Birkhoff Installateurs Utrecht in Utrecht

Loodgieter

5.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Birkhoff Installateurs Utrecht

Foto en Video (13)

Bekijk alles

Beschrijving

Birkhoff Installateurs Utrecht is een bedrijf , met meer dan 80 jaar vakmanschap, dat zich richt op de onderhouds- verbouw- en renovatiemarkt. Ondersteund door een volledige geautomatiseerde organisatie en een mobiel netwerk t.b.v. de monteurs kan er op een snelle en efficiënte wijze aan de wensen van onze opdrachtgevers worden voldaan. Wij hebben kennis en ervaring in diverse installatiewerk en staan bekend als een zeer dienstverlenend en flexibele bedrijf bij problemen met installatiewerk zoals dakwerk, verstopping of inspectie van riolering, centrale verwarming etc. Van het herstellen van een lekkende kraan tot verbouwingen van complete badkamers, kleine daklekkages tot het vervangen van complete dakwerk, riolering, vervanging van een radiator en het aanleggen van volledige CV installaties. Voor al uw werkzaamheden en vragen kunt U altijd bij ons terecht voor advies of het uitbrengen van een vrijblijvende offerte. Onze deur staat altijd open en de koffie staat klaar! Kom gerust langs of bel ons voor informatie.

Overige informatie

Diensten

 • Inspectie,
 • Installeren,
 • Onderhoud,
 • Reparatie

Specialisatie

 • Badkamer,
 • Geisers,
 • Sanitair

Service

 • Uneto Vni

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie Uneto Vni

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Ein richtig schlechter Betrieb! Habe den ganzen Tag gewartet und niemand kam, angerufen und vertröstet worden. Die gute Frau am Telefon sagt sie ruft zurück und man hört nie wieder etwas von ihr! Schon mehrere Male Kontakt gehabt und das Problem ist noch immer nicht behoben. Das ist das Geld nicht wert. Nur Ärger!

  1 / 10/ 5

  Super slecht bedrijf! Had afspraak, hele dag zitten wachten, niemand kwam opdagen! Meerdere keren gebeld maar werd afgewimpeld, raad dit bedrijf niemand aan!

  1 / 10/ 5

  Gevraagd om een offertje voor bekijken van lekkage, gaven ze niet per mail dus er moest iemand komen. Prima en begrijpelijk, vervolgens alleen wezen kijken, heb de offerte nog niet binnen maar wel alvast een rekening voor 375€(!!) alleen voor het bekijken! Als je ze hierover belt word je aan het lijntje gehouden en beloofd dat ze terug bellen wat ze niet doen. Ver weg blijven van dit bedrijf

  4 / 10/ 5

  Prima vakmanschap en snelle service (binnen 24 uur) tegen schappelijke prijs voor een simpele klus. Het probleem was binnen 40 minuten verholpen. Een volledig uur werd (als minimumtarief) per nagestuurd factuur in rekening gebracht. Over dit minimumtarief werd vooraf niets vermeld. Dat geeft inderdaad een onprettig gevoel. En dit had simpelweg voorkomen kunnen worden door hier vooraf helder over te communiceren. Dat kan dus beter. Tegelijkertijd worden er ook geen voorrijdkosten in rekening gebracht.

  1 / 10/ 5

  Dit bedrijf moet niet liegen over de uurtarieven die ze hanteren!! Als je tegen de klant zegt dat je op de minuut rekent en vervolgens een factuur stuurt afgerond op de half uur of uur, dan lieg je gewoon!! En als ik dan bel wordt de telefoon gewoon opgehangen en als ik dan nog een keer bel krijg ik de baas aan de lijn die aggressief doet. Mij proberen wijs te maken dat klanten niet moeilijk moeten doen over 10 of 20 minuten en dat ze hier standaard vanuit gaan. Wat een onzin zeg!! Mensen kijk uit met dit bedrijf.

  5 / 10/ 5

  Vakwerk voor een scherpe prijs en vriendelijke mdewerkers

  5 / 10/ 5

  Zeer goed bedrijf, mocht ik nog eens wat hebben dan laat ik dit zeker doen door Birkhoff-Utrecht