Bosvelt en Haisch Dak- & Isolatietechniek in Oosterbeek

Dakdekker

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 112 beoordelingen

112 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Bosvelt en Haisch Dak- & Isolatietechniek

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Beschrijving

Welkom bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek

Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek is een jong en gemotiveerd bedrijf dat gespecialiseerd is in allerlei aspecten van daktechniek en isolatietechniek. Wij onderscheiden ons door kwaliteit voor een bescheiden prijs en een zeer snelle service. Hieronder op een rij wat onze werkzaamheden o.a. zijn..

Gespecialiseerd in:

DAKTECHNIEK ISOLATIETECHNIEK

Dakrenovatie Spouwmuurisolatie

Nokvorsten renovatie Dakisolatie

Dak en goot reiniging Vloerisolatie

Dakcoating Kruipruimte isolatie

Dakpancoating Zolderisolatie

Schoorsteen renovatie Gevelisolatie

Schoorsteen vegen

Voegwerkzaamheden

Impregneerwerkzaamheden

Bitumineuse dakbedekkingen

zink en loodwerk

Overige informatie

Diensten

 • Dakafwerking,
 • Dakdekken,
 • Dakinspectie,
 • Daklekkage,
 • Dakonderhoud,
 • Dakreiniging,
 • Dakrenovatie,
 • Dakreparatie,
 • Dakrestauratie

Specialisatie

 • Bitumen dakbedekking,
 • Dakcoating,
 • Dakgoot,
 • Dakisolatie,
 • Dakplaten,
 • Energiebesparing,
 • Gevelbekleding,
 • Hemelwaterafvoer / regenpijp,
 • Kunststof dakbedekking (EPDM / PVC / TPE),
 • Leisteen dakbedekking,
 • Loodwerk en zinkwerk,
 • Metalen dakbedekking,
 • Monumentaal dak,
 • Pannendak,
 • Plat dak,
 • Schoorsteen,
 • Shingle dakbedekking,
 • Valbeveiliging

Service

 • 24-uurs service,
 • ASPB,
 • Geen voorrijkosten,
 • Gratis advies,
 • Gratis offerte,
 • IKOB-BKB,
 • Knauf,
 • Online offerteaanvraag,
 • Uitgevoerde werkzaamheden onder volledige garantie,
 • Weekendservice

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie ASPB
 • ISO normering Knauf
 • Gecertificeerd door IKOB-BKB

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 112 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Consciensieus.Bedrijf is conscientieus gebruikt veelal topmateriaal. Werknemers / personeel is vakbekwaam met vraagtekens.
  Ze zijn veelal stuurloos zo ook hier op de bouw in Zevenaar. Lezende de reviews van Reint G Apeldoorn van een 4 in 2 dagen naar een 7 ( blauwe letters) maar ook die van Tiny Smeets uit Wageningen
  Van een 4 naar een krappe 6 en dan nog aanbevelen ja. Eea werpt toch wel heel veel vragen op. Hoe ver moet je willen gaan te pretenderen nr 1 van Gelderland te zijn. Een 8 met tegenzin.
  Nee ik durf ze niet niet aan te bevelen.

  A. Trout Zevenaar

  5 / 10/ 5

  Komen afspraken na en lossen een probleem direct op!Goede prijs/kwaliteitverhouding. Zelfs op zaterdag zijn ze er snel bij om een probleempje op te lossen.. Ricardo was er binnen het uur toen er lekkage was ontstaan.

  4 / 10/ 5

  PrutswerkMateriaal is goed en het slopen ook.

  Heb ze hier in de straat aan het werk gezien. Vanaf de straat kun je goed zien hoe amateuristisch ze te werk gaan. De eerste dakplaat wordt al verkeerd gelegd. Hierdoor komt alles er scheef op te liggen. Oude balken welke op de muur liggen worden niet of deels vervangen. Balken die richting verwijderde schoorsteen liepen zijn niet verlengt. De isolatie platen liggen tegen elkaar op een knik dak hierdoor ontstaat er een holle ruimte waar bij een kapotte pan het hemelwater achter de onderliggende olaat loopt. ( gevolg zware waterschade) Zoals ik het nu zie en hoor gaan ze de dakpannen niet leggen zoals de klant het wil omdat de dakgoot beugels er al opzitten. Hierdoor kan de dakpan VHV niet netjes tot op de waterkering aansluiten men wil de daklat afstand niet aanpassen waardoor het er veel strakker uitziet. Ook is er al grote waterschade ontstaan door niet goed afdekken van het dak. Personeel doet maar wat men verschuild zich voortdurend achter "doen we altijd zo". Nee ik zou deze gasten niet op mijn dak willen. Heb te doen met de bewoners hoop dat het nog goed komt maar heb er een zwaar hoofd in. Vooral na de referenties te hebben gelezen. De onvoldoende beoordelingen worden gewoon herschreven naar een voldoende review.

