Bolleke praktijk voor Verloskunde & Echografie 't in Hoensbroek

Verloskundige

9.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 27 beoordelingen

27 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Bolleke praktijk voor Verloskunde & Echografie 't

Foto en Video (3)

Beschrijving

Alle zwangeren uit de regio Parkstad zijn welkom in onze praktijk voor echografie en verloskunde. Bij de eerste afspraak zullen wij zelf een echo maken en leert u beide verloskundigen kennen. Wij vinden het belangrijk dat uw zwangerschap vakkundig begeleid wordt maar dat het ook een bijzondere tijd voor u beiden zal zijn.
Tot ziens bij verloskundige praktijk 't Bolleke!

Overige informatie

Doelgroep

 • Heerlen,
 • kinderwens,
 • Particulieren,
 • zwanger,
 • zwangere,
 • zwangerschapswens

Diensten

 • bevalling,
 • echografie,
 • echo's,
 • kinderwensspreekuur,
 • kraambedcontrole,
 • preconceptiespreekuur,
 • pretecho,
 • zwangerschapscontrole,
 • zwangerwordenspreekuur

Producten

 • echo,
 • echo's,
 • pretecho

Specialiteiten

 • 30 jaar ervaring,
 • continue begeleiding bevalling,
 • echografie,
 • klieven van kort tongriempje,
 • zorg op maat

Service

 • 24-uurs service,
 • echo bij eerste afspraak

Toegankelijkheid

 • Toegankelijk voor rolstoelen

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren eigen terrein

Betalingsmogelijkheden

  Overige betaalwijzen

  • Via een verzekering (ziektenkostenverzekering)

  Aangesloten bij / Certificering

  • Vakvereniging KNOV
  • Branche organisatie KNOV

  Beoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  9.9 / 10/ 5

  Gemiddelde uit 27 beoordelingen

  Schrijf een beoordeling

  Alle beoordelingen

   5 / 10/ 5

   Goede verloskundige die verstand van zaken hebbenTijdens mijn tweede zwangerschap bewust gekozen voor het bolleke. Hele goede verhalen gehoord. Verloskundige met verstand voor het vak en zeggen waar het op staat!

   5 / 10/ 5

   Super! Hele goede ervaring met alle dames van ‘t Bolleke. Ze hebben ons erg goed begeleid gedurende de zwangerschap en de kraamweek. Gaven mij altijd een vertrouwd gevoel alsof ik er al jaren kom en zijn verder in de communicatie duidelijk en direct wat in de soms onzekere zwangerschap erg prettig is.

   4 / 10/ 5

   Staan altijd voor je klaar wanneer nodig.Wanneer mijn onzekerheden opspeelde stonden de verloskundige altijd voor mij klaar. Ik vond het fijn dat we toch geregelde controles hadden waarbij we konden genieten van ons kindje!

   5 / 10/ 5

   Zou geen andere VK willen!Bij alle 2 de kleintjes gekozen voor het 't Bolleke, eerst als tip gekregen bij het aanmelden van de kraamhulp en ze hadden helemaal gelijk. Nicky, Diana, Desiree en Josianne zijn echt super. Heel kundig maar vooral ook lief, geven je het gevoel dat je altijd bij ze terecht kunt, zeer familiear net die ene knuffel of dat leuke praatje. Ze pushen je nergens in en zijn er echt voor je. Mocht er ooit een 3e kleintje komen, dan zullen ze mij en mijn vriend zeker weer terug zien.

   5 / 10/ 5

   Erg betrokken, vertrouwd Heb mijn tijd met jullie als erg prettig ervaren. 2 totaal verschillende personen met beide hele goede kwaliteiten. Erg fijn!

   5 / 10/ 5

   Goede en persoonlijke zorg met een perfect gevoel voor maatwerkJullie voelen heel goed aan wat wij als aanstaande ouders nodig hebben. Geen poespas, maar zorg op maat die is afgestemd op wie wij zijn.

   5 / 10/ 5

   Goede serviceHele goede zorg, ze staan altijd voor je klaar. Ze zorgen dat je ook op het gemak bij hun voelt. Niks is hun teveel.

   5 / 10/ 5

   Geweldig om door jullie begeleid te worden tijdens de zwangerschap!Voor de 3de keer mogen bevallen met jullie! Jullie zijn toppers 💋💋 dank jullie voor alles ❤️❤️

   5 / 10/ 5

   Deskundig en warmDe verloskundigen zijn enthousiast, deskundig en je kunt altijd bij ze terecht. Bij een tweede ga ik zeker weer naar t bolleke.

   5 / 10/ 5

   Super lieve dames die weten waar ze over pratenIk ben dik tevreden over de begeleiding tijdens de zwangerschap, maar ook zeker de nazorg na de bevalling.
   Ze weten waar ze het over hebben door de jarenlange ervaring, maar zijn ook zeker een luisterend oor en stellen je echt gerust en geven geweldig advies.

   5 / 10/ 5

   Goede zorg Ik voelde me gehoord bij jullie. Kreeg de juiste adviezen. En ik vond het fijn dat Nicky bij de bevalling was. Ze heeft me echt gerustgesteld en me goed geholpen. Alleen jammer dat zij de bevalling niet voort kon zetten omdat onze dochter in het vruchtwater had gepoept!

