Bosvelt en Haisch Dak- & Isolatietechniek in Oosterbeek

Dakdekker

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 97 beoordelingen

97 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Bosvelt en Haisch Dak- & Isolatietechniek

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Beschrijving

Welkom bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek

Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek is een jong en gemotiveerd bedrijf dat gespecialiseerd is in allerlei aspecten van daktechniek en isolatietechniek. Wij onderscheiden ons door kwaliteit voor een bescheiden prijs en een zeer snelle service. Hieronder op een rij wat onze werkzaamheden o.a. zijn..

Gespecialiseerd in:

DAKTECHNIEK ISOLATIETECHNIEK

Dakrenovatie Spouwmuurisolatie

Nokvorsten renovatie Dakisolatie

Dak en goot reiniging Vloerisolatie

Dakcoating Kruipruimte isolatie

Dakpancoating Zolderisolatie

Schoorsteen renovatie Gevelisolatie

Schoorsteen vegen

Voegwerkzaamheden

Impregneerwerkzaamheden

Bitumineuse dakbedekkingen

zink en loodwerk

Overige informatie

Diensten

 • Dakafwerking,
 • Dakdekken,
 • Dakinspectie,
 • Daklekkage,
 • Dakonderhoud,
 • Dakreiniging,
 • Dakrenovatie,
 • Dakreparatie,
 • Dakrestauratie

Specialisatie

 • Bitumen dakbedekking,
 • Dakcoating,
 • Dakgoot,
 • Dakisolatie,
 • Dakplaten,
 • Energiebesparing,
 • Gevelbekleding,
 • Hemelwaterafvoer / regenpijp,
 • Kunststof dakbedekking (EPDM / PVC / TPE),
 • Leisteen dakbedekking,
 • Loodwerk en zinkwerk,
 • Metalen dakbedekking,
 • Monumentaal dak,
 • Pannendak,
 • Plat dak,
 • Schoorsteen,
 • Shingle dakbedekking,
 • Valbeveiliging

Service

 • 24-uurs service,
 • ASPB,
 • Geen voorrijkosten,
 • Gratis advies,
 • Gratis offerte,
 • IKOB-BKB,
 • Knauf,
 • Online offerteaanvraag,
 • Uitgevoerde werkzaamheden onder volledige garantie,
 • Weekendservice

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie ASPB
 • ISO normering Knauf
 • Gecertificeerd door IKOB-BKB

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 97 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Lekke bandDit bedrijf was werkzaam bij buren van mij.
  Toen ik langs reed, reed ik door een schroef waardoor ik een lekke band kreeg.
  Deze schroef had iemand die daar werkzaam was per ongeluk op de straat laten vallen.
  Ik heb de band laten repareren en de kosten zijn vergoedt door het bedrijf.
  Complimenten !!

  3.5 / 10/ 5

  Degelijk werkDe lekkage in de aansluiting van de oude dakgoot met de regenpijp is keurig verholpen met een nieuwe dakgoot. Degelijk werk.

  5 / 10/ 5

  Kwaliteit, snelheid en slagvaardigWij hadden lekkage in onze dakgoot. Eén telefoontje aan Bosvelt & Haisch en men is komen kijken. Reparatie is ook direct & naar volle tevredenheid uitgevoerd. Dat is wat je verwacht van dit bedrijf. Ik kan de heren van harte aanbevelen!

  5 / 10/ 5

  Bosvelt & Haisch denkt met je mee en staat voor je klaarBosvelt & Haisch is goed bereikbaar, reageert vlot, denkt actief mee in de beste oplossing voor je wensen en staat ook voor je klaar als je toch nog problemen hebt.

  Bosvelt & Haisch is vier keer bij mij aan het werk geweest. De eerste keer heb ik het platte dank van mijn garage, uitbouw en dakkapel en de dakpannen laten vervangen. Ik kreeg daarna helaas problemen met lekkage.

  Daarvoor zijn ze teruggekomen en hebben ze een aantal kapotte pannen vervangen. Waarschijnlijk zijn de pannen kapotgegaan bij het laten plaatsen van zonnepanelen.

  Helaas had ik daarna opnieuw lekkage. Dhr Bosvelt is zelf komen kijken en heeft geconcludeerd dat het dak niet lekte, maar dat de afdichting van mijn dakkapel niet goed (meer) was.

  Daarop hebben we een afspraak gemaakt voor een vierde bezoek. Ze hebben de isolatie, condensatiefolie, dekfolie en platen van mijn dakkapel vervangen. Daarbij hebben ze voor de zekerheid ook al het daklood bij de dakkapel vervangen. Ook hebben ze nog een serie dakpannen meegenomen opdat ik reserve heb.

  Nu heb ik nergens meer last van, heb ik het mooiste/ beste dak in de straat en heb ik er vertrouwen in dat ik de komende 30 jaar droog zit.

  3 / 10/ 5

  kwalitatief goede productenIn 2017 heeft dit bedrijf bij ons een nieuw dak gelegd. Het bedrijf verkoopt kwalitatief goede producten. Dakdekkers zijn vriendelijke mensen. Elk bedrijf heeft verbeterpunten. Dit bedrijf zou nog kunnen gaan werken aan een nog betere uitvoering werk, communicatie en klantservice als het nazorg betreft.

  5 / 10/ 5

  Snel en vakkundig bedrijfGoede ervaring met dit bedrijf van begin tot eind. Snelle duidelijke offerte gekregen en tijdens de klus snel,netjes en vakkundig gewerkt. Vriendelijke mannen die zelfs in de stromende regen doorgewerkt hebben. Uiteindelijk hebben ze alles netjes afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden.

  1 / 10/ 5

  Goede materialen slechte uitvoeringGoed verhaal en materialen, slechte uitvoering en nazorg.

  Windveren liggen te hoog en sluiten niet af, zink op windveren niet correct, oude hout laten zitten, verzinkte schroeven ipv RVS, alles vastmaken met of schroeven welke een cm of 10 te lang zijn of een dot kit om losse zaken vast te maken. Bij confrontatie wordt je genegeerd. Inmiddels het prutswerk laten herstellen door een vakman, zodat we ook in de toekomst geen lekkages kunnen krijgen.

  Gebruikt gelukkig wel goede materialen, waardoor het herstel wel mogelijk is.

  1 / 10/ 5

  Slechte communicatie en amateuristische oplossingenIk heb slechte ervaringen met dit bedrijf. Ik heb door hen mijn bitumen dakbedekking laten vernieuwen en isolatie laten aanbrengen. De isolatie sluit niet goed aan, de aansluiting van regenpijp heb ik zelf maar moeten oplossen en de communicatie ging erg moeizaam tussen de heer Bosvelt. Een aantal dagen na de werkzaamheden ontstond zelfs lekkage en is uiteindelijk door hen erg amateuristisch opgelost. Wees gewaarschuwd en doe geen zaken met Bosvelt & Haisch.

  5 / 10/ 5

  Zeer goed kwaliteit tegen een scherpe prijsErg prettige ervaring. De kwaliteit is super tegen een goede prijs. De jongens waren vriendelijk en werkten snel. Voor een volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen.

  4.5 / 10/ 5

  DaktoppersRecent ons gehele dak aan laten pakken door Bosvelt & Haisch. Tijdens ons eerste contact kon ter plekke een uitgebreide offerte geschreven worden. De klus is vlot en netjes uitgevoerd, en dat is meer is dan alleen pannen leggen; isoleren, houtwerk, loodwerk, koperwerk, schoorstenen gerenoveerd, ze doen het allemaal.

  Wij zijn blij dat we met deze partij in zee zijn gegaan, deze jongens maken er echt wat moois van en zijn daar dan ook (terrecht) trots op!

  4 / 10/ 5

  Ik ben heel tevreden over de uitvoering van de schoorsteenrenovatie.Mijn schoorsteen lekte regenwater door. Bij enkele bedrijven een offerte opgevraagd. Die van Bosvelt viel op door duidelijkheid en volledigheid en een kennis had daarnaast goede ervaring met dit bedrijf. Daarom voor hen gekozen.

  Door ziekte van een medewerker kon de eerste afspraak niet doorgaan. Binnen 2 weken werd nieuwe afspraak gepland, die correct en deskundig werd uitgevoerd. Een wespennest dat onder de loodflappen bleek te zitten, werd daarbij “gratis” verwijderd. 10 jaar Garantie op de renovatie. Lekkage gelukkig opgelost.

  5 / 10/ 5

  PerfectEen bedrijf wat een goed stuk werk aflevert.

  4 / 10/ 5

  primaBen zeer tevreden; prettig personeel

  Alleen de oprit is op een paar plekken verzakt door vrachtwagen met zware, gevulde container.

  5 / 10/ 5

  Snelle offerte, deskundig en vriendelijk personeel, uitstekend resultaatHet hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met uitstekende schoorsteenrenovatie als eindresultaat!

  4 / 10/ 5

  Vriendelijke mensen, goede afspraken.Over het algemeen heb ik goede ervaringen.
  Het contact liep goed bij aanvang, en het uitzoeken van de pannen liep ook goed.
  De werzaamheden verliepen volgens planning en werden soms met veel mensen uitgevoerd. Ook wijzigingen werden goed doorgegeven. De mannen waten erg vriendelijk.

  Tijdens de werkzaamheden was het erg stormachtig. Mijn vraag of de losse (stel?) pan er niet af zou waaien werd makkelijk afgedaan. Later gebeurde dit toch in het weekend.
  De laatste scheve pijp gaf wat problemen. En de uitstekende schroeven waren niet verwijderd. Later is dit alnog gedaan. De schilder die later kwam vertelde dat hierdoor erg grote gaten in het hout waren gemaakt. Dit had dus wat zorgvuldiger gemogen.

  5 / 10/ 5

  Bosvelt & Haisch dak- en isolatietechniek levert topkwaliteit!Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: snelle en duidelijke offerte, traditioneel vakwerk, deskundig en vriendelijk personeel met een prachtige schoorsteenrenovatie als eindresultaat.

  4 / 10/ 5

  Snelle service en goede kwaliteit. Prettig, snel en adequaat contact. Duidelijke afspraken en goede kwaliteit.

  5 / 10/ 5

  Een bedrijf wat de liefde voor het vak uit straalt.Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen.
  Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen.
  Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten.
  Naast een scherpe prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol.
  En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden.
  De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd.
  Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag zowel het dak als de tuin er weer keurig uit.
  Het bedrijf Bosvelt & Haisch wil ik u zeker aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnel uitgevoerde dakreparatie. De offerte zat de zelfde dag nog in de mail

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoed werk geleverd binnen afgesproken termijn en kosteb

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnelle betrouwbare reactie op mijn verzoek. Dezelfde dag offerte. Alles volgens afspraak muitgevoerd.
  Keurig, deskundig, betrouwbaar, hulpvaardig personeel.
  Heel prettige ervaring.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTeam met goede mix van ervaren krachten en jongere jongens, met goede service (alles controleren, na afloop tuin vegen) en goed overleg

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAltijd prettig samenwerken.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGeen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAan het einde van iedere werkdag de werkvloer netjes achterlaten. Voor het weekend werd dat altijd wel gedaan.

  1.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarDak is slecht schoongemaakt.
  Nog steeds liggen er cementresten op het dak en in de goot. Na meermaals melding te hebben gemaakt van deze klachten en hoor je niets meer.
  Eerste en laatse keer! Komen mijn dak niet meer op!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVeel rotzooi rondom huis tijdens plaatsen dak. Veel afval dat pas op laatste dag werd opgeruimd.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenNetjes geholpen en nog een tijdelijke reparatie toegepast vd dakgoot welke niet gefactureerd op basis van goede service

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenkan er geen bedenken!

  0.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarIk heb gevraagd om een offerte. Ze zouden die toesturen, maar ik heb nooit meer iets gehoord.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGeen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandelderg slordige en zelfs niet kloppende afwerking van ramen, niet voldoende kunde / ervaring aanwezig in dat opzicht, duurde erg lang voor de ramen echt klopten (is hopelijk nu het geval, al moet er nog steeds iets gebeuren met een spagnolet!)

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld1e ervaring was met reinigen van pannen en coaten. Onder een dikke laag mos kwamen pannen weg die te slecht waren om te coaten en moesten worden vervangen. Vakkundig en snel opgepakt. Personeel was goed en gemotiveerd. Nu twee jaar later gaan we voor volledige dakrenovatie omdat er asbest verwijderd moet worden. We vertrouwen op een goede en snelle afhandeling met geïntegreerde zonnepanelen idee van Bennie.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNvt

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGeen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer vriendelijk personeel en goede offerte. Afspraken worden goed nagekomen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHier heb ik over na moeten denken maar ik zou het echt niet weten wat er nog verbeterd kan worden. Kan Bosvelt & Haisch een ieder aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldprettig personeel, ieder komt de afspraken na, deskundig en vlotte werkers

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk kan er geen bedenken.

  0.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarNeem kennis van het gezegde brood is ook kruimels. Ik vind het absoluut onbegrijpelijk dat er niet gelijk werd verteld dat men niet voor een dakpan komt. Ik zal ervoor zorgen dat dit een koude douche krijgt via het programma Kassa waar ik al mee in contact ben. Echt een waardeloze service.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDit bedrijf heeft keurig werk afgeleverd. Er was haast bij ivm het slechte weer en een mogelijke lekkage door ontbrekende dakpannen. Ze waren snel ter plaatse en alles ziet er weer netjes uit. Nogmaals bedankt!

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHoewel de mondeling (per telefoon) gemaakte afspraken stipt zijn nagekomen, was een schriftelijke bevestiging (per e-mail) prettiger geweest.
  Nadat de puincontainer was opgehaald bleef er een restje puin achter (ongeveer een halve emmer).
  Dat heb ik toen maar zelf opgeruimd.

  1 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarWe hebben helaas een slechte ervaring gehad met Bosvelt en Haisch. Er was geen duidelijkheid over de afgesproken startdatum van het werk, en uiteindelijk hebben wij een annuleringsboete moeten betalen. De afhandeling was erg onaangenaam.

  Reactie van het bedrijfBeste mevrouw Viergever,

  Wij vinden het vervelend dat u de afhandeling als erg onaangenaam heeft ervaren. Echter heeft u na het akkoord geven op de opdracht een dag voor de start de opdracht gecanceld. Wij hadden op dat moment alle materialen al ingekocht en personeel ingepland. Hiervoor vragen wij 10% annuleringskosten wegens de gemaakte kosten. Volgens mij is dat niet onredelijk en in ons vak zelf gebruikelijk.

  Nogmaals willen we benadrukken dat het nooit de bedoeling is geweest om de afhandeling hierdoor onaangenaam te maken.

  Met vriendelijke groet,
  Team Bosvelt&Haisch

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldCommunicatie m.b.t. het aanvangstijdstip eerste dag.
  Eventuele garantie afspraken schriftelijk vastleggen op de
  eindfactuur

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBeter communiceren hoe laat de jongens aanwezig zijn op de werkplek.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer tevreden.
  Zijn zeer bekwame vakmensen.