  5 / 10/ 5

  uitstekendprettige communicatie, goed functionerende organisatie, prima uitgevoerde klus ondanks wat Corona-hinder

  4 / 10/ 5

  Goede uitvoering van de werkzaamhedenHet werk is volgens afspraak uitgevoerd en van goede kwaliteit. Ik ben tevreden over dit bedrijf.

  4 / 10/ 5

  Zeer mooi ResultaatOns dak was nog niet echt aan vervanging toe, maar i.v.m. de komst van zonnepanelen wel wenselijk, vonden wij.
  Het resultaat is een erg mooi nieuw dak op ons huis, met een licht glanzende dakpan. (Ik vraag mij wel af of de dakdekkers wanneer ze thuis op balkon of in hun tuin zitten, ook de sigaretten peuken overal op de grond gooien.)

  5 / 10/ 5

  Prima bedrijf, mooi stukje werkPrima bedrijf, werken snel en effectief. Mooi stukje werk geleverd conform afspraak.

  3.5 / 10/ 5

  Prima werk, maar communicatie mag wat beterDe uitgevoerde werkzaamheden zijn voor zo ver ik kan beoordelen prima en vlot uitgevoerd. Een aandachtspunt is echter de communicatie, op de dag dat de werkzaamheden zouden beginnen kregen we rond een uur of 10 een belletje dat vanwege het weer de werkzaamheden niet door konden gaan. Daarna Radio stilte, pas na een aantal keer bellen werd er een definitieve datum gepland (wat plotseling heel snel kon). uiteindelijk 2 maanden later dan gepland zijn de werkzaamheden na tevredenheid voltooid.

  Tip: plan kleine dak / schoorsteen renovatie werkzaamheden gewoon niet in de winter periode. Mocht het dan toch geschikt weer zijn haal dan opdrachten naar voren in plaats van uit te moeten stellen.

  5 / 10/ 5

  UitstekendBetrouwbaar.komen afspraken na.Vakmanschap.Werken heel netjes.

  5 / 10/ 5

  Geweldig gedaan!Twee jonge mannen kwamen een lekkage aan ons dak verhelpen en de nok opnieuw voegen. Nu was dat niet alles wat ze deden ook hebben ze hier en daar enkele dakpannen vervangen die er slecht aan toe waren. Nu klassen gedaan!!! Top wij zijn er zeer tevreden over en mee.
  Dankjewel voor de dit alles.

  3.5 / 10/ 5

  UitstekendPrima werk

  4.5 / 10/ 5

  Flexibel en kundigIk heb B & H ervaren als een fijne partij. Werken als afgesproken netjes uitgevoerd. Een leuk team waarbij de jonge werknemers onder de hoede van oude rot het vak leren.

  4 / 10/ 5

  Prettige samenwerking, zowel in overleg als uitvoering.Er wordt meegedacht in mogelijkheden en oplossingen. Goed bereikbaar en vriendelijk en hardwerkend personeel.
  Dik tevreden met resultaat!

  4 / 10/ 5

  Deskundig advies, gevolgd door vakkundige aanleg wortelwerend bitumen.Deskundig advies, gevolgd door vakkundig aangebracht wortelwerend bitumen, waarna een sedum groen dak is door een derde partij is gelegd.

  4 / 10/ 5

  Betrouwbare partnerIn de wereld van dak- en isolatie techniek zijn wij best wel op aanbieders gestoten die het op een aantal punten niet zo nauw namen.
  Bij Bosvelt & Haisch hebben wij inmiddels een positieve ervaring bij

  een klus rond dak en schoorstenen.
  We hebben wel bijna een jaar moeten wachten alvorens we aan de beurt waren, maar het was ook geen nood klus.
  De administratieve begeleiding was veelal goedbedoeld, maar wel slordig, iets wat voor verbetering vatbaar is.

  4 / 10/ 5

  Goede kwaliteit van het werk maar wel meer tijd nodig dan vooraf besproken.Ben tevreden over het werk van deze dakdekker. Goede vaklui.

  Het werk duurde wel een week langer dan eerst besproken. Was gelukkig geen probleem.

  4.5 / 10/ 5

  Uitstekend werkZij hebben bij mij de schuine daken van de woning gerenoveerd ( nieuw dakbeschot/isolatie en bitumen/ nieuwe dakgoten) Netjes gewerkt, goed en rustig personeel. Ik beveel dit bedrijf aan.

  5 / 10/ 5

  Kwaliteit, snelheid en slagvaardigWij hadden lekkage in onze dakgoot. Eén telefoontje aan Bosvelt & Haisch en men is komen kijken. Reparatie is ook direct & naar volle tevredenheid uitgevoerd. Dat is wat je verwacht van dit bedrijf. Ik kan de heren van harte aanbevelen!