   5 / 10/ 5

   Mijn ervaring is super goed Mijn ervaring met met jullie is echt super goed ben echt tevreden met hoe alles is gegaan tijdens de zwangerschap en bevalling wil jullie voor alles bedanken

   5 / 10/ 5

   SuperHele lieve, professionele vrouwen. Ze hebben gezorgd voor een leuke zwangerschap en goede bevalling. Heb er goed vertrouwen in gehad. Ik kijk heel tevreden terug op een mooie tijd dankzij 't bolleke.

   5 / 10/ 5

   Super alles goed verlopenDe hele zwangerschap goed geholpen en begeleid.

   5 / 10/ 5

   SuperIk ben zeer tevreden over alle drie de verloskundige van het Bolleke.
   Echo's en informatie waren altijd goed en namen de tijd voor me.
   Goede alerte begeleiding.

   Fijne gesprekken gehad en kan nog altijd bij jullie terecht met vragen (op spreekkwartier/telefonisch of per mail).

   En een top begeleiding gehad bij onze super snelle thuis bevalling!

   5 / 10/ 5

   Professionele, down to earth vakvrouwen die doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!Voor de tweede keer een super fijne ervaring bij ‘t Bolleke. Zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling en tijdens het kraambed. Alledrie de dames zijn vakkundig, nemen de tijd en niets is te veel. De duidelijkheid is heel fijn. Een dik compliment voor de onderlinge communicatie, wie er ook was altijd was iedereen op de hoogte.

   5 / 10/ 5

   Hele goede begeleiding Super dames die er voor je zijn als het nodig is.

   5 / 10/ 5

   Geweldige begeleiding van Super verloskundigen!Ik heb 5 keer gebruik mogen maken van deze lieve mensen en heb heel bewust elke keer weer voor hen gekozen!
   Ik was heel tevreden en ben heel blij dat ze me deze 5 wondertjes hebben gebracht!

   5 / 10/ 5

   Hele fijne begeleiding! Bij beide zwangerschappen van mijn 2 kindjes ben ik bij het bolleke geweest.
   Wij waren super tevreden.
   Omdat wij tussendoor nog 2 miskramen achter elkaar hadden gehad was ik erg bang maar niets was hun teveel.

   Omdat hun het kiekeboe spreekuur hadden ben ik de 1 ste 15 weken bijna wekenlijks kunnen gaan.
   Dat vond ik zo fijn!
   Ze geven je een goed gevoel en vertrouwen in de zwangerschap.
   Ook al werd ik bij 38 weken om medische redenen uit handen gegeven aan het ziekenhuis.
   Ik hoefde maar te bellen en ze stonden naast mijn bed tijdens de bevalling.
   Dat vond ik echt super en het gaf mij een fijn en vertrouwd gevoel.
   Kan niet meer zeggen dan alle 3 toppers!

   5 / 10/ 5

   Perfecte zorg en begeleiding Zeer deskundig en betrokken

   5 / 10/ 5

   Super teamTijdens de zwangerschap enorm geholpen door dit super team. Ze denken met je mee en bieden een luiserend oor. Tijdens de bevalling 1 en al steun en rust ik zou t niet anders gewild hebben. Een thuisbevalling om nooit te vergeten.

   5 / 10/ 5

   KundigIk heb de controle van beide zwangerschappen bij deze praktijk gedaan. Ook beide bevallingen. Heb het als heel prettig ervaren

   5 / 10/ 5

   Goede begeleidingDit betreft mijn 2e zwangerschap en ik heb weer voor T Bolleke gekozen omdat ik een goede ervaring tijdens mijn 1e zwangerschap heb opgedaan. De begeleiding en de beschikbaarheid voor vragen heb ik als zeer positief ervaren. Voornamelijk de vragen welke ik buiten de kantooruren/afspraken om heb gesteld en de snelheid dat ze beantwoord werden. Tijdens de bevalling ook het geduld aan mij hebben getoond. T Bolleke heeft een leuke team; 3 verschillende dames en zeer makkelijk in de omgang en altijd heel vriendelijk. Bedankt voor de begeleiding! Van begin tot einde. Groetjes Eileen

   5 / 10/ 5

   perfectGoede begeleiding, geen vraag is te veel of te gek. De begeleiding komt zeer betrokken en kundig over!

   5 / 10/ 5

   vriendelijke personeelvriendelijke personeel en een hele goeie verloskundige praktijk!

   5 / 10/ 5

   Hele fijne begeleiding van begin tot einde!Iedere controle wordt er alle tijd genomen voor je. Je kunt alles vragen en bespreekbaar maken, niks is te gek. Fijn om afwisselend met alle drie de verloskundigen afspraken te hebben zodat je hen allemaal leert kennen.

   Ik heb een hele fijne zwangerschap gehad, een fantastische bevalling en ook tijdens de kraamweek werd alle tijd genomen voor de begeleiding.

   Hartstikke bedankt voor alles!

   5 / 10/ 5

   Heel ervaren en vriendelijke verloskundigen!Diana, Desiree en Nicole zijn heel goede verloskundigen. We hebben twee zwangerschappen en bevallingen met hen meegemaakt en zijn heel tevreden.