke groep mensen in een ongedwongen sfeer. Een aanrader!