  3.5 / 10/ 5

  Degelijk werkDe lekkage in de aansluiting van de oude dakgoot met de regenpijp is keurig verholpen met een nieuwe dakgoot. Degelijk werk.

  5 / 10/ 5

  Bosvelt & Haisch denkt met je mee en staat voor je klaarBosvelt & Haisch is goed bereikbaar, reageert vlot, denkt actief mee in de beste oplossing voor je wensen en staat ook voor je klaar als je toch nog problemen hebt.

  Bosvelt & Haisch is vier keer bij mij aan het werk geweest. De eerste keer heb ik het platte dank van mijn garage, uitbouw en dakkapel en de dakpannen laten vervangen. Ik kreeg daarna helaas problemen met lekkage.

  Daarvoor zijn ze teruggekomen en hebben ze een aantal kapotte pannen vervangen. Waarschijnlijk zijn de pannen kapotgegaan bij het laten plaatsen van zonnepanelen.

  Helaas had ik daarna opnieuw lekkage. Dhr Bosvelt is zelf komen kijken en heeft geconcludeerd dat het dak niet lekte, maar dat de afdichting van mijn dakkapel niet goed (meer) was.

  Daarop hebben we een afspraak gemaakt voor een vierde bezoek. Ze hebben de isolatie, condensatiefolie, dekfolie en platen van mijn dakkapel vervangen. Daarbij hebben ze voor de zekerheid ook al het daklood bij de dakkapel vervangen. Ook hebben ze nog een serie dakpannen meegenomen opdat ik reserve heb.

  Nu heb ik nergens meer last van, heb ik het mooiste/ beste dak in de straat en heb ik er vertrouwen in dat ik de komende 30 jaar droog zit.

  3 / 10/ 5

  kwalitatief goede productenIn 2017 heeft dit bedrijf bij ons een nieuw dak gelegd. Het bedrijf verkoopt kwalitatief goede producten. Dakdekkers zijn vriendelijke mensen. Elk bedrijf heeft verbeterpunten. Dit bedrijf zou nog kunnen gaan werken aan een nog betere uitvoering werk, communicatie en klantservice als het nazorg betreft.

  5 / 10/ 5

  Snel en vakkundig bedrijfGoede ervaring met dit bedrijf van begin tot eind. Snelle duidelijke offerte gekregen en tijdens de klus snel,netjes en vakkundig gewerkt. Vriendelijke mannen die zelfs in de stromende regen doorgewerkt hebben. Uiteindelijk hebben ze alles netjes afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden.

  1 / 10/ 5

  Goede materialen slechte uitvoeringGoed verhaal en materialen, slechte uitvoering en nazorg.

  Windveren liggen te hoog en sluiten niet af, zink op windveren niet correct, oude hout laten zitten, verzinkte schroeven ipv RVS, alles vastmaken met of schroeven welke een cm of 10 te lang zijn of een dot kit om losse zaken vast te maken. Bij confrontatie wordt je genegeerd. Inmiddels het prutswerk laten herstellen door een vakman, zodat we ook in de toekomst geen lekkages kunnen krijgen.

  Gebruikt gelukkig wel goede materialen, waardoor het herstel wel mogelijk is.

  1 / 10/ 5

  Slechte communicatie en amateuristische oplossingenIk heb slechte ervaringen met dit bedrijf. Ik heb door hen mijn bitumen dakbedekking laten vernieuwen en isolatie laten aanbrengen. De isolatie sluit niet goed aan, de aansluiting van regenpijp heb ik zelf maar moeten oplossen en de communicatie ging erg moeizaam tussen de heer Bosvelt. Een aantal dagen na de werkzaamheden ontstond zelfs lekkage en is uiteindelijk door hen erg amateuristisch opgelost. Wees gewaarschuwd en doe geen zaken met Bosvelt & Haisch.

  5 / 10/ 5

  Zeer goed kwaliteit tegen een scherpe prijsErg prettige ervaring. De kwaliteit is super tegen een goede prijs. De jongens waren vriendelijk en werkten snel. Voor een volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen.

  4.5 / 10/ 5

  DaktoppersRecent ons gehele dak aan laten pakken door Bosvelt & Haisch. Tijdens ons eerste contact kon ter plekke een uitgebreide offerte geschreven worden. De klus is vlot en netjes uitgevoerd, en dat is meer is dan alleen pannen leggen; isoleren, houtwerk, loodwerk, koperwerk, schoorstenen gerenoveerd, ze doen het allemaal.

  Wij zijn blij dat we met deze partij in zee zijn gegaan, deze jongens maken er echt wat moois van en zijn daar dan ook (terrecht) trots op!

  4 / 10/ 5

  Ik ben heel tevreden over de uitvoering van de schoorsteenrenovatie.Mijn schoorsteen lekte regenwater door. Bij enkele bedrijven een offerte opgevraagd. Die van Bosvelt viel op door duidelijkheid en volledigheid en een kennis had daarnaast goede ervaring met dit bedrijf. Daarom voor hen gekozen.

  Door ziekte van een medewerker kon de eerste afspraak niet doorgaan. Binnen 2 weken werd nieuwe afspraak gepland, die correct en deskundig werd uitgevoerd. Een wespennest dat onder de loodflappen bleek te zitten, werd daarbij “gratis” verwijderd. 10 jaar Garantie op de renovatie. Lekkage gelukkig opgelost.

  4 / 10/ 5

  Lekke bandDit bedrijf was werkzaam bij buren van mij.
  Toen ik langs reed, reed ik door een schroef waardoor ik een lekke band kreeg.
  Deze schroef had iemand die daar werkzaam was per ongeluk op de straat laten vallen.
  Ik heb de band laten repareren en de kosten zijn vergoedt door het bedrijf.
  Complimenten !!

  5 / 10/ 5

  PerfectEen bedrijf wat een goed stuk werk aflevert.

  4 / 10/ 5

  primaBen zeer tevreden; prettig personeel

  Alleen de oprit is op een paar plekken verzakt door vrachtwagen met zware, gevulde container.

  5 / 10/ 5

  Snelle offerte, deskundig en vriendelijk personeel, uitstekend resultaatHet hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met uitstekende schoorsteenrenovatie als eindresultaat!

  4 / 10/ 5

  Vriendelijke mensen, goede afspraken.Over het algemeen heb ik goede ervaringen.
  Het contact liep goed bij aanvang, en het uitzoeken van de pannen liep ook goed.
  De werzaamheden verliepen volgens planning en werden soms met veel mensen uitgevoerd. Ook wijzigingen werden goed doorgegeven. De mannen waten erg vriendelijk.

  Tijdens de werkzaamheden was het erg stormachtig. Mijn vraag of de losse (stel?) pan er niet af zou waaien werd makkelijk afgedaan. Later gebeurde dit toch in het weekend.
  De laatste scheve pijp gaf wat problemen. En de uitstekende schroeven waren niet verwijderd. Later is dit alnog gedaan. De schilder die later kwam vertelde dat hierdoor erg grote gaten in het hout waren gemaakt. Dit had dus wat zorgvuldiger gemogen.

  5 / 10/ 5

  Bosvelt & Haisch dak- en isolatietechniek levert topkwaliteit!Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: snelle en duidelijke offerte, traditioneel vakwerk, deskundig en vriendelijk personeel met een prachtige schoorsteenrenovatie als eindresultaat.

  4 / 10/ 5

  Snelle service en goede kwaliteit. Prettig, snel en adequaat contact. Duidelijke afspraken en goede kwaliteit.

  5 / 10/ 5

  Een bedrijf wat de liefde voor het vak uit straalt.Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen.
  Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen.
  Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten.
  Naast een scherpe prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol.
  En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden.
  De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd.
  Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag zowel het dak als de tuin er weer keurig uit.
  Het bedrijf Bosvelt & Haisch wil ik u zeker aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnel uitgevoerde dakreparatie. De offerte zat de zelfde dag nog in de mail

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoed werk geleverd binnen afgesproken termijn en kosteb

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnelle betrouwbare reactie op mijn verzoek. Dezelfde dag offerte. Alles volgens afspraak muitgevoerd.
  Keurig, deskundig, betrouwbaar, hulpvaardig personeel.
  Heel prettige ervaring.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTeam met goede mix van ervaren krachten en jongere jongens, met goede service (alles controleren, na afloop tuin vegen) en goed overleg

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAltijd prettig samenwerken.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGeen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAan het einde van iedere werkdag de werkvloer netjes achterlaten. Voor het weekend werd dat altijd wel gedaan.

  1.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarDak is slecht schoongemaakt.
  Nog steeds liggen er cementresten op het dak en in de goot. Na meermaals melding te hebben gemaakt van deze klachten en hoor je niets meer.
  Eerste en laatse keer! Komen mijn dak niet meer op!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVeel rotzooi rondom huis tijdens plaatsen dak. Veel afval dat pas op laatste dag werd opgeruimd.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenNetjes geholpen en nog een tijdelijke reparatie toegepast vd dakgoot welke niet gefactureerd op basis van goede service

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenkan er geen bedenken!

  0.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarIk heb gevraagd om een offerte. Ze zouden die toesturen, maar ik heb nooit meer iets gehoord.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGeen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld