Boerderijwinkel De Maashoeve in Boxmeer

Kinderopvang

Boerderijwinkel De Maashoeve

Foto en Video (8)

Bekijk alles

Beschrijving

Kinderopvang op de boerderij.
Modern, comfortabel, ruimtelijk en professioneel.
De Maashoeve ligt aan de rand van Boxmeer in het natuurgebied de Maasheggen. Een mooie rustige omgeving waar het prima toeven is. In de buurt waar vroeger de stallen stonden wordt in 2009 een modern dagverblijf gebouwd, geheel volgens de nieuwste inzichten en wensen.
Van 0 tot 12 jaar.
De kinderopvang biedt 5 dagen in de week plaats aan 24 kinderen: een baby- en een peutergroep in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en 20 kindplaatsen in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar (BSO). De inrichting is geheel toegespitst op een comfortabele en veilige opvang.
Professionele leiding.
De insteek is kleinschalig waardoor ieder kind ruimvoldoende aandacht krijgt. De leiding is goed opgeleid en weten van wanten. Om steeds actueel te blijven zijn wij aangesloten bij de VAK (Verenigde Agrarische Kinderopvang).

Kleinschalig en betrokken.
Voor baby's, kleuters tot bijzondere opvang.
Er is plaats voor 3 groepen kinderen. Namelijk twee groepen van 12 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en één groep van 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, die in aanmerking komen voor buitenschoolse opvang. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de behoefte van ieder kind afzonderlijk. Opvoeden gebeurt namelijk thuis en in het dagverblijf. Bij de buitenschoolse opvang gaat het voornamelijk om ontspanning na een intensieve schooldag. De kinderen worden begeleid door professionele, gediplomeerde leiders en leidsters die op gepaste wijze met de kinderen omgaan. Zij zijn betrokken en gemotiveerd om mee te werken aan een gezonde ontwikkeling van uw kind.

Volop ruimte.
Behalve in het moderne en comfortabel ingerichte gebouw is er ook volop ruimte om buiten actief te zijn. Kinderen kunnen ravotten in de speelwei, spelen met en op degelijke goedgekeurde speeltoestellen, of bezig zijn met het kleinvee. De locatie leent zich uitstekend om ook veel aandacht te besteden aan de verschillende mooie en boeiende aspecten van de natuur.

Veiligheid en comfort.
Vlak bij de kinderopvang op het eigen terrein is een ruime en verlichte parkeerplaats en een ruimte om fietsen te stallen. Kinderen kunnen hierdoor veilig de kinderopvang bereiken zonder overlast te hebben van het verkeer.

Overige informatie

Vorm

 • Buitenschoolse opvang,
 • Crèche,
 • Peuteropvang,
 • Peuterspeelzaal

Soort kinderopvang

 • Particuliere kinderopvang

Voorzieningen

 • Aparte slaapruimte baby's,
 • Buitenspeelruimte,
 • Slaapruimte,
 • Speelruimte binnen

Beleid en kwaliteit

 • Gediplomeerd personeel

Aangesloten bij / Certificering

 • Vakvereniging VAK

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst