Bob den Boer BV in Bergambacht

Grondwerk

Bob den Boer BV

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Beschrijving

Bob den Boer BV 'meesters in boren'

Met meer dan 10 jaar ervaring in horizontaal gestuurd boren verstaan Bob den Boer en zijn mensen hun vak. Het bedrijf is volledig gecertificeerd om zowel verticale boringen voor bodemenergie uit te voeren als horizontaal boren voor het leggen van leidingen.

Het ongecontroleerd doorboren van scheidende lagen in onze bodem leidt op termijn onherroepelijk tot aantasting van de kwaliteit van het grondwater. Mede door de kennis en inzet van Bob den Boer is er, uniek voor Nederland, een speciale boormachine ontwikkeld voor verticaal boren om de bodemwarmtewisselaars 100% gecontroleerd te kunnen plaatsen en de bodemenergie te kunnen benutten. Deze verbuisd boren methode, is inzetbaar voor aardwarmteboringen bij nieuwbouw projecten maar ook bij bestaande gebouwen van beleggers of particulier bezit. De "Ditch Witch" boormachine is niet alleen snel maar vooral minder belastend voor de bodem én verkleind de kans op milieuschade.

Bob den Boer BV werkt volgens het wettelijk vereiste boorprotocol. Professioneel van begin tot het eind. Het goed opgeleide en ervaren personeel heeft up to date technische kennis en vaardigheden in huis. Dat is de kracht van het bedrijf. Landelijke en gemeentelijke overheden, bouwmaatschappijen en aannemers, installatiebedrijven, beleggers en particulieren eigenaren van vastgoed maken graag gebruik van de boorexpertise van Bob den Boer BV.

Aardwarmte; een prima en duurzaam alternatief;
Bob den Boer BV maakt het bereikbaar.

Overige informatie

Doelgroep

  • Particulieren

Diensten

  • Renovatie

Objecten

  • Infrastructuur,
  • Leidingen

Aangesloten bij / Certificering

  • Branche organisatie Stichting CKB
  • Gecertificeerd door VCA, KIWA

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst