Bewegingsstudio Janine vd Haar in Elst ut

Fitness

Bewegingsstudio Janine vd Haar

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor fitness in de buurt

Beschrijving

Voordat Janine van de Haar de Bewegingsstudio begon had zij al 30 jaar gediplomeerde ervaring in het lesgeven aan jong en oud in trampoline-springen, gymnastiek, zwemmen en meer-bewegen-voor-ouderen.

Na deze succesvolle periode opende zij in februari 2001 haar Bewegingsstudio in Rhenen. Al gauw groeide de Bewegingsstudio uit haar sportieve jasje en moest worden uitgekeken naar een ruimere locatie. Sinds 1 mei 2004 is zij gevestigd in Elst (U) boven Stalhouderij Bolderman aan de Sportweg 3.

Bij Bewegingsstudio Janine van de Haar kunt u terecht voor verschillende trainingen. Wilt u een aantal kilos kwijt, is uw taille niet naar wens, heeft u medische klachten of wilt u zich gewoon fitter gaan voelen, dan bent u bij Janine en medewerksters aan het goede adres; ook is er twee keer per maand een fysiotherapeut aanwezig om u met raad en daad bij te staan.

Ervaar zelf hoe u op verantwoorde wijze kunt bewegen, ontspannen of afvallen. Ook mensen met medische klachten, zoals rug-, spier- en gewrichtsklachten, reuma, MS, ME, fibromyalgie, artrose, botontkalking en sportblessures hebben veel baat bij de oefeningen.

Een van de belangrijkste peilers van de Bewegingsstudio is dat de trainingen onder professionele begeleiding plaatsvinden waarbij men met raad en daad wordt bijgestaan.

Is na het lezen van deze site uw interesse gewekt, maak dan een afspraak of kom eerst even een kijkje nemen en laat u informeren welk van de apparatuur voor u het meest geschikt is.

Overige informatie

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren Gratis parkeren op eigen terrein
  • Bereikbaarheid Routekaart op website

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst