Bibliotheek Didam in Didam

Bibliotheek

Bibliotheek Didam

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beschrijving

U kunt lid worden van Bibliotheek Montferland door u aan de balie van de gewenste vestiging te laten inschrijven. Na een rondleiding ligt uw bibliotheekpas voor u klaar en kunt u meteen materialen lenen.

Bij bibliotheek Montferland en Didam kunt u niet alleen terecht voor uitleen van boeken maar wij bieden u nog heel veel andere diensten. Hieronder noemen wij u een paar uit ons grote aanbod.

Bibliotheek Nederland komt met een gratis app voor de mobiele telefoon, waarmee digitale luisterboeken kunnen worden beluisterd. Deze LuisterBieb-app is gratis voor iedereen te downloaden uit de Androïd Market of de iTunes Store.

Op vertoon van je biebpas krijg je als bibliotheeklid korting of iets extras bij onder andere theaters, dierenparken, musea, pretparken en festivals. Van cultuurfestijn tot zwijmelfilm, een creatieve cursus of dagje dierentuin.

In het huidige digitale tijdperk wordt het lezen van elektronische boeken steeds populairder. Daarom bieden wij nu ook e-books aan.

Bibliotheek Didam en 's-Heerenberg zijn begonnen met Boekstart.
Het doel van BoekStart is ouders aanmoedigen om hun kinderen zo vroeg mogelijk boekjes én de bibliotheek te laten ontdekken. De bibliotheek verzorgt de presentatiehoek in het consultatiebureau, reikt de BoekStart pakketten uit aan de ouders, richt een speciale hoek in voor deze doelgroep en verzorgt ouderactiviteiten.

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst